1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: [4-4-2 Dengeli] İşte FM 2007'nin en iyi taktiği!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ozzy23 View Post
    ya bence taktik fena deil ama 2 sorunum war
    1. kontra atak seceneini kapatmama ve defansi one cekmeme ragmen biras fazla pozisyon goruyorum kalemde
    2. cok pozisyon bulamiyorum genelde dediginiz gibi sola tevfik kose yi koyup target man yaptm ki kafasi 18.
    bu arada takimim sekerspor we 2. sezonumda lig a da mucadele ediorum lige bu taktikle basladim ve suan 2. nin 2 puan onunde liderim fakat kurdugum kadro da saglam.
    ben yine de kadromu yaziyim
    GK volkan babacan
    DR murat ozatak
    DL nuri colak
    DCler kesci serdar ve gungor ozturk
    MR mehmet yozgatli
    ML deniz yilmaz
    MC tumer metin *soldaki*
    MC huseyin karakayis (ferhat bikmaz da oynuo)
    ST tevfik kose
    St ahmet dursun (ali ozturk de oynuo arada)

kadrom da bu yardim ederseniz sevinirim
    Target Man adamının heading'i değil, jumping özelliği iyi olmalı. Tevfik'in jumping'i 12. yani berbat
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

iyi o zaman ben 1. lige cikinca ole bi adam buliim hem ziplama hem de kafasi iyi olan
    saka bi yana tevfik gercekten cok iyi oynuo hem gol krali gem en cok macin adami olan adam. son altay macinda da 2 gol atti 2-0 yendik adamlari suan 2. ankaragucunun 6 puan onunde liderim baya yi bi sezon geciriorum isallah tevfik yerine (pardon yanina) gerekekn ozellilere sahip birini alinca 1. ligde iyi bir yerlere gelirim. sezonu bu aksam kesin olmasa da yarin bitiririm ve ss koyarim fikstur ve puan durumunu daha 20 mac war.
    o mevkiye tavsiye edebileceginiz ozellilere sahip yerli yabanci bi forvet varsa mutlu olurum.

Mesaj Yetkileri