Sayfa 220 / 439 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
6,571 ile 6,600 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Tek forvet oynicaksa ZiCo alınmasıN forvet... Ama 2forvet olursa Deivid den çok çeker FB... Mutlaka forvet gerek... Alınırsa da Pivot santrafor ön planda galiBa...

Ankaragücü maçında eski formuna döneceğinin sinyallerini verdi. Şimdi forma şansı daha da yüksek ve Zico da ona güveniyor, güvenmese gitmesini isterdi, bu yüzden sene Serdar ile iyi işler yapacaklar.

Uğur Boral konusunda Sheriff'e katılmamak elde değil. Boral için hata yaptı falan deniliyor ama o bir sol açık, yani AML, esasında eski bir forvet, sonra AML oldu, şimdi de sol bek, yani DL. Bu yüzden fazla yüklenmemek lazım yaptığı hatalar için zira o ofansif bir oyuncu, defansif yönü ofansif yönü kadar güçlü değil. Yıl içinde defansif oynanması istendi, o da elinden geleni yapabildiği kadar yaptı, onun suçu değil bu.

Tuncay'ı sol açıkta kesemeyeceğine göre, mecburen sol bek oynadı, şimdi Tuncay'dan boşalan yerde oynayabilir. Galatasaray maçında çok beğenmiştim Uğur'u, soldan süper bindirmeler yaptı, nitekim ilk golün de asistini yaptı.

Uğur'a güvenirim sonuna kadar, çok düzgün karaktere sahip, disiplinli ve çalışkan bir oyuncu, son derece de futbolunu beğeniyorum, ayrıca isabetli ortalar açıyor, hızlı, yani Vederson ile büyük bir yarış içinde olacaklar bu sene.

Egemen Bu Rüştü olayından sonra senin BJK ye tavırların çok sertleşti 40km den 160km ye çıkan bir araba gibi yani farkedilmemesi imkansız... Brz sakin ol...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence bu takımda Denizin ve Deividinyeri yok Fenerbahçe için en idael taktik 4-3-1-2 olur.Kadro ve diziliş konusunda fmsmyrnanın ilk yazdığı taktik bana göre en uygunu

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Avatarına öyle bir resim koyuyorsun sonra fanatizm yapmıyorum diyorsun bence o avatar bile senin ne kadar fanatik olduğunu gösterir.Beşiktaş taraftarının Serdara güveni tam bence orda da başarlı olcaktır.Ertuğrul hoca işini bilir o onu orda oynatırsa bir bildiği vardır.
    Siz geçen sene "Allah affeder çArşı affetmez" yazılı Tümer avatarlarını koyunca normal oluyordu, değil mi?

Ertuğrul Hoca dünyanın en iyi hocası ya, bildiği vardır Tigana sağ bekte değil de ön liberoda oynatınca bildiği olmuyor nedense, ama dünyanın en iyi hocası Ertuğrul Hoca sağ bek oynatırsa bir bildiği vardır, Tigana'nın yoktur

Şöyle bir şey var elimizde.

Ya Appiah'ı istemediği sağ kanada mahkum edeceğiz, ya da Alex'i oynatmayacağız.

Hangisi?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Alexi oynatmayalim diyecegim fakat o oynamadan olmuyor... dolayisi ile appiahi mecburen sag kanatta oynatacagiz yada yedekte oturacak yedekte oturmayacagina göre sagda oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

En ideal takitik bu diyorsun da (4-3-2-1) Önderin cephesinden çok vurgun yeriz böyle bi taktikle oynarsak..Niye Alexle sözleşmeyi uzattıkki yaa,adam her şekilde problem,şimdi onu oynatmamazlık yapamazsın,mecburen başka birsini keseceksin..Avrupa maçlarında ne yapacağımızı şimdiden çok merak ediyorum..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Appiah sağ kanat ta %50le oynuyor yahu... İtalya Taktiği yapsın en iyisi FB kanatsız oynasıN...

MaRco Aurellio---Appiah

Alex_de_Souza----TümeR

Kanatsız oynayacaksak Ali Bilgin'i neden aldık?

Alex varken seneye Avrupa'da işimiz zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

kanatsiz oynayacaksak pivot santrafora gerek yok deivid yada semih oynar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tigananın bildiği olsa bakiyi sol bek oynatmazdı,ofsayt taktiği uygulamazdı,bize her maç 90 dakika Burak Yılmaz çilesi çektirmezdi.Ben Ertuğrul hocaya güveniyorum bu benim görüşüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    kanatsiz oynayacaksak pivot santrafora gerek yok deivid yada semih oynar
    Ben bir Beşiktaşlı olarak Deividin oynamasını isterim

Alternatif oyuncu yahu... İleleyen bölümlerde Tümer-Alex in yerine oyuna yeni güç olarak girer... Ya da 4-5-1 olur... Araya Ali Bilgin ide sıkıştırırız...

Leoucwhsua Misafir

vidyosu varmi hic bunun ben bulamadim

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Tigananın bildiği olsa bakiyi sol bek oynatmazdı,ofsayt taktiği uygulamazdı,bize her maç 90 dakika Burak Yılmaz çilesi çektirmezdi.Ben Ertuğrul hocaya güveniyorum bu benim görüşüm.
    Baki'yi sol bek oynatmayıp da ne yapacaktı, kimi oynatmasını bekliyordun? Adam sene başında sol bek-sol kanat istedi ama yönetim sol kanat diye gitti Ricardinho'yu aldı

Suçu yönetimde aramalı, dünyanın en iyi hocalarından biri olan Tigana'da değil. Geçen Tümer de söyledi, çalıştığım en iyi 3 hocadan biri dedi. Fulham'ı çalıştırmış, Henry'i yetiştirmiş, Fransız futbolunun idollerinden biri Tigana ve son derece de iyi bir antrenör bana göre, onun elindeki kadro buydu, yapacağını yaptı, 2 senedir FORTIS Türkiye Kupası'nı aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe forvet alacak bence ama sistem nasıl olur hiç fikrim yok 3libero diye tahmin ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kleberson ve Gokhan Gülec gibi topcuyu bitirmezdi.İnönude Fenerbahceye salakca bi ofsayt taktigi yuzunden yenilmezdik daha neler neler.Ertugrul Saglam'a benimde güvenim sonsuz.

Leoucwhsua Misafir

Bir galatasarayli olarak uyuzluk olarak soylemiyorum alex in fenere yarardan cok zarari olucak.keske gitseydi bu sene.Mevcut kadrodan tumer falan kullanilirdi.daha guzel isler yapilirdi gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer

Alexin bulunduğu kadroyla,kanatsız oynamak büyük bir risk olur..Alex son adam olursa o ayrııı..(kezman yedek olur ) Kadro Ziconun isteklleri doğrultusunda oluşturuluyorsa sorun yoktur,Zico düşünüyordur taktiğini ama ya evdeki hesap çarşıya uymazsa???Ali Bilgin'i alıyorsun zaten sorunlu bir futbolcu yedek kalmak işçin eminimki gelmedi,Zico onu da düşünüyor,yaa bu Zico neyi düşünüyor tam olarak yaa..Ben bi Avrupa hezimetini daha kaldıramam,yetti garii..

Quote Originally Posted by welet View Post
    Kleberson ve Gokhan Gülec gibi topcuyu bitirmezdi.İnönude Fenerbahceye salakca bi ofsayt taktigi yuzunden yenilmezdik daha neler neler.Ertugrul Saglam'a benimde güvenim sonsuz.
    Ofsayt taktiğini uygulamak istedi ama yapamadı, çünkü oyuncular bunu yapamadı. Beşiktaş haftalarca gol yemeyince iyiydi, keyfiniz yerindeydi de, FB maçında ofsayt taktiğinden gol yediği için mi suçlu oldu Tigana? Bu kadroyla 2.'lik büyük bir başarı bence. Galatasaray'ı geçmek hele, çok büyük bir başarı, çünkü bu kadrodan sene başında hiçbir şey beklenmiyordu, sağ beki yok, sol beki yok, sol kanadı yok, sağ kanadı yok, stoperi yok vs...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Baki'yi sol bek oynatmayıp da ne yapacaktı, kimi oynatmasını bekliyordun? Adam sene başında sol bek-sol kanat istedi ama yönetim sol kanat diye gitti Ricardinho'yu aldı

Suçu yönetimde aramalı, dünyanın en iyi hocalarından biri olan Tigana'da değil. Geçen Tümer de söyledi, çalıştığım en iyi 3 hocadan biri dedi. Fulham'ı çalıştırmış, Henry'i yetiştirmiş, Fransız futbolunun idollerinden biri Tigana ve son derece de iyi bir antrenör bana göre, onun elindeki kadro buydu, yapacağını yaptı, 2 senedir FORTIS Türkiye Kupası'nı aldı.
    Takımı Tigana bastan asagı yenilemedimi ? O kadar oyuncu aldırttı yönetime bi sol bekmi aldıramadı ?

Quote Originally Posted by welet View Post
    Takımı Tigana bastan asagı yenilemedimi ? O kadar oyuncu aldırttı yönetime bi sol bekmi aldıramadı ?
    Aldıramadı. Sol bek alın dedi, sol kanat alın dedi, yönetim tamam alacağız dedi, sonra da "Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusuyla anlaştık" deyip Ricardinho'yu söylediler. Ze Roberto, Nery gibi isimler beklenirken. Suçlu Tigana değil, o sol bek istedi, sol kanat istedi ama ona sol kanat diye Rico'yu verdiler.

Muhtemel rakiplerimiz çok zor, Arsenal, Liverpool, Sevilla, Valencia, Werder Bremen, Benfica, Ajax gibi zorlu takımlar var, bunlardan biri çıkarsa işimiz çok ama çok zor olacak. Koşmayan Alex'in karşısında Gerrard'ın olacağını veya Diego'nun olacağını düşünebiliyor musunuz? Darmadağın ederler bizi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    en kötü ihtimal lima diyolar..gerçi limada baya saglam bi oyncuymş..bu yıl böyle transferler yapacagını hayal bile edemezdm özhan canaydın yönetiminin..helal olsn
    Kallinin başarısı bu takım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya Rico alınmasaydı ligi 2. bitirebilirmiydik sence ? Birde Ofsayt taktigini hiç bir zaman desteklemedık cunku cok tehlikeli bir taktik tamam haftalarca gol yemedik keyfimiz yerindeydi ama her zaman bu ofsayt taktiginin basımıza ne gibi dertler acacagınıda söyluyorduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Biz gol yemedğimiz maçlarda bile ofsayt taktiğini eleştirdik.Örn. Sivas maçı Beşiktaş taraftarı ölüp ölüp dirildi bu taktik yüzünden.Tigana Bakiyi sol bek oynatmak zorunda kalmadı oynattı.Elinde İ.Üzülmez var aynı zamanda milli takımızın da sol beki kendisi.Şimdi o sakattı diceksiniz sakat olmadığı maçlarda bile Baki sol bek oynadı bu sefer de İ.Üzülmezi sol açıka aldı ki orda oynadığı zaman orta açma becerisi olmadığından dolayı her topu ezer ve Beşiktaş taraftarı çoğunlukla onu orda görmek istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

arkadaslar belki alex birden bire degisir bakarsiniz kosar ) kaptanlikta ona verilirse belki kendisine ceki düzen verebilir.

Nesil
    2006
    Yer

Darmadağan ederler tabiki dee..Alex'i hep serbest bırakalım istedim olmadı zaten iki sene de bir adam huysuzluk çıkarıyor,dikkat ederseniz tatile gitmeden önce imzalamıyor,sırf kafalar karışsın Alex'in peşinden koşalım fiaytı yükselsin diye tatil sonlarını bekliyor kontrat için..Diğer futbolculara haksızlık ediliyor ve elimizden teker teker gidiyorlar..Kimileri kırgın kimileri haklı kimileri haksız,sırf yönetimimizin ynalış transfer politikası yüzünden..Klasına hiçbirşey demiyorum ama Avrupa için yetersiz bir adam,olmuyor olmuyor..

Zico'ya güveniyoruzz..!!!Denizliye de güveniyorlardı,Loranta da ,Dauma da nolduu??Olan Fenerbahçenin gençlerine oldu,birçoğu parlamaya ahzır yıldızken sönüp gittiler..Lütfen biraz daha mantıklı transferler yapalım,sözleşmeleri ona göre değerlendirelim..

Kadro zenginliğimiz kalmadı,genç Türkleri para bastırıp almalıyız, en isabetli transferde Özer olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Ar,Zico düşünüyordur taktiğini ama ya evdeki hesap çarşıya uymazsa?
    Deivid bile hala bu takımdaysa ben Zico'nun düşünüp düşünmemesinden bile şüphe ederim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri