Valla Burak el adama sormazmı bu değirmenin suyu nerden geliyo diye![]()
Valla Burak el adama sormazmı bu değirmenin suyu nerden geliyo diye![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bence gs pauletayı alır fransadan
Deniz msn'e de gelirmisin bi dakka bişi konuşcam...
Bu arada DENİZ PAULETA bence Türkiye'de başarılı falan olamaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Transferler bitince herşeyi açıklayacaklarmış.. %90 sponsor çıkar..
Kamuoyuna Duyuru: Volkan Yaman
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'na transferi gerçekleştirilen yeni oyuncumuz Volkan Yaman, bugün saat 12.00'de, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda yapılacak basın toplantısı ile medya mensuplarına tanıtılacaktır.
Ne pauleta mi cikti simdi.onu napicaz be
Kamuoyuna Duyuru: Volkan Yaman
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'na transferi gerçekleştirilen yeni oyuncumuz Volkan Yaman, bugün saat 12.00'de, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda yapılacak basın toplantısı ile medya mensuplarına tanıtılacaktır.
Tevez İntere Giterse Bence Adriano %51 Fenerbahçe 'de
Deivid , Yabancı Sınırı Kalkarsa Gönderilmesin Adam İyi Futbolcu Sans Bulamadiki Kendisini Göstersin ...
Bir iki kere forumlarda geçti bu isim, ama yönetimin gündeminde yok galiba..
gzaeteler artık iyice azıttı........
Deivid giderse büyük bir taraftar grubu uğurlar heralde havaalanında![]()
Helal sana yahu Dnz Fenerbahçe li olarak böyle düşündüğün içiN...
Baki yi tek geçerim... UEFA maçı gözümden gitmiyo sonunda gruptan çıkıcaktık ne gzl... Birden bişey oldu haakem pk verdi... Başrolde Baki...
Bizim herşeyimiz tam... Bir tek Nobre yerine daha bitirici bir forvet alabilirz...
Beşiktaş'a bir Fenerli daha
Belçika'nın en yüksek tirajlı gazetesi HLİ, Serhat Akın'ın Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere dün Türkiye'ye geldiğini yazdı. Serhat Akın'ın menajeri Fazıl Özdemir, Beşiktaş ile görüşmek için Türkiye'ye geldiğini ve bu hafta sonuna kadar siyah- beyazlı kulüple bir anlaşma sağlayabileceklerini söyledi. Özdemir, Anderlecht'in isteği fiyat ile Beşiktaş'ın Serhat için ödemek istediği miktarın çok fazla olmadığını belirtti. Anderlecht'in menajeri Herman Vholsbeeck ise transfer konusuyla ilgili olarak, ''Bu olaydan haberdar değilim. Hala resmi bir teklif bekliyorum onun için fiyat konusunda bir açıklama yapamam'' dedi. Öte yandan Serhat Akın'ın Anderlecht kulübüyle 1 yıllık sözleşmesinin kaldığı ve takımında kadro dışı kaldığı öğrenildi.
Kaynak:AA
Serhat Akın
Beşiktaş'a yakın
Yeni manşetlerde böyle bakalım....
Arkadasim oUstunel Fransaya gitti haberini ben verdim ve bazilari değilimkafamdan uydurmadim heralde al kaynak ta var bidaha gosterim...
Üstünel'den Paris çıkarması
Galatasaray'da, yeni yıldız transferi için geri sayım başladı. Volkan Yaman ve Lincoln gibi transferleri bitiren Haldun Üstünel dün Paris'e uçarken, “Tatile gidiyorum” dedi, ama kulübe yakın çevrelerde Üstünel'in yola son bombayı patlatmak üzere çıktığı konuşuluyor. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Şu an isim veremem. Ama çok önemli ve Türkiye'yi ayağa kaldıracak kalitede bir futbolcu alacağız” açıklamasını yaptı.
29.06.2007 Kaynak : DHA
Yeter Artık!! ARdaya da mı fener Kancası??
Mateja Kezman asagıdakı acıklamalarda resmen ARdanın kafasını karıstırmaya calısıor fenere gelsın fln dıor sınır den telefonu kırcam ya..
"Arda bize gelsin"
Tek forvet oynadığı için ilk sezonunda Fenerbahçe'ye fazla yararlı olamadığını her fırsatta dile getirip, sistem değişikliği talep eden Mateja Kezman, en beğendiği oyuncuyu açıklarken, adeta yanında kimin oynamasını istediğini söyler gibiydi. Türkiye'de en çok beğendiği futbolcunun Galatasaray'ın genç yıldızı Arda olduğunu vurgulayan Sırp golcü, “Umarım en kısa sürede Fenerbahçe'ye gelir. Çok iyi bir oyuncu. Onunla birlikte oynamayı çok istiyorum” diye konuştu.
‘Unutamadığım iki maç'
Sezon boyunca oynadıkları maçlardan ikisini unutamadığını dile getiren Kezman, “Bunlardan birisi Palermo, diğeri Galatasaray karşılaşmasıydı. Palermo sınavı, benim için çok önemli bir maçtı. Taraftar muhteşemdi. Ve tabii ki Galatasaray derbisi. Süper bir atmosfer vardı. Ben de gol attım. Alkmaar maçında ise sinirlerime hakim olamadım. Çünkü turu elimizle verdik. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yapmak istiyoruz. Bunun için de çok çalışmalıyız” dedi.
29.06.2007
Kaynak : Fanatik
serhat yararli olur bence
Bazilari mesajinin nereye gittigini diger arkadaslar biliyor sen alinma.forumda biraz daha vakit gecirince sende anlarsin .
Şimdi de serhat mı çıktı.Ne yapıcaz serhatı biz nerde oynatmayı düşünüyorLar acaba![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş'ın geniş bir kadroya ihtiyacı var, alternatifli kadroda Serhat gibi bir futbolcunun olmasının bir zararı olmaz herhalde..
Sevmediğim adamların başında geliyor Serhat Beşiktaş'a almasınlar bu adamı.
Sürekli bize gol atıyodu ya almayalım bu adamı...
Aahh..Aahh..Keşke Fransa'dan gelirken yanında şöyle Wiltord gibi birisiyle dönse..
Fıratcan Fenerbahçe yada başka takım alsa daha mı iyi, gol atmaya devam eder..![]()
Serhat kıvrak bileğiyle Ertuğrul hocanın çok işine yarayacak...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Deivid durdu durdu, en kritik golleri attı. Kayseri'de beraberliği o sağladı. Trabzon' maçında onun golüyle şampiyonluğa ulaştık. Ne nankör taraftarız biz ya.![]()
Serhat nerede oynayacak sağda mı forvette mi alınırsa?