Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 78 sonuç

Konu: Galatasaray'a Alerjim Var!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bizim 25.000 kişimiz oranın 200.000 kişisine bedeldir sen merak etme.
    Kendi malını kötüleyen bir esnaf olmayacağı gibi bu da o misal.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kendi malını kötüleyen bir esnaf olmayacağı gibi bu da o misal.
    Ne demeye çalışıyorsun? Açık konuş istersen. Tabii göze alabilirsen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burayı geren arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ne demeye çalışıyorsun? Açık konuş istersen. Tabii göze alabilirsen.
    Yeterince açık değil mi ? Yok açık değilde ısrar ediyorsan söyleyelim. Kendi takım taraftarından 20.000 kişiyi,200.000 kişiden daha iyi olduğunu söylemen normal. Ankara Demirspor'un taraftarı da çıkar der ki bizim 10 kişimiz 100.000 kişiye bedel. O misal.Lafla olmuyor yani. Daha açığı kalmadı elimizde.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

90.000 kişilik stadları görmüş biri için 25.000 (22.000) kişinin önünde oynayacak demek biraz komik oluyor.
    Avrupa takımların 25.000 kişiyi gayet iyi bilirler.Oyuncularıda öyle.Bunların içinde Carlos'ta var.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yeterince açık değil mi ? Yok açık değilde ısrar ediyorsan söyleyelim. Kendi takım taraftarından 20.000 kişiyi,200.000 kişiden daha iyi olduğunu söylemen normal. Ankara Demirspor'un taraftarı da çıkar der ki bizim 10 kişimiz 100.000 kişiye bedel. O misal.Lafla olmuyor yani. Daha açığı kalmadı elimizde.
    Lafla değil icraatle zaten. Sen hiç merak etme. Biz 25.000 kişi önünde dünyaları fethettik. Sadece oralarda da değil. Rakip takımların ağzına kadar dolu statlarını da fethettik.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

burayı gerenler çok bellidir..carlos bunu espri olarak söylese bile böyle saçmalıklara gerek yok bence..eger sen Galatasaray a bir Fb li olarak laf edersen bu espri bile olsa çirkn olr..aynı şeyi Lincoln dese Fb içn aynı tepkiyi sizde verirdnz buyukpivot a katlyorm

ayrıca biz o 20.000 kişi önünde kimleri kimleri hezimete ugrattık..kimsenin merakı olmasn..carlos bunu iyi bilenlerden zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lafla değil icraatle zaten. Sen hiç merak etme. Biz 25.000 kişi önünde dünyaları fethettik. Sadece oralarda da değil. Rakip takımların ağzına kadar dolu statlarını da fethettik.
    O mantığa göre Galatasaray'ı Samiyen'de yenen takımın taraftarından 2 bin kişi 22 bin kişiye bedel böyle mi oluyor ?
    Lincoln'ün Fenerbahçe'yi sevmesini kimse bekleyemez,Carlos'un da Galatasaray'ı sevmesini kimse bekleyemez. Espriyi bile Carlos'a karşı koz olarak kullanmak isteyenler var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O mantığa göre Galatasaray'ı Samiyen'de yenen takımın taraftarından 2 bin kişi 22 bin kişiye bedel böyle mi oluyor ?
    Lincoln'ün Fenerbahçe'yi sevmesini kimse bekleyemez,Carlos'un da Galatasaray'ı sevmesini kimse bekleyemez. Espriyi bile Carlos'a karşı koz olarak kullanmak isteyenler var.
    Kimse hiçbir kurumu sevmek zorunda değildir. Ama ona saygı duymak, en azından basına yöneticilerin gazıyla laf etmemelidir. Çünkü o laf döner dolaşır bir süre sonra boğazına dizilir.
    Ayrıca benim 25.000 kişinin büyüklüğünden ne konuda bahsettiğimi sen de anlıyorsun bence. Sadece anlamak istemiyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

buyukpivot dogru söylyor sevmek zornda degilsn ama saygı göstermek ZORUNDASIN..yöneticilern gazna gelipde böle saçmalklar yapmana gerek yoktu carlos..nese lig başlyo sabretsn herkes ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kimse hiçbir kurumu sevmek zorunda değildir. Ama ona saygı duymak, en azından basına yöneticilerin gazıyla laf etmemelidir. Çünkü o laf döner dolaşır bir süre sonra boğazına dizilir.
    Ayrıca benim 25.000 kişinin büyüklüğünden ne konuda bahsettiğimi sen de anlıyorsun bence. Sadece anlamak istemiyorsun.
    Saygı derken kasap kelimesini kullananları hatırladım birden. Galatasaray'lısın kendi taraftarını övmen de normal. Ama bunu niye başkalarının da kabul etmesini bekliyorsun onu anlamadım. Senin düşüncenle herkesin düşüncesi aynı mı olmak zorunda ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Saygı derken kasap kelimesini kullananları hatırladım birden. Galatasaray'lısın kendi taraftarını övmen de normal. Ama bunu niye başkalarının da kabul etmesini bekliyorsun onu anlamadım. Senin düşüncenle herkesin düşüncesi aynı mı olmak zorunda ?
    Yok, aslında ben senin bunu kabul etmeni beklemiyorum. Zaten bunu beklemek hiç de mantıklı olmaz. En azından şu anda Roberto Carlos'un davranışına neden tepki gösterdiğimizi anlamanı beklerdim. Ama yine yanılmışım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yok, aslında ben senin bunu kabul etmeni beklemiyorum. Zaten bunu beklemek hiç de mantıklı olmaz. En azından şu anda Roberto Carlos'un davranışına neden tepki gösterdiğimizi anlamanı beklerdim. Ama yine yanılmışım.
    Espri sadece espri bunu bu kadar niye büyüttünüz onu anlayamadım bende.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Espri sadece espri bunu bu kadar niye büyüttünüz onu anlayamadım bende.
    Espri değiled kuyruk acısı gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Espri değiled kuyruk acısı gibi..
    Carlos gibi bir oyuncu o kadar ufak tefek şeylere (çalım yemiş,çalım atmış) takılmaz. Onun kupalarla,başarılarla işi olur ufak tefek şeylerle değil Tarık
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Carlos gibi bir oyuncu o kadar ufak tefek şeylere (çalım yemiş,çalım atmış) takılmaz. Onun kupalarla,başarılarla işi olur ufak tefek şeylerle değil Tarık
    O zaman tanımadığı etmediği takımlara neden alerji beslesinki Muhammet?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaybedilen kupa, Haginin madara etmesi Alerji sebebi.. Ama bu normal birşey, Hagi gibi bir oyuncu kimleri çalımlamamış ki.. Söleme nedeni kesinlikle bu, başka birşey olamaz.. Gerilmeye, sinirlenmeye gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    O zaman tanımadığı etmediği takımlara neden alerji beslesinki Muhammet?
    Fenerbahçe ile Galatasaray'ın ezeli rakip olduğunu bilmeyen yoktur. Sebebi de budur.
    Carlos da bi espri yapmış adı yok kupayı kaybetti yok çalım yedi ondan bunu demişe çıktı. Carlos'ta kupa da bol
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos hiç kupa almadıda kaybedilen kupa diyorsunuz bir sol bek oyuncusu hiç çalım yemez ya bir tek Hagi'nin Galatasaray'ına kin besliyor yapmayın arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kin beslemiyordur yav, abartacak birşey yok.. Espri yapmış sonuçta, ama bu espri sebebi dediklerim olabilir herhalde.. Yada ezeli rekabetten dolayı, taraftarların gönlünü iyice kazanmak istemiştir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Carlos o çalımı hatırlamıyordur çünkü adam o kadar çok üst seviye final maçları oynadı ki hangisini hatırlayacak aynı şeyi Lincoln yapsa siz espri diyecektiniz bazı Fenerbahçeli arkadaşlar karşı çıkacaktı.Bir dünya starı bu kadar kıskanılmaz.Ayrıca bu konuda tartışma çıkma ihtimali çok yüksek olmasına rağmen neden böyle bir haber bu siteye konulur onuda anlamak güç

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tabi hatırlamaz.Adam kaç kere bacak arası çalım sükseli çalım yediki değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tabiki yahu hatta intiharı bile düşünmüş olabilir ben bir futbolcuyum nasıl çalım yerim diye

24. Default

arkadaşlar konu ile ilqisi belki ama..
    yha bişiy srocm..
    yardım ederseniz sewinirim..
    online turnuvalara nasıl katılabilirim.. ??

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Carlos o çalımı hatırlamıyordur çünkü adam o kadar çok üst seviye final maçları oynadı ki hangisini hatırlayacak aynı şeyi Lincoln yapsa siz espri diyecektiniz bazı Fenerbahçeli arkadaşlar karşı çıkacaktı.Bir dünya starı bu kadar kıskanılmaz.Ayrıca bu konuda tartışma çıkma ihtimali çok yüksek olmasına rağmen neden böyle bir haber bu siteye konulur onuda anlamak güç
    Neyi kıskanacağız arkadaşım? Ne güzel sakinleşmiştim ama bunu görünce yine kan beynime sıçradı. Cevap vermeyecektim ama şimdi vereceğim.
    1. konun Carlos'un oynadığı maçlar. Büyük maçlar yapmak unutulmaz çalımlar yediği gerçeğini değiştirmez.
    2. konun Lincoln yapsa gösterilecek tepkiler. Eğer Lincoln bu lafı söylese inan ki forumda daha büyük tartışma çıkardı. Belki de Lincoln'e ağır laflar sayanlardan biri de sen olurdun.
    3. konun kıskanma meselesi. Neyi, yada kimi kıskanacağız? 34 yaşına gelmiş, tamamen talihsiz açıklamalarda bulunmuş ESKİ bir yıldızı mı?
    4. konu tartışmalık konu meselesi. Bu konuda ilk defa katılacağım sana. Tartışma potansiyeli yüksek bir konu. Ama artık bunu sorgulamak için çok geç. Konu açılmış, iki takım taraftarı diğerlerine kanıt sıralamaya çalışıyor. Yapacak tek şey bu konuyu kapamaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir aralar Alex dünya starı mı değil mi diye tartışmalar vardı. Şimdi de Carlos'un yıldızlığı tartışılacak nerdeyse, eski yıldız yapıldı. Carlos bir markadır. Transferi Çin'de bile flaş gelişme olarak veriliyorsa o eski yıldız değil hala yıldızdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Alex dünya yıldızı değil mi diye tartışma mı olur? Değil... Bu kadar basit

Quote Originally Posted by kaanskaans12 View Post
    arkadaşlar konu ile ilqisi belki ama..
    yha bişiy srocm..
    yardım ederseniz sewinirim..
    online turnuvalara nasıl katılabilirim.. ??
    Buyur kardeş bu başlıktan onlıne turnuva ile ilgili herşeye ulaşabilirsin... Ama turnuvaya bu saaten sonra katılamassın... Birdahaki turuvaya anca katılabilirsin...

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=314

100Yıllık Rekabet olan bir ortamda Roberto Carlos FB taraftarını mest etmek için sölemiştir yahu arkadaşlar 3saattir tartışıyosunuz bi söz için boşverin... Sezon başlasın herkesi görücez nasılsa...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Neyi kıskanacağız arkadaşım? Ne güzel sakinleşmiştim ama bunu görünce yine kan beynime sıçradı. Cevap vermeyecektim ama şimdi vereceğim.
    1. konun Carlos'un oynadığı maçlar. Büyük maçlar yapmak unutulmaz çalımlar yediği gerçeğini değiştirmez.
    2. konun Lincoln yapsa gösterilecek tepkiler. Eğer Lincoln bu lafı söylese inan ki forumda daha büyük tartışma çıkardı. Belki de Lincoln'e ağır laflar sayanlardan biri de sen olurdun.
    3. konun kıskanma meselesi. Neyi, yada kimi kıskanacağız? 34 yaşına gelmiş, tamamen talihsiz açıklamalarda bulunmuş ESKİ bir yıldızı mı?
    4. konu tartışmalık konu meselesi. Bu konuda ilk defa katılacağım sana. Tartışma potansiyeli yüksek bir konu. Ama artık bunu sorgulamak için çok geç. Konu açılmış, iki takım taraftarı diğerlerine kanıt sıralamaya çalışıyor. Yapacak tek şey bu konuyu kapamaktır.
    Carlos sadece bu çalımımı yedi ne çalımmış yahu
    Sana göre daha büyük tepki olurdu Lincoln'e ama sana göre bu bir varsayım.Ben ailem ile ilgili olmadıktan sonra ağır bir laf söylemem futbol bu sonuçta bir eğlence aracı.Carlos eski bır yıldız lafına söyleyecek söz bulamıyorum çünkü şaşırmış durumdayım.Son olarak ise sorgulamak için geç değil ne amaçla açıldı halen çözemiyorum.Katılıyorum konu kapanmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şimdiye kadar kupa bile alamamış adamları bize dünya yıldızı diye tanıttıktan sonra Alex'in yıldızlığını tartışmaya gerek yok. Konu zaten Alex değil eskiden böyle bir tartışma vardı şimdi de Carlos'u ona benzetmeye çalışıyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri