Burayı geren arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum.
Yeterince açık değil mi ? Yok açık değilde ısrar ediyorsan söyleyelim. Kendi takım taraftarından 20.000 kişiyi,200.000 kişiden daha iyi olduğunu söylemen normal. Ankara Demirspor'un taraftarı da çıkar der ki bizim 10 kişimiz 100.000 kişiye bedel. O misal.Lafla olmuyor yani. Daha açığı kalmadı elimizde.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
burayı gerenler çok bellidir..carlos bunu espri olarak söylese bile böyle saçmalıklara gerek yok bence..eger sen Galatasaray a bir Fb li olarak laf edersen bu espri bile olsa çirkn olr..aynı şeyi Lincoln dese Fb içn aynı tepkiyi sizde verirdnz buyukpivot a katlyorm
ayrıca biz o 20.000 kişi önünde kimleri kimleri hezimete ugrattık..kimsenin merakı olmasn..carlos bunu iyi bilenlerden zaten
O mantığa göre Galatasaray'ı Samiyen'de yenen takımın taraftarından 2 bin kişi 22 bin kişiye bedel böyle mi oluyor ?
Lincoln'ün Fenerbahçe'yi sevmesini kimse bekleyemez,Carlos'un da Galatasaray'ı sevmesini kimse bekleyemez. Espriyi bile Carlos'a karşı koz olarak kullanmak isteyenler var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kimse hiçbir kurumu sevmek zorunda değildir. Ama ona saygı duymak, en azından basına yöneticilerin gazıyla laf etmemelidir. Çünkü o laf döner dolaşır bir süre sonra boğazına dizilir.
Ayrıca benim 25.000 kişinin büyüklüğünden ne konuda bahsettiğimi sen de anlıyorsun bence. Sadece anlamak istemiyorsun.
buyukpivot dogru söylyor sevmek zornda degilsn ama saygı göstermek ZORUNDASIN..yöneticilern gazna gelipde böle saçmalklar yapmana gerek yoktu carlos..nese lig başlyo sabretsn herkes ...
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kaybedilen kupa, Haginin madara etmesi Alerji sebebi.. Ama bu normal birşey, Hagi gibi bir oyuncu kimleri çalımlamamış ki.. Söleme nedeni kesinlikle bu, başka birşey olamaz.. Gerilmeye, sinirlenmeye gerek yok..
Carlos hiç kupa almadıda kaybedilen kupa diyorsunuz bir sol bek oyuncusu hiç çalım yemez ya bir tek Hagi'nin Galatasaray'ına kin besliyor yapmayın arkadaşlar
Kin beslemiyordur yav, abartacak birşey yok.. Espri yapmış sonuçta, ama bu espri sebebi dediklerim olabilir herhalde.. Yada ezeli rekabetten dolayı, taraftarların gönlünü iyice kazanmak istemiştir..
Carlos o çalımı hatırlamıyordur çünkü adam o kadar çok üst seviye final maçları oynadı ki hangisini hatırlayacak aynı şeyi Lincoln yapsa siz espri diyecektiniz bazı Fenerbahçeli arkadaşlar karşı çıkacaktı.Bir dünya starı bu kadar kıskanılmaz.Ayrıca bu konuda tartışma çıkma ihtimali çok yüksek olmasına rağmen neden böyle bir haber bu siteye konulur onuda anlamak güç
Tabi hatırlamaz.Adam kaç kere bacak arası çalım sükseli çalım yediki değil mi?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tabiki yahu hatta intiharı bile düşünmüş olabilir ben bir futbolcuyum nasıl çalım yerim diye
arkadaşlar konu ile ilqisi belki ama..
yha bişiy srocm..
yardım ederseniz sewinirim..
online turnuvalara nasıl katılabilirim.. ??
Neyi kıskanacağız arkadaşım? Ne güzel sakinleşmiştim ama bunu görünce yine kan beynime sıçradı. Cevap vermeyecektim ama şimdi vereceğim.
1. konun Carlos'un oynadığı maçlar. Büyük maçlar yapmak unutulmaz çalımlar yediği gerçeğini değiştirmez.
2. konun Lincoln yapsa gösterilecek tepkiler. Eğer Lincoln bu lafı söylese inan ki forumda daha büyük tartışma çıkardı. Belki de Lincoln'e ağır laflar sayanlardan biri de sen olurdun.
3. konun kıskanma meselesi. Neyi, yada kimi kıskanacağız? 34 yaşına gelmiş, tamamen talihsiz açıklamalarda bulunmuş ESKİ bir yıldızı mı?
4. konu tartışmalık konu meselesi. Bu konuda ilk defa katılacağım sana. Tartışma potansiyeli yüksek bir konu. Ama artık bunu sorgulamak için çok geç. Konu açılmış, iki takım taraftarı diğerlerine kanıt sıralamaya çalışıyor. Yapacak tek şey bu konuyu kapamaktır.
Bir aralar Alex dünya starı mı değil mi diye tartışmalar vardı. Şimdi de Carlos'un yıldızlığı tartışılacak nerdeyse, eski yıldız yapıldı. Carlos bir markadır. Transferi Çin'de bile flaş gelişme olarak veriliyorsa o eski yıldız değil hala yıldızdır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alex dünya yıldızı değil mi diye tartışma mı olur? Değil... Bu kadar basit![]()
Buyur kardeş bu başlıktan onlıne turnuva ile ilgili herşeye ulaşabilirsin... Ama turnuvaya bu saaten sonra katılamassın... Birdahaki turuvaya anca katılabilirsin...
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=314
100Yıllık Rekabet olan bir ortamda Roberto Carlos FB taraftarını mest etmek için sölemiştir yahu arkadaşlar 3saattir tartışıyosunuz bi söz için boşverin... Sezon başlasın herkesi görücez nasılsa...
Carlos sadece bu çalımımı yedi ne çalımmış yahu
Sana göre daha büyük tepki olurdu Lincoln'e ama sana göre bu bir varsayım.Ben ailem ile ilgili olmadıktan sonra ağır bir laf söylemem futbol bu sonuçta bir eğlence aracı.Carlos eski bır yıldız lafına söyleyecek söz bulamıyorum çünkü şaşırmış durumdayım.Son olarak ise sorgulamak için geç değil ne amaçla açıldı halen çözemiyorum.Katılıyorum konu kapanmalı
Şimdiye kadar kupa bile alamamış adamları bize dünya yıldızı diye tanıttıktan sonra Alex'in yıldızlığını tartışmaya gerek yok. Konu zaten Alex değil eskiden böyle bir tartışma vardı şimdi de Carlos'u ona benzetmeye çalışıyorlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti