Her şekilde seçkin bir yerlere gelmek güzeldir. Reklam olarak,başarı olarak. Son 5 yılda Türkiye'ye en çok puan getiren takımın Fenerbahçe olduğunu da hatırlatmak isterim.
Her şekilde seçkin bir yerlere gelmek güzeldir. Reklam olarak,başarı olarak. Son 5 yılda Türkiye'ye en çok puan getiren takımın Fenerbahçe olduğunu da hatırlatmak isterim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emin değilim ama ben son 5senede en çok puanı BJK aldı diye biliyom...
3 aşağı 5 yukarı aynı puan topladık herhalde BJK ile.Belki birazcık fazladır bizimki.
Yine sidik yarışı muhabbeti
Fenerbahce 20. sirada yer aliyor... bjk 40 larda gs 50 lerdeydi galiba![]()
Ben de son 5 yıl içinde en çok puanı Beşiktaş getirdi diye biliyorum.Bu 5 sene içinde uefa çeyrek finali de var.Fenerbahçe son yıllarda yaptığı transferlerle popularitesini arttırdı ama keşke başarı da gelse.Aynı şey diğer takımlarımız için de geçerli.
Galatasaraylı ve Beşiktaşlılara;
Son 5 yılda Fenerbahçe tek başına Avrupa'da bir şeyler yapmaya çalışıyor, kısıtlı kadrosuyla ve kötü hocasıyla...
Bu sene Galatasaray ne yaptı Avrupa'da, grupta 4. oldu, koca bir hiç.
Bu sene Beşiktaş ne yaptı Avrupa'da, o kolay grubu bile geçemedi.
Son 3 yılı düşünüyorum da, iki defa Şampiyonlar Ligi'nde, bir defa da UEFA Kupası'nda mücadele ettik, Şampiyonlar Ligi'nde iki sefer de grupları geçemedik fakat birinde 9 puan aldık, ona rağmen geçemedik, Man Utd'a 3 attık. UEFA'da da bu sene son dakika golüyle turu geçemedik, 3-3 ve 2-2'lik skorlarla.
GS ve BJK'nin esamesi okunmuyor bu saydığım yıllarda, GS Tromso faciası atlatmış, BJK ise kupalara bile katılamadı sanırım, katıldı da elendi galiba.
Yani siz burada gelip Fenerbahçe'yi eleştireceğinize son 3-4 yılda takımınızın Avrupa başarısına bakın. Ben hiç hatırlamıyorum 2 Türk takımının aynı anda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğini, son 3 yılın 2'sinde FB, birinde GS gruplardaydı, GS diğer 2 yılda neler yaptı, elendi.
GS'li arkadaşlar UEFA ve Süper Kupa başarısı gerilerde kaldı, esamesi okunmuyor artık, kimse de hatırlamıyor onu Avrupa'dan. Son 3 yıla bakarsak en çok adını duyuran takım Fenerbahçe'dir.
Gerek transferlerle, gerek Avrupa'daki mücadelesiyle, iyi veya kötü, orası tartışılır.
Zaten sadece Fenerbahçe'nin Avrupa'da mücadele etmesinden dolayı da ülke puanı epeyce düştü, GS ve BJK'nin kupalara katılamamasından ötürü de şampiyon 2 yıldır direkt katılamıyor, ön eleme oynuyor.
Birileri Fenerbahçe'ye laf atmadan önce kendi takımına bakmalı, geçen sene ben değildim Özhan Canaydın'ın resmini avatara koyup da istifa diyen, Olimpiyat Stadyumu'nda çileden çıkan...
Bu sene umarım 2 takımımız da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eder de, ülke puanımız yükselir.
Fenerbahçe'nin bu transferleri ile ismi duyuluyor ve ELİT takımlar arasına giriyor, stadyumumuz da öyle, elit stadyum kategorisinde, böylece Türkiye'nin adı duyuluyor, bundan sadece Fenerbahçelilerin değil, Galatasaraylıların da gurur duyması lazım.
ManU 3
PSV 3
Palermo 3
ayrica 2 kez gruplarda 3. olarak uefaya gitme basarisi gösterdik 3. sene 4. olarak elendik sonraki sene uefada gruplardan cikma basarisini gösterdik ve son dakika golüyle elendik bütün bunlarida kisitli kadromuz ve kötü hocamiza ragmen yapabilme basarisini gösterdik..
Biz ayrı dünyaların insanlarıyız harbiden.. Size göre başarı Uefa gitmek, bana göre başarı Uefa kupası, Süper kupa.. Hatta bu saatten sonra aldığımız kupaları almak kesmez beni, esas başarı Şampiyonlar ligini almaktır..
1 defa uyarılmış, bu da 2. oluyor. Bu sefer konuyu kapatmayacağım, siz fanatizm yapın, karşılıklı atışın, bende zevkle size uyarı sistemini kullanayım.
Konu Fenerbahçe'nin R.Carlos transferiyle adını duyurması ve Eurosport'un hiçbir resmiyeti olmayan, her sene yayınladığı listeye bu sene 18. sırada Fenerbahçe'yi koyması.
Bunun üzerinden yorumlarınızı yaparsanız sevinirim, yapmazsanız da sevinirim. Ceza vermek de güzel çünkü...
"YÜCE ATATÜRK"
Artık tartışmıyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
En büyük Fener..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Başarı anlayışımı söyledim sadece, lafı çevirmedim.. Son 5 senedir pek başarılı olduğumuz söylenemez, ama bu çıtayı düşürmemiz gerektiği anlamına da gelmez.. Galatasaray kendi mirasını kendisi yedi..
Ayrıca neden son 5 sezon.. Bunu da anlamış değilim.. 5 sezonda bir sıfırlanıyor mu bu alınan kupalar falan.. Puan açısından söylüyorsanız, o kadar da büyük bir katkınız olmadı..
Egemen senin bu yazdıklarına bakıyorum da sadece gülüyorum yani.Ne kadar objektif olduğunu belli etmişsin.
Hiç demedim, fazla bir katkınız olmadı.. Nasıl olsun ki zaten kendin söyledin az önce.. 2 kez uefaya gitmek büyük bir puan getirmez ki..