Galatasaraylı ve Beşiktaşlılara;

Son 5 yılda Fenerbahçe tek başına Avrupa'da bir şeyler yapmaya çalışıyor, kısıtlı kadrosuyla ve kötü hocasıyla...

Bu sene Galatasaray ne yaptı Avrupa'da, grupta 4. oldu, koca bir hiç.

Bu sene Beşiktaş ne yaptı Avrupa'da, o kolay grubu bile geçemedi.

Son 3 yılı düşünüyorum da, iki defa Şampiyonlar Ligi'nde, bir defa da UEFA Kupası'nda mücadele ettik, Şampiyonlar Ligi'nde iki sefer de grupları geçemedik fakat birinde 9 puan aldık, ona rağmen geçemedik, Man Utd'a 3 attık. UEFA'da da bu sene son dakika golüyle turu geçemedik, 3-3 ve 2-2'lik skorlarla.

GS ve BJK'nin esamesi okunmuyor bu saydığım yıllarda, GS Tromso faciası atlatmış, BJK ise kupalara bile katılamadı sanırım, katıldı da elendi galiba.

Yani siz burada gelip Fenerbahçe'yi eleştireceğinize son 3-4 yılda takımınızın Avrupa başarısına bakın. Ben hiç hatırlamıyorum 2 Türk takımının aynı anda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğini, son 3 yılın 2'sinde FB, birinde GS gruplardaydı, GS diğer 2 yılda neler yaptı, elendi.

GS'li arkadaşlar UEFA ve Süper Kupa başarısı gerilerde kaldı, esamesi okunmuyor artık, kimse de hatırlamıyor onu Avrupa'dan. Son 3 yıla bakarsak en çok adını duyuran takım Fenerbahçe'dir.

Gerek transferlerle, gerek Avrupa'daki mücadelesiyle, iyi veya kötü, orası tartışılır.

Zaten sadece Fenerbahçe'nin Avrupa'da mücadele etmesinden dolayı da ülke puanı epeyce düştü, GS ve BJK'nin kupalara katılamamasından ötürü de şampiyon 2 yıldır direkt katılamıyor, ön eleme oynuyor.

Birileri Fenerbahçe'ye laf atmadan önce kendi takımına bakmalı, geçen sene ben değildim Özhan Canaydın'ın resmini avatara koyup da istifa diyen, Olimpiyat Stadyumu'nda çileden çıkan...

Bu sene umarım 2 takımımız da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eder de, ülke puanımız yükselir.

Fenerbahçe'nin bu transferleri ile ismi duyuluyor ve ELİT takımlar arasına giriyor, stadyumumuz da öyle, elit stadyum kategorisinde, böylece Türkiye'nin adı duyuluyor, bundan sadece Fenerbahçelilerin değil, Galatasaraylıların da gurur duyması lazım.