1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Carlos, Fener'e sınıf atlattı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hiç demedim, fazla bir katkınız olmadı.. Nasıl olsun ki zaten kendin söyledin az önce.. 2 kez uefaya gitmek büyük bir puan getirmez ki..
    iyi ozaman birazda sizden örnek verelim son 5 sezondur gs ne yapti avrupada
    ben sayayim istiyorsan, uefaya gidemedi trömsö ye elendi,cl de gruplarda 2. kez 4. oldu 1. kere uefaya gidebildi...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    iyi ozaman birazda sizden örnek verelim son 5 sezondur gs ne yapti avrupada
    ben sayayim istiyorsan, uefaya gidemedi trömsö ye elendi,cl de gruplarda 2. kez 4. oldu 1. kere uefaya gidebildi...
    Niye son 5 sezon.Şunu bi açsana.Bende derim ki son 15 sezona bakalım..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Niye son 5 sezon.Şunu bi açsana.Bende derim ki son 15 sezona bakalım..
    su anki siralamaya göre 20. siradayiz ve son 5 sezondur ülkeye en cok puan kazandiran biziz... bunu önceki sayfalardada aciklamistim fakat siz tartismayi baslattiniz bitirmek istemiyorsunuz sorun degil sabaha kadar oturur tartisirim ama tartismayi bilen insanlarla tartisirim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray başarılı demedim son 5 sezonda, başarılı olan takım yok aslında ama siz öyle bir duruma gelmişsiniz ki %80'i yedeklerden oluşan bir ManU karşısında 3 gol atmak bile başarı olmuş..
    sence manchesterin yedekleri cok mu kötü??? bence bizim o sezonki ilk 11imizden daha kaliteliydiler

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    su anki siralamaya göre 20. siradayiz ve son 5 sezondur ülkeye en cok puan kazandiran biziz... bunu önceki sayfalardada aciklamistim fakat siz tartismayi baslattiniz bitirmek istemiyorsunuz sorun degil sabaha kadar oturur tartisirim ama tartismayi bilen insanlarla tartisirim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

sence manchesterin yedekleri cok mu kötü??? bence bizim o sezonki ilk 11imizden daha kaliteliydiler
    Zaten 6. ve 7.sezonlar devreye girerse konuşmaya hakkınız kalmıyor.O yüzden son 5 sezon..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Mesaj Yetkileri