Halen anlaşamadığımız noktayı anlamadım ben..
Halen anlaşamadığımız noktayı anlamadım ben..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kayseri Erciyes'de bu sene Uefa'ya gidiyor?
Başarı demek Avrupa'da turlar atlamak demek.Ama bunu son 5 yıldır hiçbir Türk takımı yapmıyor.Fenerbahçe'de son 5 yılda ki başarısızlığın başarılı takımı.Yani oda başarısız diğerleri gibi
Boşuna dil dökmeyin,bitmez bu tartışmalar
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Biter biter...
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasaray başarılı demedim son 5 sezonda, başarılı olan takım yok aslında ama siz öyle bir duruma gelmişsiniz ki %80'i yedeklerden oluşan bir ManU karşısında 3 gol atmak bile başarı olmuş..
su anki siralamaya göre 20. siradayiz ve son 5 sezondur ülkeye en cok puan kazandiran biziz... bunu önceki sayfalardada aciklamistim fakat siz tartismayi baslattiniz bitirmek istemiyorsunuz sorun degil sabaha kadar oturur tartisirim ama tartismayi bilen insanlarla tartisirim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sence manchesterin yedekleri cok mu kötü??? bence bizim o sezonki ilk 11imizden daha kaliteliydiler
Fenerbahçeliler için başarının manası Galatasaray'ı geçmektir.Biz onuncu olsak adamlar dokuzuncu sevinecekler.Biz başarılıyız diyecekler
5 yıldır Avrupa'da hiçbir Türk takımı başarılı değil.Ha eğer sizin için başarı Galatasaray'dan başarılı olmaksa o zaman başarılısınız.Ama sonuç olarak 3 türk takımıda başarısız
Çok kötü değillerdi, ama birbirleri ile ilk defa oynuyorlardı ve bence maça fazla asılmamışlardı.. Neyse konu gittikçe dağılıyor, benim anlatmaya çalıştığımı sağolsun Aşkın çok güzel toparlamış.. Başka diyecek bir şey yok..
5 sezon meselesi sanırım UEFA'nın kulüpleri sıralamaya sokarken son 5 seneye baktığından dolayıdır.
Avrupa'da en başarılı Türk takımı Galatasaray'dır. Sanırım bunu tartışmaya gerek yok. Şu an için en başarılı takım da Fenerbahçe diyebiliriz. Diğer Türk takımlar içinde en başarılı olabilir ama avrupada cidden başarılı mı? Cevabı da siz verin, bu konuya yazmayın...
Konu amacından fazlasıyla sapmış, sanırım burası baş çavuşun ahırı, biz de... Pek takan yok çünkü...
"YÜCE ATATÜRK"