Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 71 arası toplam 71 sonuç

Konu: Carlos, Fener'e sınıf atlattı

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Halen anlaşamadığımız noktayı anlamadım ben..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Kayseri Erciyes'de bu sene Uefa'ya gidiyor?

Başarı demek Avrupa'da turlar atlamak demek.Ama bunu son 5 yıldır hiçbir Türk takımı yapmıyor.Fenerbahçe'de son 5 yılda ki başarısızlığın başarılı takımı.Yani oda başarısız diğerleri gibi

Nesil
    2006

Boşuna dil dökmeyin,bitmez bu tartışmalar
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biter biter...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    iyi ozaman birazda sizden örnek verelim son 5 sezondur gs ne yapti avrupada
    ben sayayim istiyorsan, uefaya gidemedi trömsö ye elendi,cl de gruplarda 2. kez 4. oldu 1. kere uefaya gidebildi...
    Niye son 5 sezon.Şunu bi açsana.Bende derim ki son 15 sezona bakalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray başarılı demedim son 5 sezonda, başarılı olan takım yok aslında ama siz öyle bir duruma gelmişsiniz ki %80'i yedeklerden oluşan bir ManU karşısında 3 gol atmak bile başarı olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Niye son 5 sezon.Şunu bi açsana.Bende derim ki son 15 sezona bakalım..
    su anki siralamaya göre 20. siradayiz ve son 5 sezondur ülkeye en cok puan kazandiran biziz... bunu önceki sayfalardada aciklamistim fakat siz tartismayi baslattiniz bitirmek istemiyorsunuz sorun degil sabaha kadar oturur tartisirim ama tartismayi bilen insanlarla tartisirim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray başarılı demedim son 5 sezonda, başarılı olan takım yok aslında ama siz öyle bir duruma gelmişsiniz ki %80'i yedeklerden oluşan bir ManU karşısında 3 gol atmak bile başarı olmuş..
    sence manchesterin yedekleri cok mu kötü??? bence bizim o sezonki ilk 11imizden daha kaliteliydiler

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fenerbahçeliler için başarının manası Galatasaray'ı geçmektir.Biz onuncu olsak adamlar dokuzuncu sevinecekler.Biz başarılıyız diyecekler

5 yıldır Avrupa'da hiçbir Türk takımı başarılı değil.Ha eğer sizin için başarı Galatasaray'dan başarılı olmaksa o zaman başarılısınız.Ama sonuç olarak 3 türk takımıda başarısız

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    su anki siralamaya göre 20. siradayiz ve son 5 sezondur ülkeye en cok puan kazandiran biziz... bunu önceki sayfalardada aciklamistim fakat siz tartismayi baslattiniz bitirmek istemiyorsunuz sorun degil sabaha kadar oturur tartisirim ama tartismayi bilen insanlarla tartisirim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

sence manchesterin yedekleri cok mu kötü??? bence bizim o sezonki ilk 11imizden daha kaliteliydiler
    Zaten 6. ve 7.sezonlar devreye girerse konuşmaya hakkınız kalmıyor.O yüzden son 5 sezon..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok kötü değillerdi, ama birbirleri ile ilk defa oynuyorlardı ve bence maça fazla asılmamışlardı.. Neyse konu gittikçe dağılıyor, benim anlatmaya çalıştığımı sağolsun Aşkın çok güzel toparlamış.. Başka diyecek bir şey yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5 sezon meselesi sanırım UEFA'nın kulüpleri sıralamaya sokarken son 5 seneye baktığından dolayıdır.

Avrupa'da en başarılı Türk takımı Galatasaray'dır. Sanırım bunu tartışmaya gerek yok. Şu an için en başarılı takım da Fenerbahçe diyebiliriz. Diğer Türk takımlar içinde en başarılı olabilir ama avrupada cidden başarılı mı? Cevabı da siz verin, bu konuya yazmayın...

Konu amacından fazlasıyla sapmış, sanırım burası baş çavuşun ahırı, biz de... Pek takan yok çünkü...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri