Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    turkce yaptim oyun aciliyor ama editor niye turkce olmuyor.7.02 windows 95 yada vislada degil.yaomam gereken baska biseymi var
    editör için ayrı bir setup dosyası var. türkçe yama v2.0 ile beraber geliyor. onu kuracaksın...

Leoucwhsua Misafir

kurdum ama olmadi baska ne olabilir.bu arada senin sorun genellikle application data klasoru yuzunden oluyor,bi konterl et istersen

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    kurdum ama olmadi baska ne olabilir.bu arada senin sorun genellikle application data klasoru yuzunden oluyor,bi konterl et istersen
    application data içersindeki cache dosyasını sildikten sonra bu hale geldi zaten...

Nesil
    2005
    Yer
    İst/B.evler

Ben FM'nin Türkçe yamasını yeni indirdim Turskportal'dan oyunu açmaya çalışırkan 'AYARLAR'kısmında sanırsam FM.exe dosyasını orada göstermem gerekiyormuş.Fakat C sürücüsünün içerisine girdiğimde Sports Interactive klasörü altında FM.exe dosyası gözükmüyor onun yerine OOTP 2006 ve NHL EHM 2007 gibi klasörler gözüküyor.Ne yapabilirim ?

Quote Originally Posted by yigido06 View Post
    application data içersindeki cache dosyasını sildikten sonra bu hale geldi zaten...
    tamam cache dosyasını tekrar silince sorun düzeldi... teşekkürler...

Unhappy FM2007 Türkçe 2.1 Sorunu

Ardaşlar allah rızası için; Türkçe yamayı indiriyorum, açıyorum ayarlardan hedef klasörü program files/sports interactive/football manager 2007 yapıyorum dosyadaki oyunun ismini exe olarak değiştiriyorum sonra ZART! Hedef dosya bulunamadı.Bi yardım edin gözünüzü seveyim.

Angry

Quote Originally Posted by şampiyon bjk View Post
    Editör türkçe oldu ama ;editörde bişeyler yaparken hata veriyooo.Lütfen yardım edin!!!
    AYNI HATA BENDEDE WERİYO

Leoucwhsua Misafir

Bende edtor turkcede olmuyor yapanlar nasil yapti.yukluyorum yukluyorum olmuyor

Quote Originally Posted by ybk View Post
    Selam.
    Siteden türkçe yamayı yükledim.
    Fakat yamayı açınca ayarlardan "fm.exe" dosyasını seçmeniz gerekiyor diyor. Eğer böyle bi dosya yoksa "uygulama dosyasını"n adını fm.exe olarak değiştirin diyor.
    Ben fm.exe'yi bulamadım, uygulama dosyasının adını nasıl değiştircem. Ne yapmam gerekir?
    Yüklediğim yer burası.
    İçinde .exe yok.
    http://img407.imageshack.us/img407/9839/adszssnl7.jpg
    Teşekkürler.
    Oradaki Football Manager 07 adlı dosyanın adını fm olarak değiştir. Zaten sana bunu yapmanı söylemiş.
    Uygulama dosyasının adını da normal dosya adını değiştirdiğin gibi değiştireceksin. Dosyanın üstüne gel fare ile sağ tuşla tıkla. Çıkan menü'de yeniden adlandır de. Oraya fm yaz.

Quote Originally Posted by dinoapollo View Post
    Benim 3 tane sorum var.Ayrıntılı bi şekilde cevaplayabilirseniz sevinirim
    1-7.02 uptedini yükledim ama oyun açılmıyor.
    2-Bu upted olmadan da türkçe yamayı indirebilirmiyiz.
    3-bundan daha yeni upted var mı yeni çıkan
    7.02 update'ini yüklediğin vakit oyunun çalışmamasının sebebi oyununun lisanssız olmasıdır.
    7.02 olmadan da türkçe yamamızı çalıştırabilirsiniz.
    Bundan derken kastettiğin türkçe yama ise 2.1 var şu an da.

Quote Originally Posted by muammero View Post
    abi bn bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
    Ilk mesajları okursanız kendi başınıza yapabilirsiniz. Arkadaşlar orada sizlere yardımcı olsun diye bir çok şey yazıldı.

Quote Originally Posted by lionxahmet View Post
    ben denilen herseyi yaptim ama hala run time hatasi aliyorum nolur yardim edin
    Belirli yamaların yüklenmesi gerekiyor. Onları yükledin mi ? Vbrun, scripten vs. vs. ? Bende de bu problem oluyordu. Söz konusu yamaları yükleyince geçti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Öncelikle teşekkürler, ellerinize sağlık.
    Fakat ben iki yerde sorunla karşılaştım (:

1.si runtime hatasından dolayı, yükle diye verilen 2dosya:
    scripten gayet normal yükleniyor..

Fakat ikincisi, vbrun60sp6 malesef yüklenirken şu resimdeki hatayı veriyor:

Ve bundan sonra ; türkçe fm setupunu çalıştırıp yükleyebiliyorum..

Fakat bu defada yükledikten sonra türkçe fm de hiçbirşey yapamıyorum; çünkü hiç açılmıyor...
    Resim:

Açabilsem diğer ayarları yapabilcem,sorun olmayacakta; fakat burada kalıyorum resimdeki gibi hiç açılmıyor..

Bir an önce bilenlerden yardım bekliyorum (:

arkadaslar merhaba benim oyunda sadece SPİKER turkce dier butun seyler ingilizce cache de sildim tampon mudur onuda aktiflestirddim kapattım ne yaptıysam olmadı suan gece 2 ve ben sinir krizi gecirecem artık oyunu 3 kere kurdum yamayaı 3 kere yukledim genede olmadı cozum yolu klamadımı yoksa vrasa ban bisiler soyleyinnnnn

Unhappy

ben türkçe fm 2007 yi tıkladığımda şu hata geliyor:

path not found hatası değil bu ayrıca Temp klasörüde var..
    Lütfen Yardımcı Olun

13. Default

selamlar
    siteden yamayi indirdim fakat antivirus programimi kapatmama ragmen fm exe dosyasini goremedim sadece data ve uninstal die iki dosya gozukuo yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
    .
    .
    .

ya bende şu hatayı alıyorum:application error
    A serious error was encountered and the application will close.An error file has been generated
    USER-4D0E4710A4/C/Program Files/Sports Interactive/Footbal Manager 2007

bunu çözümünü acil bulmam lazım ilginiz için şimdiden teşekkürler.

fmi açıyorum segadan masaüstüne dönüp bu hatayı veriyor.

15. Default

bende rar olarak indi stup gelmedi ole inmedi niye acaba ark lar

abi ben yukledikten sadece 1 kere turkce oynadım kapanınca gene ingilizce oldu cache de sildim tamponlanmıs veriyi temizle secenegine de isaretledim bi turlu turkce olmadı ne yapabilirim

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    Öncelikle teşekkürler, ellerinize sağlık.
    Fakat ben iki yerde sorunla karşılaştım (:

1.si runtime hatasından dolayı, yükle diye verilen 2dosya:
    scripten gayet normal yükleniyor..

Fakat ikincisi, vbrun60sp6 malesef yüklenirken şu resimdeki hatayı veriyor:

Ve bundan sonra ; türkçe fm setupunu çalıştırıp yükleyebiliyorum..

Fakat bu defada yükledikten sonra türkçe fm de hiçbirşey yapamıyorum; çünkü hiç açılmıyor...
    Resim:

Açabilsem diğer ayarları yapabilcem,sorun olmayacakta; fakat burada kalıyorum resimdeki gibi hiç açılmıyor..

Bir an önce bilenlerden yardım bekliyorum (:
    vbrun60 dosyasını yüklersen sözkonusu problem halledilir zannediyorum.

Quote Originally Posted by berktem View Post
    arkadaslar merhaba benim oyunda sadece SPİKER turkce dier butun seyler ingilizce cache de sildim tampon mudur onuda aktiflestirddim kapattım ne yaptıysam olmadı suan gece 2 ve ben sinir krizi gecirecem artık oyunu 3 kere kurdum yamayaı 3 kere yukledim genede olmadı cozum yolu klamadımı yoksa vrasa ban bisiler soyleyinnnnn
    Türkçe yamayı sitemizden tekrar indir. Türkçe yama için açtığın oturumu kapatıp başka bir oturum aç ve türkçe yamayı orada kur.

Quote Originally Posted by astonmartin View Post
    selamlar
    siteden yamayi indirdim fakat antivirus programimi kapatmama ragmen fm exe dosyasini goremedim sadece data ve uninstal die iki dosya gozukuo yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
    .
    .
    .
    Yamayı tekrar indirirseniz probleminizi halledebilirsiniz.

Quote Originally Posted by lincolngoko View Post
    bende rar olarak indi stup gelmedi ole inmedi niye acaba ark lar
    Yamayı tekrar indirirseniz probleminizi halledebilirsiniz.

Quote Originally Posted by berktem View Post
    abi ben yukledikten sadece 1 kere turkce oynadım kapanınca gene ingilizce oldu cache de sildim tamponlanmıs veriyi temizle secenegine de isaretledim bi turlu turkce olmadı ne yapabilirim
    Sizde yapılması gereken her şeyi yapmışsınız. Türkçe yamayı kurduğunuz oturumu kapatın ve başka bir oturum açıp orada kurun. Probleminizi halledebilir.

Arakdaslar run time 75 hatasi aliyorum, temp klasörü var türkçeyi kurdğum yerde, vbrun60sp6 yı da kurdum ancak scripten i bulamadım.Yapmadığım tek şey de onu kurmamak, sanırım sorun ondan kaynaklanıyo.birisi bana tam linkini verebilirmi acaba

yaw kafayi yiyicem bnde cok komik bi hata verio ama cozemedim yardim edin

Hata Unable to run full screen mode

ya lutfen allah rızası icin bir su fm 2007 linki ni nerden bulabilecegimi soylesin lutfen rica ediyorum ya bulamıyorum ya

Oyunum orjinal değil editörü kullanabilirmiyim ?

cache dosyasını aradım ama bulamadım, bende öyle bir dosya yok sanırım.

Türkçe v1 i yükledim ama v2 yi yükleyemedim.

Verileri sildim,güncellestirme yaptım ama olmuyor. olmuyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hallettim suan Turkce oynuyorum sagolun...

Oyun orjinal degil editoru kullanabilirmiyim acaba ?

iki gundur bu hatayi aliyorum cildiricam kafayi yedim ya bi yardim edin bi allah rizasi icin.

son 2 haftadır türkçe fm 2007 çalışmıyor.türkçe fm2007 yi kuruyorum simge ye tıkladığımda daha oyun açılmadan şu hatayı veriyo-------runtime error''2147024770{8007007e}'=automation error ----yazıyo lütfen yardım edin yaa fm oynayamıyom ne biçimm bi sorun bu

24. Default

ya beyler lütfen yardım
    ben daha öncede yazmıştım 'runtime error 76 ' hatası çıkıyor

yaf beyler bende de runtime Error 76 diye hata veriyor delircem herşeyi yaptım olmuyor lütfen yardım edin yaf ..

26. Default

turkce 2.1.0 yukledim oyunu actigimda bazen yeni oyun bazende new game yaziyo yani bazen ingilizce bazen turkce oluyor..... turkce yama icin tessekurler

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by crueltiger View Post
    turkce 2.1.0 yukledim oyunu actigimda bazen yeni oyun bazende new game yaziyo yani bazen ingilizce bazen turkce oluyor..... turkce yama icin tessekurler
    Skinden dolayi kaynaklaniyordur zaten baslangic fazla onemli degil..

ark lar run time 76 hatası bende geçti. şöyle yaptım oyunu TR siz açtım yeni oyun kurdum ilerleyip kaydetttim. sonra TR çalıştı çalışmassa pc yi restart yapın bende oldu bilmiyorum ..

Default ne bu

beyler slm bendede ayarlarda türkçe yazıyo ama oyun ingilizce yardım lütfen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    lütfen yardım edin bende editör türkçe olmuyor oyundada ayarlar bölümünde dil türkçe yazıyor ama oyun ingilizce yardım edermisiniz

arkadaşlar bnm sorunum editörden takım veya ülke ayarlarına girince editörün kapanması bilen varsa lütfen yardım etsin türkçe v2yi yükledikten sonra oldu

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri