Sayfa 305 / 439 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon
9,121 ile 9,150 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben yanlş anlaşldm galiba ben tam bi hakan şükür taraftaryımdr ama benm sistemim tek forvet oldugu için tek forvete de ümiti uygn gördügm içn onu koydm kendi ilk 11 ime

gerek taktik gerek mental her konuda karar kalli nindr biz sdce aramızda görüş alışverişi ypyorz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Türkiye'de Alex'in oynaması lazım ama Avrupa maçlarında ise tartışılır.Türkiye'de zaten yaptıkları ortada ama Avrupa için şuana kadar birşey verdi diyemeyiz.

herkesn fikrne saygılyz ama bence alex fenerde yedek oturcak bi eleman degil..zaten avrupada çift forvet oynamak intahar olur Türk takımları için o yüzden alex çk gerekli bi oyncu eger yerine o bölgede oynayabilecek bi adam olsaydı o zmn derdmki avrupada oynamasn ama şartlar alexi gerektryor..
    benm fikrm

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ben yanlş anlaşldm galiba ben tam bi hakan şükür taraftaryımdr ama benm sistemim tek forvet oldugu için tek forvete de ümiti uygn gördügm içn onu koydm kendi ilk 11 ime

gerek taktik gerek mental her konuda karar kalli nindr biz sdce aramızda görüş alışverişi ypyorz
    Usta ben seni demiyorum ok sen rahat ol.....
    Servet bu sene banko olacak cunku ben bu takima oynamak icin geldim yedek olsam gelmem diye yorum yapmisti gobek bouzid ve servet sag bekte song olursa iyi olur neyse artik bekleyip gorecez ideal ilk onbir almanyadaki bochum macinda belli olur

Star tv yi izlicem gece 00.30 lige dogru programi var

bende saviola konsnda polatn söyledklerne bi anlam veremedm açkçası bütn dünya yalanmı söylyor..sag gösterp sol vurmak budur umarm
    Dunya dedıgın medya sonucta ne dedıklerı bellı olmaz..Adnan Bey ın acıklamasını ızleyemedım ızleseydım bır yorum yapabılırdım mımıklerınden fln ... Yarın 07/07/07 saat 07:07 ye kadr bellı olur umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    Dunya dedıgın medya sonucta ne dedıklerı bellı olmaz..Adnan Bey ın acıklamasını ızleyemedım ızleseydım bır yorum yapabılırdım mımıklerınden fln ... Yarın 07/07/07 saat 07:07 ye kadr bellı olur umarım..
    medya diyip geçmemk lazm çk önemli medya kuruluşları da yazdı bu haberi

neyse bekleyp görecez artk

[B] gelen teklifler dedigin gibi 3milyonları buluyosa Fb nin bi saniye bile düşünmeden satması lazm deividi..

Bence 3m€ teklif varsa satılsın...İyi para bence... Deivid gönderilmeli....

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Helal sana nihayet antremanlari izleyen biri cikti bazi fenerli ve besiktasli arkadaslarda hakan forvette bunlar varken forma sansi bulamaz gibisinden konusuyorlar yani hep ezbere konusuyorlar mesela forvette serkan var oda antremanda gizli yildiz necati ve kabzeye gelirsek ilk 18 zor gibi bana gore kabze satilmasi lazim necatide iyi paraya gitmesi lazim zaten forvette gelecek isleri zor
    ben zaten her takımı takip etmeye çalışırım ve senin gibi takip etmeyip ezbere konuşanları sevmem.

Hasan Kabze sanırım kafada bitirdi bazı şeyleri yoksa çalışınca göze girmeyecek bir isim değil.Gerçi bir de şu var.Kalli ilk geldiğinde kasetleri izledi ve oynayan oyunculara ister istemez daha yakın oldu ve Hasan bu isimler arasında yok bu yüzden 1-0 geride başladı ama hadi bakalım..

Necati ise iyi bir teklif gelirse satılacak aslında Beşiktaş için iyi olur.Çünkü büyük ihtimal ŞL'ye katılacaklar ve Bobo-Nobre-Gökhan yetersiz gibi geliyor bana.Tabi birde İbrahim Akın var ama Tello ile değişmeli oynayacak gibi geliyor bana yani forvet için düşünülmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besiktas stoper arayisina sezon ortasinda basliyacakti mesela galatasaray erken basladi calismalara oyunculari hemenaldik buda cok iyi oldu insallah iyi bir stoper gelir besiktasa

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Benim düşündüğüm kadro:

GK:Serdar
    DC:Edu
    DC:Lugano
    DR:önder
    DL:R.Carlos
    DMC:Appiah
    DMC:Aurelio
    MR:Ali Bilgin
    ML:Vederson
    FC:Kezman
    FC: X (İlhan,Colin)
    Bu kadroya Avrupa maçları için mührümü basarım.Ancak Türkiye liginde sakat Alex bile gol kralı oluyor.Bende pek istemiyorum oynamasını ama şöyle bir söz var''Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu'' Yani Alex'ten iyisi alınırsa Alex gönderilsin.Ancak Avrupa için yukarıdaki kadro ideal.Basmayan bir Amc ile oynayacağıma basan bir Fc ile oynarım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Bence 3m€ teklif varsa satılsın...İyi para bence... Deivid gönderilmeli....
    bana kalırsa deivid kötü topcu degil ama suanda fb ondan kurtulmaya çalşyo ( gayet de haklı fb) bu yüzden göndermeye çalıştıgın bi oyncu içn 3milyon gayet iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    Usta adnan polat aynen soyle dedi simdi dediki medyada bir cok isim dolasiyor dedi sadece biri dogru dedi ama isim vermedi sonra hemen dediki saviola cok konusuluyor dedi onunla ilgilenmiyoruz dedi kisa kesdi........

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

ben zaten her takımı takip etmeye çalışırım ve senin gibi takip etmeyip ezbere konuşanları sevmem.

Hasan Kabze sanırım kafada bitirdi bazı şeyleri yoksa çalışınca göze girmeyecek bir isim değil.Gerçi bir de şu var.Kalli ilk geldiğinde kasetleri izledi ve oynayan oyunculara ister istemez daha yakın oldu ve Hasan bu isimler arasında yok bu yüzden 1-0 geride başladı ama hadi bakalım..

Necati ise iyi bir teklif gelirse satılacak aslında Beşiktaş için iyi olur.Çünkü büyük ihtimal ŞL'ye katılacaklar ve Bobo-Nobre-Gökhan yetersiz gibi geliyor bana.Tabi birde İbrahim Akın var ama Tello ile değişmeli oynayacak gibi geliyor bana yani forvet için düşünülmüyor.
    Antremanda ilk onbir oynayacaklar hemen hemen belli cunku kalli onlarla yakindan ilgileniyor diger oyuncular hep arka planda kaliyor veya sirf kosuyorlar kalli zaten gelmeden once bir cok defa macini takip etmis galatasarayin hatta adnan polat ne dedi bugun kalli kac senedir turkiyeyi ve galatasarayi takip ediyor dedi yani kalli herseyi cozmus o yuzdende nokta transferler geliyor

Fb de para bıtmez merak etmeyınde ... Deıvıd ı yollayabılırsenız sakın Ronaldo yu almaya kalkamayın zaten suankı kadroyla sampıyonluk ıhtımalınız cok dusuk eger ronaldo gelırse dahada duser cunku artık kosamıyor cok kılo aldı ... Adriano yu alabılıosanız alın ..Aslında Ronaldınho flnda geleblır nede olsa para var fenerde

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Vallahi Alex'i Türkiye için tartışmak çok yersizdir.3 senede yaptıkları attığı goller falan hepsi ortada..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İlgilenmiyoruz dediyse bence doğrudur..Çünkü Lincoln dendiği zaman her an bitebilir demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emrah abi dogru söylyor
    neyse bekleyp görecez

o zamn yıdız olduğuna gore lıma olamaz ...
    Elmander veya Santa Cruz ...
    Beyle forma almayı unutmayın .... Forma + Atkı + Sapka + Lincoln Tshirt + Kombine = Lıncoln unun 1 aylık maası ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlgilenmiyoruz dediyse bence doğrudur..Çünkü Lincoln dendiği zaman her an bitebilir demişti.

aslnda bende öyle dşndm ama sonra dedmki o kdr basın yazdı bi iş var bu işte bakalm nolacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex'in gol kralı olması bizim ligimizin önlibero ve stoper oyuncularının kötü oluşundan kaynaklanıyor bence neden mi?

Şimdi Alex geçen sene hep AMC oynadı.Hem ortasahada hem de forvette görev yapıyordu.

Alex'i tutması için de muhtemelen rakip takımlar stoper veya ön liberolarını görevlendiriyordu.Alex ise bu markajdan kaçmak için ortasaha yuvarlağı hatta daha gerisine gelip top alıyor diğer arkadaşına aktarıyordu.Onu tutmakla görevli oyuncu ise Alex forvet bölgesinden çok uzak olduğu için markajı bırakıyordu.Durumda böyle olunca Alex ani koşularla gol bölgelerine gidince boş kalıyordu çünkü onu tutan adam yoktu o sıralar.

Dikkat ettiyseniz Alex'in bi çok golü böyle olmuştur.Onun yaptığı 25-30 metrelik koşular işe yaramış gol olmuştur .Örnekleri çok bunun.

Ama Avrupa'daki oyuncular daha tecrübeli olduğundan ,daha kaliteli olduğundan Alex daha iyi marke ediliyor.Bu da Alex'in gol atmasını çok zorlaştırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu arada forvet fransadan gelecek diye soylentiler var ama elmander degil illla cisse diyen bile var haldun gittiya fransaya herkes ondan konusuyor sanirim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyide kardes avrupada çift forvet oynamak mantıklı olurmu sence ?? tek forvet oynamak en mantklısı avrupada (benm fikrm) tek forvet oynayncada oyn kurucu kim olacak alex dışında ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Neden hiç mi yok Avrupa'da çift forvet oynayan?
    Alex ile ne çift forvet olur,ne tek forvet olay bu !!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyide kardes avrupada çift forvet oynamak mantıklı olurmu sence ?? tek forvet oynamak en mantklısı avrupada (benm fikrm) tek forvet oynayncada oyn kurucu kim olacak alex dışında ?
    Avrupa'da tek forvet oynamak için uygun forvetimiz ve Amc'miz yok Kezman Avrupa'da 2 stoper arasında kaldımı ezilir ne kadar çabalasada Carew gibi bir oyuncu gerekir.Daha önce de söyledim Alex gibi basmayan bir oyuncu yerine Kezman,Tuncay gibi basan bir forveti tercih ederim.Önde basmak büyük avantaj çünkü önde basarsanız rakip takım topu şişirmek zorunda kalır uzun boylu stoperlererimiz topu tekrar bize kazandırır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Alex kendisine bakarsa çift forvet yine oynanmaz ama tek forvet çok güzel olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex ile ne çift forvet olur,ne tek forvet olay bu !! ANDRIY

ben hiç yok demedm ama ŞL de çift forvet oynamak türk takımları için

intahar olur bol orta sahalı daha dinamik 11ler daha çk iş göryo ŞL de benm fikrm bu

alex olmadan fb hücumda eksik kalır benm fikrm de bu
    alex bu kdr önemli olmasaydı sözleşmesini uzatmak içn yönetm bu kdr çaba harcamaz yerine başka bi adam bulmasnı bilrdi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence 6+2 de yeterli değil. Yıldız bir forvet alındığını varsayalım. Tribüne kim gidecek Edu,Lugano,Kezman,Alex,Appiah,Carlos bu adamların hiçbirisini tribünde oturtamazsın aynı şekilde geleni de oturtamazsın. 6+2'nin pek bir faydası olmaz 4 büyük kulüp için. Bana göre 6+2'nin 6 yabancı kuralından pek bir farkı yok. Ama kötünün iyisi diyebiliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Avrupa'da tek forvet oynamak için uygun forvetimiz ve Amc'miz yok Kezman Avrupa'da 2 stoper arasında kaldımı ezilir ne kadar çabalasada Carew gibi bir oyuncu gerekir.Daha önce de söyledim Alex gibi basmayan bir oyuncu yerine Kezman,Tuncay gibi basan bir forveti tercih ederim.Önde basmak büyük avantaj çünkü önde basarsanız rakip takım topu şişirmek zorunda kalır uzun boylu stoperlererimiz topu tekrar bize kazandırır.
    zaten bende onu diyorm alex dışında bi koşan mücadele eden sürekli basan bi amc olsydı orda alex oynamazdı avrupa maçlarnda

ama yok birader orda fb nin elnde bitek alex var...kezman konusndada katlyorm pivot santrafor lazm fenere

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bence 6+2 de yeterli değil. Yıldız bir forvet alındığını varsayalım. Tribüne kim gidecek Edu,Lugano,Kezman,Alex,Appiah,Carlos bu adamların hiçbirisini tribünde oturtamazsın aynı şekilde geleni de oturtamazsın. 6+2'nin pek bir faydası olmaz 4 büyük kulüp için. Bana göre 6+2'nin 6 yabancı kuralından pek bir farkı yok. Ama kötünün iyisi diyebiliriz.
    Tribüne kimse gitmeyecek ki.Deivid gönderilcek,Mateus kiralancak bir yabancı alınırsa da biri yedek kulübesine çekilcek

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex kendisine bakarsa çift forvet yine oynanmaz ama tek forvet çok güzel olabilir.

katlyorm

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex ile ne çift forvet olur,ne tek forvet olay bu !! ANDRIY

ben hiç yok demedm ama ŞL de çift forvet oynamak türk takımları için

intahar olur bol orta sahalı daha dinamik 11ler daha çk iş göryo ŞL de benm fikrm bu

alex olmadan fb hücumda eksik kalır benm fikrm de bu
    alex bu kdr önemli olmasaydı sözleşmesini uzatmak içn yönetm bu kdr çaba harcamaz yerine başka bi adam bulmasnı bilrdi
    3 forvet oynayan ekipler başarılı oluyor Eğer KOŞAN forvetleri olursa.Alex koşmadıktan sonra ortasaha 5 kişi olsa ne fark edecek ki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex avrupa maçlarında olmazsa pas alıverişini kim sağlayacak duran toplarını klim kullanacak ?? alex koşmasa bile kesinlikle takımda olmalı appiah bu sene ortada oynayacak appi-eurelio alexin ortasahadaki yokluğunu kapatır bence

Mesaj Yetkileri