Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 136 sonuç

Konu: Kuzey Kutbunda Futbol Atesi

Default Son haberler

Rosenborg hazirlik maclarinda firtina gibi esmeye basladi..

Muhabir: Evet ozgur ozdemiri soyunma odasi cikisinda yakaladik. icerde futbolculara ne dediniz.
    Ozgur: Performanslarinin muhtesem oldugunu takim olarak harika bir oyun cikardiklarini soyledim topluca.
    Muhabir: Ozgur bey siz takimi genel olarak nasil degerlendiriyorsunuz.
    Ozgur: Hem takimda hem de benim taktik anlayisimda gelismeler suruyor surecek. Bu gun benim fatih terim taktigi dedigim cagdas turk futbolu anlayisini ortaya koymaya calistik kanatlara yayilip toplu hucum oynadik bu oyun norvec futboluna daha uygun gibi geldi bana

Muhabir: takim oturdu diyebilirmiyiz.
    Ozgur: takim zaten su anda soyunma odasinda oturuyo deeeermisim. Hala eksiklerimiz var soz verdigim gibi kaleye forvete kanatlara direk oynuyacak adamlari transfer ediyoruz. ancak defansin gobegi icin gorusmeler devam ediyor. Forumdaki arkadaslardan da acil oneri bekliyorum.
    Muhabir: Transferleri kisaca degerlendirimisiniz.

Ozgur: SS de gorulen rivaldo 14 yasinda mozambikli vecchio ve vitti arjantinli genc yetenekler. Arthur sol kanatta alternatif olacak. Lundekvam iiversen istedi nese kaynagimiz. Enyeama ve ratinho transferlerini forumdaki arkadaslar yorumlasin.

Muhabir: Transfer calismalari hakkinda bilgi verirmisiniz.
    Ozgur: Rosen borg taraftari bayraklari cikarsin 2 bomba yolda geliyo biri higuain biri de kevin larsen. Yalniz norvecin iklim sartlari transfer gorusmelerini de zorluyo vanden borre ve van damme soguk diye gelmedi zaccardo avrupa kupalarinda oynamak istedigini soyledi kendileri bilir. Ama burdan benficali petit e sesleniyorum kapimda yalvaracan yuzune bile bakmicam senin surun git portekizde inek seni..

aga yine herzamanki gibi muhtesemsin madem futbolcu istemişin al san en kralı tanıyanlar vardır tanımayanlarda duysun kolombiyanın yetiştirdiği en büyük yetenek HUGO RODALLEGA ve yepyeni gencecik bi cocuk daha arjantinli PABLO VİTTİ ikiside forvet ikiside ucuz 1,5 bilemedin 1,8 milyona kapatırsın ama illede hen kalite hem isim olcak diosan arjantininin bagrından kopup gelen yılların boca junior lusu RODRİGO PALACİO hepsi forvet hepsi tarafımdan denenmiş isimler valla daha iisini bulursan banada haber ver(aga bu arada bi izmir dayanısması yapsak ta oratak bi kariyer acsak senlen su nottingham ve kutup işleri bittikten sonra memleketten cok uzak kaldın )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ben daha yazarken sen vitti yi almısın hela olsun tebrikler kardesim...gobege berry ferguson yada kiralık olarak birebir tanısmıslıgımız olan fernando gago cok ii transferler olr haberin ola

eyavllah bilader gece bu saatte bile yazmissin saolasin. rodallega palacio iyi de ben zaten higuain i aldim defans lazim gago da kiralik gelmiyo soguk diye ben arayistayim sana haber ederim su ortak kariyer muhabbetini de yarin obur bi ara konusalim .. Hadi iyi geceler

eyw. bilader onemli deil bis fm cilere uyumak haram oyun orda dururken ... sanada ii geceler inş. takım için en ii tranferleri yaparsın zaten suphem yok aynı kafadyız

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Basarilar guzel gidiyorsun
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

daa bomba transferLer bekLıoz

arthur we rıwaLdo kım nası adamLar bıLerekmı aLdın yoksa buLdunda bı kenarda yetısıp buyusunLer ıLerde bakarız diemi aLdın

yabancı sınırLaması warmı snn lıgde

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Defansa Garayı almaya dene.Belki gelir.Enyeama,Ratinho ve Vitti güzel transferler.

omer-faruk-14 Misafir

Daha yeni gördüm. Başarılar dilerim. Güzel transferler.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

evet garay'I al.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defansa Curtis Davies veya Garay'ı dene birisi gelir

Hazirlik maclari nda taktigi oturttum. Sadece elfsborg a yenildim orda da maca 3-5-2 yle basladim ikinci yari da 3-1-3-3 e dondum o yuzden yenildim. diger maclar hep fatih terim taktigiyle 2-2-2-2-2 yle oynadim.

Ligdeki ilk macimi zorlanmadan kazandim. Sagda ratinho yoktu yedegi de sakatti DRC olan adami WBR oynattim vasat oynadi ona ragmen iversen in 2 ve higuain in golleriyle rahat bi mac oldu defans ve kale mukemmel gidiyo allah sakatlik cikarmasin

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    daa bomba transferLer bekLıoz

arthur we rıwaLdo kım nası adamLar bıLerekmı aLdın yoksa buLdunda bı kenarda yetısıp buyusunLer ıLerde bakarız diemi aLdın

yabancı sınırLaması warmı snn lıgde
    rivaldo icin genie scout a baktim potential bility 177ydi bi de 14 yasinda gelistirecem. Arthur o kadar genc degil ama ozellileri hic fena degil free transferden aldim. Bu arada oyunda norvec i actim bi de brezilyali oyunculari sectim additional nations seceneginden.

Norvec liginde yabanci transferi sinirlamasi yok ancak ligde 18 kisilik kadroda en fazla 2 non EU olabiliyo. Benim amacim avrupa basarisi oldugundan biraz fazla non-EU aldim.

Garay topitopu hava soguk diye gelmedi Tavsiye ettiginiz diger oyunculari da pahali oldugu icin almadim.
    Transfer sezonunu kapattim iste en yeni transferler..

Osei ve marlon kadro derinligi icin Costil, Gomez ve Naismith genc yetenekler. Risp ve Cornelis te defansta cok yonlu oyuncular hem de ucuzlar. Ozellikle Naismith ten cok sey bekliyom newcastle in elinden kaptim. Transferlerin genc olmasina ozellekli dikkat ettim. Ileride aramiza katilacak olan futbolcular da

Felipe bana cok cektirdi ama takim icin iyi olacak diye dusunuyorum digerleri gelecege yonelik transferler. ozellikle helland i begeninize sunmak isterim..

iyi bir idman programiyla 2 sene sonra sol acik problemimi cozer diye dusunuyorum.
    Benim icin transfer sezonu oldukca verimli gecti. Petit ve sol acik alamamam disinda. Bi de delporte ile mokohena beni cok uzdu ama onlarin hala pesindeyim. TRANSFERLERIME SIZ NE DERSINIZ YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.

Hepinize hayirli menejerlikler diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Transferlerin çoğunu tanımıyorum ama umarım yararlı olur.Geleceğe yatırım yapman da güzel bişey.

omer-faruk-14 Misafir

Alejandro Gomez güzel transfer olmuş. 2-3 sene sonra onu kimse tutamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Basarilar Insallah Transferler Isine Yarar

Default Kutuplara yza geldi.

4 Temmuz 2006 Saat 17:00

trondheim ozgur ozdemir in evi.

TV: ahhh..uhhh..shon..ahhh..
    Telefon calar kurtlar vadisi cendere melodisiyle. Dindiri dindiri dindiridin
    Ozgur: Buyrun Jorgen baskanim.
    Jorgen: Naber ozgur ne yapion.
    Ozgur: Napayim iste baskanim norvecce mi ilerletmeye calisiyodum ben de su anda..
    Jorgen: Ne gerek var olum zaten hepimiz turkce konusuyoz.
    Ozgur: oyle de baskanim kultur olur fena mi iste bi suru sey ogrendim hem. norvecli izlar ic camisiri giymiyomus mesela..
    Jorgen: Neyse olum birak bunlari da transfer sezonu acildi hala tik yok sende.
    Ozgur: Daha ne transferi baskanim en son da lebohang mokoena yla chinedi ogbukeyi aldim piril piril transferler. Sonra litmanen geldi tecrube abidesi olaraktan. Bi de nicholas millan var sili daglarindan 5 yil sonra yeni ronaldo. Toplam 27 adam getirdim takim da iyi gidiyo. Transfere gerek yok bence baskanim takim havasi bozulmasin. zaten bu sene avrupada da yokuz. Ne yaptiysa bu eski menejer 13 yil ardarda sampion olan takima.
    Jorgen: Olum takim iyi tamam ama tribunleri costuracak bi adam lazim bize. Soyle yuksek profilli taraftarin sevgilisi olacak takimi da costuracak turden. Para da mevzu deil sana acik cek ama taki kasayi da bosaltmayalim.
    Ozgur: Valla mi baskanim.
    Jorgen:Yalan mi soylicem lan.
    Ozgur: Yok baskanim estafurullah da bunca yildir cm fm oynuyom ilk defa gordum boyle bir is. baskan transfer isterdi ama boyle acik cek falan.
    Jorgen: Ne sandin olum bura rosenborg. Sana guvendik sozlesmedeki murekkep kurumadan para istedin al kocum 16 milyon avro demedim mi. Sen topcuyu bul gerekirse yangenin bilezikleri bile bozdururum rahat ol yegenim.
    Ozgur: Valla baskanim ben aslinda jose sosa diye bi cocukla anlastim bi gorsen lokum lokum.
    Jorgen: Olum sosa mosa bilmiyom ben herkesin bildigi coskun bi adam olsun. ne biliim sevillali poulsen olur, mertesacker olur, vanden borre olur, abidal olur hatta milanli gourcuff bile olur. Ben boyle adam isterim.
    Ozgur: Emrin olur baskanin 31 agustosa kadar bulurum bi boyle bi adam senin dediklerine de bi sorayim da..
    Jorgen: Neyse hadi gorusuruz televizyona da fazla yakindan bakma gozlerin bozulur.
    Ozgur: Iyi geceler baskanim... Vay anasini be olaya bak. Adam ben istemiyom sosa yi diyo Kimi alsam yaa. Baskanin soyledigi adamlar da gelmez ki norvec soguk cirt virt. Su televizyondaki kizlari gorseler hemen atlarlar ama. En iyisi foruma danisayim kim gelir diye oncelikle defans olmasi bi de eu vatandasi olmasi lazim. Siz ne dersiniz arkadaslar kim gelsin rosenborga

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vanden Borre baskanin da dedigi gibi

gelmiyo aga delircem norvec soguk orda kariyere devam etmek kotu fikir diyo

valla ne desek bos klas isimler cok zor gelir genc yetenkleri de baskan istemio en iisi ufak capta bi arstırma yapayım(kendimi senin scout un zannederekten )sonuclarını iletirim

eyvallah ozzy kardes hizir gibi yetistin hadi bekliyom kimi dersen alcam.
    O da olmazsa en son start tan marius johnsen i alcam

valla ufak bi arastırma oldu kusura bakma fazla fazla genişletemedim.ama senin takıma gelcek tarzda yıldız biri olması zordu bende bi kaç sene öncesinde alırsın begenmessen de almayıldızları parlayıp sonen arkadaslar baktım ama merak etme hala cok saglamlar hatta aralarında gencler bilem var.. nese bak sec begenirsen zaten cunku cok derine inemedim arastımada...ilk olarak senin oralardan kuzeyliler svensson,ostlund,gravgaard,laursen, çekli pasanen ,metzelder(getirebilirsen tabi ama ucuz),fransız squillaci,igor tudor...valla ben bunları bulabildim rosenborga gore yıldız sınıfına girerler heralde..bak işte kafana gore yardımcı olduysam ne mutlu..

yardimci olmak ne kelime bilader kralsin sen kral asistan menjerimin nickname su saatten itibaren seni asistan menejerim yaptim. Yanlis anlama kucuk bi jest yapmak istedim sadece.

Norvec li oldun yas buyudu bi de profil sana layik deil olsun bundan sonra boyle gidecek butun kariyerlerimde saolasin.
    Ban de arastirma yaptin ama senin adamlar iyi insallah gelirler...

COK YAKINDA NORVEC LIGI ILK SEZONUN ILK YARI DEGERLENDIRMESI BURADA

ooo harika bi jest oldu yavv.. valla duygulandım ne diim.kuzeyde ne kadar kupa varsa al gel hemen beklioz.

Default Norvec ligi ilk yari degerlendirmesi.

19 temmuz 2006
    Lerkendal stadi
    Mac Sonrasi

Muhabir: Sayin ozdemir zorlansanizda kazanmayi bildiniz kupada bir ust turdasiniz ne diyeceksiniz.
    Ozgur: Ne diyim arkadas diger takimlar bizi sabote etmek icin elinden geleni yapiyo 5 kaleci var takimimda hirscfeld in sakatlanmasiyla bi tek Enyeama kaldi . 75 dakka boyunca kaleyi koruyan defans oyuncum Kwarme yi tebrik ediyorum 2 gol yedi ancak buyuk stres vardi ustunde. Hedef kupa. Kupayi kazanip Ozzy19 kardesime armagan edecegim. Bunu da buyuk harflerle yazin.
    Muhabir: Norvec liginde 13 hafta lik surec bitti ilk yariyi nasil degerlendiriyorsunuz.

Ozgur: Puan tablosundan memnun degilim. Puan farkinin 10 dan fazla olmasi lazimdi. Ben sampiyonlugu garantilemek istiyodum ama simdi soylediler matematiksel olarak imkansizmis. En kisa zamanda sampiyonlugu garantilememiz lazim. Puan kayiplarimiz ise Eduardo Ratinho nun (3ay) ve Persilcan in(6 ay) sakatliklari oyun duzenini bozdugu ilk zamanlar da geldi. Ozellikle persilcan takimin belkemigiydi sezonu acamadan kapadi. Simdi de kaleciler sakat.

Muhabir: sakatliklarla nasil basa ciktiniz.
    Ozgur: Kadrom cok genis. Bi de cok profesyonel oyuncularin var. Ornegin persilcanin yerine oynattigim Roar Strand.

Aslinda hic huyum degildir yasli oyuncu oynatmak ama adam ardarda 13 sampiyonlugun mimari olmus. Bunca yildir FM oynarim boyle profesyonel topcu gormedim 36 yasinda idmanlarda hala cok iyi. Ama sene sonunda emekli oluyor butun isteklerimize ragmen. Bizim icin cok buyuk kayip olacak. Zaten Litmanen i de ondan getirdim.

Muhabir: Takimin havasi nasil 27 yeni oyuncu nasil bu kadar cabuk kaynasti.
    Ozgur: Soguk havalarda yapilan sicacik mangal partileri benim sirrimdir. Geceler uzun oldugu icin ogleyin hava karariyordu ben de karanlikta mangal yaparak idmani zevkli hale getirmeye calistim. Yaz gelince daha da rahatladik. Artik sabahtan aksama kadar idman yapiyoz yani gunde 21 saat. Arada nobetlese uyuyo arkadaslar. Bugunkuyle ardarda 9 maclik bi seri yakaladik ve bu galibiyetler sezon sonuna kadar surecek.

Muhabir: Bize genel olarak norvec kariyerinizden bahsedermisiniz mutlu musunuz. Rosenborg takimi sizden cok memnun.

Ozgur: Rosenborglularin nasil hayatindan memnunsa ben de FM hayatimin en guzel kariyer baslangicini burda yaptim. Kuzey Kutbunda futbol atesiyle istimaya calistim herkesi. Gercekten forumda cok ilgi gordu. Zannedersem sikilmadan da takip ediyorlar. Baskan cok iyi ben transfer yapmayalim dedim o hayir yapacaz sana acik cek dedi. Super adam bu ya..
    Muhabir: Transferleri de degerlendirimisiniz kisaca.
    Ozgur: 27 oyuncunun hepsi de Litmanen haric pek taninmamis yildiz adaylari (oyunda yani yoksa biliniyo forumda). Yakinda hepsini avrupa taniyacak. Higuain, Eduardo Ratinho, Leboheng Mokohena,Kevin Larsen ve Vincent Enyeama her takima lazim turden oyuncular. Transferlerimiz surecek ancak takimimizin avrupa da mucadele edemeyecek olmasi isimizi zorlastirdi.
    Muhabir: Tesekkurle sene sonu degerlendirmesinde gorusuruz.
    Ozgur: Dur bi dur ya olur mu daha transferler var. Bomba transferi gormedin demi. Jose Sosa debut yapti golle bugun hic sormuyon.
    Muhabir: Ne sorcam ya. Para verdin coluk cocuga bakalim baskan istedigi gibi adam alamayinca naapcan.
    Ozgur: Olum manyak misiniz siz ya Jose Sosa yi begenmiyonuz yilin en flas transferi olum bu.

Ozgur Transfer cikmazinda olmayinca olmuyo.

bosver o zaman ya takma kafana ama sana bişi diimmi bi kaç ay once bi kariyerimde banada aynısı oldu baskan dayadı parayı verdi coskuyu bende gittim gencleri topladım dedim bunları 2 sene sonra peynir ekmek gibi satarız adam galeyana geldi istemem ben bole coluk cocukla rezilmi etcen bizi dedi bende sıkıysa sen al gelde gorelim dedim yalanım var sa namerdim herif 1 hafta sonra milanlı ronaldoyu getirdi agzım acık kaldı..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    bosver o zaman ya takma kafana ama sana bişi diimmi bi kaç ay once bi kariyerimde banada aynısı oldu baskan dayadı parayı verdi coskuyu bende gittim gencleri topladım dedim bunları 2 sene sonra peynir ekmek gibi satarız adam galeyana geldi istemem ben bole coluk cocukla rezilmi etcen bizi dedi bende sıkıysa sen al gelde gorelim dedim yalanım var sa namerdim herif 1 hafta sonra milanlı ronaldoyu getirdi agzım acık kaldı..
    Hangi takıma getirdi Ronaldoyu.

Baskan oyle topcu da getiriyosa cok iyi ben bekleyeyim o zaman bak hic bilmiyodum bunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Devam et Özgür..(:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Basarılar Ozgur cok ıyı gıdıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süpersin Özgür

Beğenerek okudum hepsiniDevamını bekliyorum.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri