Rosenborg hazirlik maclarinda firtina gibi esmeye basladi..
Muhabir: Evet ozgur ozdemiri soyunma odasi cikisinda yakaladik. icerde futbolculara ne dediniz.
Ozgur: Performanslarinin muhtesem oldugunu takim olarak harika bir oyun cikardiklarini soyledim topluca.
Muhabir: Ozgur bey siz takimi genel olarak nasil degerlendiriyorsunuz.
Ozgur: Hem takimda hem de benim taktik anlayisimda gelismeler suruyor surecek. Bu gun benim fatih terim taktigi dedigim cagdas turk futbolu anlayisini ortaya koymaya calistik kanatlara yayilip toplu hucum oynadik bu oyun norvec futboluna daha uygun gibi geldi bana
Muhabir: takim oturdu diyebilirmiyiz.
Ozgur: takim zaten su anda soyunma odasinda oturuyo deeeermisim. Hala eksiklerimiz var soz verdigim gibi kaleye forvete kanatlara direk oynuyacak adamlari transfer ediyoruz. ancak defansin gobegi icin gorusmeler devam ediyor. Forumdaki arkadaslardan da acil oneri bekliyorum.
Muhabir: Transferleri kisaca degerlendirimisiniz.
Ozgur: SS de gorulen rivaldo 14 yasinda mozambikli vecchio ve vitti arjantinli genc yetenekler. Arthur sol kanatta alternatif olacak. Lundekvam iiversen istedi nese kaynagimiz. Enyeama ve ratinho transferlerini forumdaki arkadaslar yorumlasin.
Muhabir: Transfer calismalari hakkinda bilgi verirmisiniz.
Ozgur: Rosen borg taraftari bayraklari cikarsin 2 bomba yolda geliyo biri higuain biri de kevin larsen. Yalniz norvecin iklim sartlari transfer gorusmelerini de zorluyo vanden borre ve van damme soguk diye gelmedi zaccardo avrupa kupalarinda oynamak istedigini soyledi kendileri bilir. Ama burdan benficali petit e sesleniyorum kapimda yalvaracan yuzune bile bakmicam senin surun git portekizde inek seni..