Anket Sonuçlarını Görüntüle: Yabancı Sınırlaması Kalksın mı Kalkmasın mı?

Voters
295. You may not vote on this poll
  • Evet

192 65.08%
  • Hayır

103 34.92%
1 ile 30 arası toplam 654 sonuç

Konu: Yabancı Sınırı İle İlgili Bütün Başlıklar

Hybrid View

+1 , +2 gibi sahada altı yabancı olup diğerlerinin yedek kulübesinde oturmasıına karşıydım. Yabancı sayısını arttırıp 7 yapıyorsan yedisininde sahada bir arada oynamasına izin vereceksin ya da hiç arttırmaycaksın kontenjanı. Kulübede oturacak yabancı oyuncunun pek yararlı olacağını sanmıyorum.

Ayrıca biz Türkler için herşeyin Cılkını çıkaran bir milletiz. Şimdi yabancıyı serbest bıraksalardı çoğu kulüp bir sürü DANDİK adam getirip yarım sezon 1 sezon sonra yollardı...

Quote Originally Posted by ibo View Post
    +1 , +2 gibi sahada altı yabancı olup diğerlerinin yedek kulübesinde oturmasıına karşıydım. Yabancı sayısını arttırıp 7 yapıyorsan yedisininde sahada bir arada oynamasına izin vereceksin ya da hiç arttırmaycaksın kontenjanı. Kulübede oturacak yabancı oyuncunun pek yararlı olacağını sanmıyorum.

Ayrıca biz Türkler için herşeyin Cılkını çıkaran bir milletiz. Şimdi yabancıyı serbest bıraksalardı çoğu kulüp bir sürü DANDİK adam getirip yarım sezon 1 sezon sonra yollardı...
    TFF bunun önüne geçebilirdi, Non-EU veya Work-Permit sistemini getirse dandik adamlar gelmezdi işte, ama TFF işin kolayına kaçtı.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

[QUOTE=ibo;742960]+1 , +2 gibi sahada altı yabancı olup diğerlerinin yedek kulübesinde oturmasıına karşıydım. Yabancı sayısını arttırıp 7 yapıyorsan yedisininde sahada bir arada oynamasına izin vereceksin ya da hiç arttırmaycaksın kontenjanı. Kulübede oturacak yabancı oyuncunun pek yararlı olacağını sanmıyorum.QUOTE]

aynen her harfıne katıLıorum
    herseyı anLatmıssın

Mesaj Yetkileri