cem demir gitti off ya...çok iyi işler yapacak acayip iyi adam o ersen yanında basketçi o derece yani
cem demir gitti off ya...çok iyi işler yapacak acayip iyi adam o ersen yanında basketçi o derece yani
Zico defans istiyor!
DHA
Fenerbahçe Viyana'ya ulaştı. Yurt dışı kamp çalışmalarını 9-22 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da 2 etap halinde yapacak olan Sarı-Lacivertliler Viyana'ya inerken, 50 kişilik taraftarı tarafından çiçeklerle karşılandı.
Sarı-Lacivertli takım, Viyana'ya 100 kilometre uzaklıktaki Bad Tatzmanndorf kentine geçerek, 1 haftalık 1. etap çalışmalarını kondisyon ve taktik ağırlık geçirecek. Daha sonra Viyana'da 15-18-19 ve 21 Temmuz tarihlerinde 4 hazırlık maçı oynayacak.
Yolculuk sırasında uçağın içinde basın mensuplarına İstanbul'daki 1 haftalık çalışmayı değerlendirerek bilgiler veren Teknik Direktör Zico, "Belirli bir tatilden sonra futbolcuların fiziksel olarak kendilerini toplanması için İstanbul'daki kısmında ilk hafta fizik kondisyon çalışması yaptık. Futbolcular buna muhteşem şekilde cevap verdiler, iyi çalıştılar. Sabah ve akşamları iyi çalıştık" dedi.
Brezilyalı hoca, "Transfere ihtiyacınız var mı ? 6+1'in ardından yönetime transfer için başvurdunuz mu? sorusuna ilk aciliyetin savunma için olduğunu söyledi. Zico, "Şu anda baktığımızda kadroda bir stoper ve bir de sağ bek eksik. Bütün mevkilerde hazırız onun haricinde" diye konuşurken, camianın forvet beklentisinin ise gereksiz olduğunu savunarak "Bizim ileri uçta yaralanacağımız 7 tane oyuncumuz var. Herkes rahat olsun. İlerdeki ekipten sonuna kadar memnunum" şeklinde konuştu.
Önümüzdeki sezonun taktik anlayışı hakkında da konuşan Zico, "Fenerbahçe tek forvet mi, çift forvet mi oynayacak? Bu duruma göre değişecek. Bu, taktikten ve iki forvetten neyi anladığınıza bağlı bir durum...Tuncay, Alex, Kezman, Deivid atak oyuncusu mu sizce ? Eğer öyleyse 4 forvet ile oynamışız, o zaman biz. Niye bir tane iki tane isim üstünde duruluyor..
Herkesin forvet üstünde analizine bağlı bu durum. Bazısı direk öndekine forvet der. Bence de ileri gidip etkili olan forvettir. bana kalırsa Kezman çok fazla yalnız kalmadı ileride" dedi.
Şu anda ilk 11'in banko oyuncuları kimler? sorusuna ise Zico, "Her zaman söylerim benim elimde 11 tane futbolcu yok kadrom var. Her futbolcu bu takımda oynayacak kapasitede olmalı. Bir gün biri yedekten girer, bir gün ilk 11 'de oynar. Ben Benim için kadronun bütünü önemli. Kadrom kaliteli bu da bana mutluluk veriyor" cevabını verdi.
Tuncay'ın takımdan ayrılışını bir kez daha değerlendiren Brezilyalı hoca; "Tuncay sadece hırsı ile mücadelesi ile, cesur yürek ruhundan dolayı değil saha içindeki futbol yönünden de unutulmaz harika bir oyuncu. Sembol futbolcu oldu. Bu yüzden Tuncay'ın yerine dolduracağımıza inanmıyorum. Saha içinde o ruhu yakalarsak başarılı olacağız. Onun eksikliğini hissederiz çünkü büyük futbolcu. Çalışarak yerini doldurmaya çalışacağız" açıklamalarında bulundu.
APPİAH VE ALEX SEZONUN İLK MAÇINA YETİŞİR...
İki ünlü oyuncunun sezon başına yetişeceğine inandığını belirten Zico, "Biyorsunuz ki Appiah dizindeki sakatlıktan dolayı, Alex de tedavisi için aramızda değiller ikisi de ligdeki ilk maça hazır dönecekler. Şampiyonlar ligin ön elemesi maçından daha önce hazır olurlar diye umuyorum. Özellikle Appiah için şunu söyleyebilirim. Ameliyata çıkmış futbolcu hakkında tarih vermek zor ama onun yaptığı çalışmalar hazır olacağını gösteriyor.
Zico, "takım kaptanı kim olacak ? İbre şu anda kimden yana? " sorusuna ise "Kaptanlık için zamanı geldiğinde yorum yapacağım" dedi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Mustafa kardes aldıgımız genclerde cok ıyı avnıaker kardes sor ıstersen meselaemre aygun cok ıyı sol kanatta ufuk cokteknık cemdemır havahakımıyetı var forvette ugur erdogan cem demır ve emre aygungeldı defansa ernani ve kolomac olacak sagbekte ugur akdemr olacak takım cok ıyı oldu trabzonlu kardesler ıyı bılır genclerı
bence gelmesin aykuta yazık degilmi adam yıllardır sabırla bekledi kaleyi almak için smdi bide martinezmi geçecek 1 numaraya gelmesin bence
Stopere kesinlikle ihtiyacımız var. Yerli bir stoper almalıyız, Can Arat var fakat yeterli değil, bir stoperimiz daha olmalı yedekte. Edu veya Lugano sakatlansa veya cezalı duruma düşse Can var hali hazırda, fakat iki stoperimiz de oynayamaz durumda olursa o zaman adam yok, Önder'i stopere çeksek, sağ bek olmuyor bu sefer de.
Yasin Çakmak veya Bekir İrtegün'ü alırsak büyük iş başarmış oluruz, iyi yedek olurlar stoper için, Serdar Taşçı'yı almalıyız aslında ama Stuttgart bırakmaz.
Zico efendi ileri hattan memmunmus. Bu demektir ki benim Avrupa hedefim yok. Ne Kazım ne de İlhan Avrupa için yeterli değil, Deivid Turkiye icin bile yeterli degil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yabancı oyuncu kontenjanının 6+1 olarak açıklanmasının ardından transfer piyasasında hareketli günler başladı. Geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması ile başarılı bir yıl geçiren Kolombiyalı kaleci Martinez'in ismi yine gündemin üst sıralarını meşgul ediyor. Bu konuyla ilgili son gelişmeleri Kolombiyalı kalecinin Türkiye'deki menajerliğini üstlenen Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Ogün Altıparmak'ın oğlu Batur Altıparmak, editörümüz Hilmi Sever'e anlattı...
Martinez'in kesinlikle ikinci ligde forma giymek istemediğini söyleyen Altıparmak, şu ana kadar Galatasaray'dan herhangi bir teklif gelmediğini, Trabzonspor ile olan pazarlıklarda ise sona yaklaşıldığını söyledi. Sezon bitiminde Martinez'e yurt dışından da ciddi teklifler geldiğini ancak bu görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını söyleyen Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sakaryaspor kulübüyle Trabzonspor'un anlaşması halinde biz de oyuncumuz için Trabzonspor ile görüşeceğiz. Sakaryaspor Kulübü, Martinez için 2 milyo Avro istiyor, Trabzonspor'un teklifi ise 1,5 milyon Avro, bu görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz" dedi.
Sakaryaspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kolombiyalı kalecinin geçtiğimiz sezon aldığı ücret 300 bin dolardı, Martinez'in bu yıl yeşil-siyahlılarda kaldığı takirde alacağı rakam ise 350 bin dolar olacak.
Hilmi SEVER
09.07.2007
Kaynak : Sporx.com
[SIGPIC][/SIGPIC]
prof olmak bu mudur ya ziconunki duygusallıktan başka bişe deil deividtin neyinden memnun anlamıom bi warlık gösteremeyişinden mi net fırsatları harcamasından mı? kezmanın yanlız kaldığını cümle ağlem görüor da zico mu göremior? bu adam futboldan anlamıoyor denmez kesinlikle ama proftan öte duygusal dawranıor bu da zarar werior takıma werecekte
Yukarıda yazdığım mesajakoymayı unutmuşum.
Deivid varya, ne gerek var forvete.Onun gibi bir oyuncumuz olduktan sonra Adriona, Ronaldo halt etmiş.
Taktik yine aynı olacak sanırım. Deniz'e inat edip Appiah'ı sağ kanada göndermezse ki Api sakat ve oynayamayacak olursa Deniz-Aurelio oynayacak, sağ kanatta da Ali oynar.
Bakalım ben de merak ediyorum nasıl bir düzenle oynayacağız bu sene?..
"YÜCE ATATÜRK"
bütün şevkimi kırdı zico artık bi umudum yok da bakalım
Ya iyi güzelde haklısınızda Deivid'de Zico'da Alex'de Fenerbahçe ile sözleşmeli kişiler onlara sahip çıkmalıyız Zico'ya efendi demek gb yada Alex'e sorumsuz demek gibi Deivid'e yüzsüz falan biz Fenerbahçe'liyiz unutmayın sahip çıkmak bizim görevimiz.
Efendi kotu bir laf degil. Deivid icin biz o sozu kullanmasak bile hersey belli oluyor.
Insan bi dusunur ben bu takıma ne verdim ne aldım.Originally Posted by Deivid
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Appiah ve Alex ön eleme maçlarında oynamayacak muhtemelen, kadromuz da şöyle olur:
Serdar, Önder, Edu, Lugano, R.Carlos, Aurelio, Deniz, Ali Bilgin, Vederson, Kezman, İlhan Parlak
İlhan yerine Tümer de oynayabilir. Şu an için kesin birşey söyleyemeyiz, hele hazırlık maçlarında bir görelim...
"YÜCE ATATÜRK"
Appiah büyük kayıp, özellikle dişli rakiplerle oynayacağız önelemede Appiah'ı çok arayacağız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yoq ya martınez faLan aLınmaz yaLan haberdir
orkun war aykut war yeter
Valla kaynak Dha bana inandırıcı geliyor
Martinez Trabzon la anlaştı diye biliyorum
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Valla neyse martinez hakkında cok konusmak ıstemıyorum bekleyip görecegiz ben saviolayı bekliyorum
yaw bu cem demir geçen senede hazırlık maçlarının hepsinde gol attı..kupada bi antep maçı oynadıki karlı sahada o maçta harikaydı...hiçbir trabzonsporlu satılmasını istemiyordu..bu takımda ömer rıza ersen oynuyo o mu oynamayacaktı...gol kralı olur bu sene..
Kaya: "Tecrübemi Orduspor için harcayacağım"
Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Orduspor'da, teknik direktör Suat Kaya, ''Futbol hayatımda kazandığım bilgi ve tecrübeyi, bundan sonra Orduspor için harcayacağım'' dedi..
Kaya yaptığı açıklamada, Ordu'ya geleli bir hafta olmasına rağmen Orduluların ve Orduspor taraftarlarının kendisini bağırlarına bastığını söyledi.
Futbol hayatını dolu dolu ve başarılarla geçirdiğini belirten Kaya, şöyle konuştu:
''Türkiye'de büyük takımlarda forma giyme fırsatım oldu ve büyük kupalarda hep kazanan kişi oldum. Artık futbolcu değil, teknik adam olarak futbol hayatımı sürdürüyorum. Geçen yıl ilk teknik direktörlük tecrübemi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da yaptım. Başarılı olduğumu da düşünüyorum. Ama artık Orduspor'dayım ve Orduspor'un başarısı için ter dökeceğim. Futbol hayatımda kazandığım bilgi ve tecrübeyi, bundan sonra Orduspor için harcayacağım. Bu şehir başarıya hasret. Bu şehir Süper Lig'e hasret ve aşık. Ben elimden gelirse bu aşıkları Süper Lig'de buluşturacağım.''
Çok kaliteli bir ligde mücadele edeceklerini de ifade eden Kaya, ''Ama artık Orduspor'u hak ettiği yere çıkartmak gerekiyor. Muhteşem bir taraftar topluluğuna sahip. Bütün maçlarını dolu tribünlere oynuyorlar. Tesisleri dört dörtlük. Tek eksikleri Süper Lig, inşallah bunu da bu sezon başaracağız'' dedi.
Kaya, kendisine her zaman eski hocası olan Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'i örnek aldığını da belirterek, ''Bundan sonra da örnek almaya devam edeceğim. Fatih hocanın başarısı tartışılmaz. İnşallah bizler de ilerleyen yıllarda Fatih Terim kadar başarılı birer teknik adam oluruz'' diye konuştu.
gercekten cogu süperlig takımında olmayan tesislere sahibiz resimlerini isterseniz koyabilirim hala stadyumda antreman yapan takımlar bile var
Transferlerimiz cok iyi defans tecrübeli olacak takımın gerisi genc bir takım
olacak sanırım
bence saviolanın gelmesi martinezin gelmesinden daha inandırıcı.. çünkü yönetim son yabancı hakkını martineze harcamaz orkun ve aykut varken.. zaten yapılan açıklamalarda yeni transfer lincolnü unutturacak deniyordu...
Beşiktaş öncelikle bi forvet almalıdır öncelik savunma olmamalıdır...
Celal Kolot beyefendi 1 tane yabancı alacağız demiş ya sinir oldum.O da büyük ihtimal defans olur.Biz yine Gökhan Güleci ve Burak Yılmazı izleyip çıldırırız.Nobre sakat zaten