24 Eylul 2006 Brann Stadi
Muhabir: Kutupta futbol atesi harladi sayin seyirciler. Soguk eylul aksamini isitan bu atesi yakan Ozgur Ozdemir yanimizda. Trondheimden gelen 20000 taraftarin onunde mukemmel sonucla sampiyonluk turu atiyorsunuz ne diyeceksiniz.
Ozgur: Bu bir. Devami geliyo. Bu sampiyonlugu Turksportal Forumlarinda beni destekleyen kardeslerime armagan ediyorum. Ozellikle de Ozyyy19 kardesime onun destegi olmasa bu kadar kolay olmazdi.
Muhabir: TV yorumculari takiminiz icin coluk cocukla hic bir sey yapilamaz diyordu.Yas ortalamasi 24 olan genc bir kadroyla basariyi yakaladiniz.
Ozgur: Yas ortalamsi sizi yaniltmasin benim kadromda 30 yasin ustunde 7 topcu var 36 yasindaki Roar Strand ilk 11 de oynuyo her mac. Yani genel olarak kadro yas ortalamam 24 un de altinda. bu gune kadar FM kariyerlerimde bir ilki basardim. Tecrubeli ve Profesyonel oyuncularla genc yetenekleri birlestirdim.
Tabi bunda Iversen in ve ozellikle deRoar Strand in cok buyuk payi var. Ben boyle adam gormedim hem iyi oynuyo hem de heryerde oynuyo hem de 36 yasinda. Bana Fm de tecrubenin onemini o ogretti. Sizin araciliginizla burdan sesleniyorum. Roar emekli olma.bizi birakma. Kampanya bile baslatirim olmazsa.
Muhabir: Son olarak soylemek istediginiz neler var.
Ozgur: Rosenborg camiasi bu tur basarilara aliskin zaten. Bir sampiyonluk serisine kaldigimiz yerden devam ettik. Asil hedef yeni heyecanlar. Bu sene kuzeydeki butun kupalari alip Ozyyy19 , Jorgen baskanima ve taraftara armagan edecem. Seneye de CL de surpriz var. Beni takip edin.