-
09.Temmuz.2007, 20:02
Taktik hakkında birkaç şey söylemek isiyorum.Taktik güzel olmuş fakat bana göre ortasaha daha fazla alan daraltma yapmalı.Çünkü rakip yarı sahayı geçtiği zaman ortasaha topu kapmak için rakibe basmıyor.Ve böyle olunca top daha fazla karşı takımın konrolünde oluyor.Rakip oyuncular rahatlıkla ceza sahasına kadar gelebiliyor.Ancak o zaman topu kapabiliyoruz.Defans kapamadığı zaman da gol pozisyonu oluyor.Ayrıca nedendir bilmem rakip kanatlardan hızlı geldiği zaman %90 pozisyon golle sonuçlanıyor.Oysa ki kanat oyuncularımın hızı ve top kapması gayet iyi.
Bence tempo daha hızlı olmalıydı.Normal tempoyla bir türlü oyuna ağırlığımı koyamıyorum.Ayrıca beklerin oyuna katılımı bana göre daha fazla olmalı.
Sol MC oyuncusuna serbest rol versek olur mu?
İlk iki maçımda taktik çok iyiydi.Fenerbahçeyle Atletico Madrid'i 2-0 yendim.Nedendir bilmem sonraki 4 maçta gol atamadım.Yeteri kadar gol pozisyonuna girmeme rağmen gol atamadım.Rövanş maçında Atletico Madrid 8 kişi kalmasına rağmen maç 0-0 bitti.Sonuçta çeyrek finale yükseldim Şampiyonlar liginde.
Ben önceki taktiğimden memnundum.Fakat senin yaptığın taktiklere güvendiğim için 6-7 maçtır bu taktiği deniyorum.Ama aldığım sonuçlardan dolayı önceki taktiğime geri dönmeyi düşünüyorum.Sence bu taktikte ısrar edip başarıya ulaşabilirmiyim?Mesela Şampiyonlar liginde çeyrek finale yükseldim.Sence bu taktik kupayı kazandırabilir mi?
Mesaj Yetkileri