1 ile 30 arası toplam 255 sonuç

Konu: Total Dominasyon [Taktik ve Antreman Paketi]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Antreman paketi uyguladığımdan ne kadar süre sonra etki eder oyunculara ? vede tüm antrenörlere tüm antremanları yaptırsam etki tepki verirlermi ?
    Bir ay geçmesi gerek. Ayrıca dramatik değişiklikler beklemeyin. Antrenörlernize fazla görev yüklemeyin, yoksa iyi bir eğitim veremezler oyuncularınıza, siz onları otomatik görevlendir butonu ile görevlendirin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bir ay geçmesi gerek. Ayrıca dramatik değişiklikler beklemeyin. Antrenörlernize fazla görev yüklemeyin, yoksa iyi bir eğitim veremezler oyuncularınıza, siz onları otomatik görevlendir butonu ile görevlendirin.
    Tam 2 hafta oldu bazılarında yükseliş var bazı oyuncularda hem yükseliş hem düşüş var heralde alışma dönemindeyiz ama kalecim çok kötü düşüş yaşıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Tam 2 hafta oldu bazılarında yükseliş var bazı oyuncularda hem yükseliş hem düşüş var heralde alışma dönemindeyiz ama kalecim çok kötü düşüş yaşıyor
    İyi de, kaleci için antreman programı vermedim ki Yükselişler olması gereken özelliklerdir sen rahat ol. Bir de, nasıl anlattıysam öyle yükledin inşallah?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by peluk View Post
    İyi de, kaleci için antreman programı vermedim ki Yükselişler olması gereken özelliklerdir sen rahat ol. Bir de, nasıl anlattıysam öyle yükledin inşallah?

Doğru yükledim sanırım ss koyarım doğrumu değilmi diye

vede bundan bir önceki v2 taktiği ile müthiş gidiyorum avrupa maçlarından sonra oyuncular çok yoruluyo nedense

Mesaj Yetkileri