Yararlı bir transfer Rijkard Henry'i forvette değilde arkada oynatıyordu.Şimdi Etoo ve Ronaldinho'nun durumları belli değil duruma göre 1 veya 2 hücumcu alacaklardır.
Yararlı bir transfer Rijkard Henry'i forvette değilde arkada oynatıyordu.Şimdi Etoo ve Ronaldinho'nun durumları belli değil duruma göre 1 veya 2 hücumcu alacaklardır.
Saviola'yı Türk kulübü alsın dedik ki adamlar bizi duymuş olacak, sallamışlar bugün gazetedeVallahi helal olsun diyorum
_________
Saviola
F.Bahçe yönetimi, Güiza'dan sonra bir büyük bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Aragones'in, ayağı kırıldığı için sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Deivid'in yerine bir forvet daha istediği ve Saviola'nın ismini yönetime sunduğu öğrenildi. Real Madrid'in satış listesine koyduğu Arjantinli ünlü golcünün bonservisi 5 milyon euro
İspanya Ligi Gol Kralı Güiza'ya 4 yıllık imza attırarak taraftarlarını coşturan F.Bahçe yönetimi, bir büyük forvet transferini daha gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Teknik direktör Aragones'in, ayağı kırılan ve sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Deivid'in yerine de bir golcü istediği belirtildi. İspanyol hocanın, Real Madrid'de satış listesine konan Javier Pedro Saviola'nın ismini yönetime sunduğu ve sarı-lacivertlilerin de Arjantinli golcü için girişimlere başladığı öğrenildi. Madrid, 27 yaşındaki Saviola'nın bonservis bedelini 5 milyon euro olarak belirledi.
Forvette alternatif şart
Yeni sezonda üç cephede birden savaşacak F.Bahçe'de direkt ilk 11'de görev yapacak golcüler Güiza, Semih ve Kezman. Takımını çift forvet oynatmayı planlayan Aragones, sakatlıklara karşı alternatifi bol bir kadro istiyor. Deivid'in beklenmeyen sakatlığı, F.Bahçe'nin forvet mevkiinde sıkıntı yaşamasına neden oldu. Aragones'in Saviola ismini gündeme getirmesiyle Arjantinli forvetin transferi için çalışmalara başlandı. Aragones ve Güiza transferinden sonra F.Bahçe'ye 'Hayır' diyemeyeceği belirtilen Saviola'yı Wolfsburg, Fiorentina, Juventus ve Napoli de istiyor.
Saviola kimdir?
Doğum tarihi: 11 Aralık 1981
Doğum yeri: Arjantin
Boy: 1.68 m, kilo: 64 kg
Mevki: Forvet
Forma no: 18
Kariyeri: 278 maç/115 gol
Milli Takım: 40 maç/11 gol
Başarıları: FIFA U-20 Dünya Kupası (Arjantin-2001), Olimpiyat Oyunları (2004-Arjantin), UEFA Kupası (2006-Sevilla), Arjantin Ligi Gol Krallığı (1999), Güney Amerika'da Yılın Futbolcusu (1999), FIFA U-20 Dünya Kupası Gol Krallığı (2001-Arjantin)
Lakabı: Küçük tavşan
Oynadığı takımlar: River Plate, Barcelona, Monaco, Sevilla, R. Madrid
ÇAĞDAŞ DOĞAN / FOTOMAÇ
İspanya'da telekominkasyonun önde gelen şirketlerinden Telefonica'nın eski başkanı Juan Villalongai Valencia'yı satın aldı.
İspanya'nın köklü kulüplerinden Valencia'nın Juan Villalonga'ya satıldığı açıklandı.
Açıklamada a "Bu anlaşmanın amacı Valencia'yı kupalar kazanan bir takım haline getirmek ve Valencia markasını sportif, kültürel ve ekonomik alanlarda da genişletmektir" denildi.
Kulüp, El Pais'te yayınlanan ve %37 ile en büyük paya sahip olan Valencia'nın başkanı Juan Soler'in hisselerini koruyacağını ancak oy verme ve kulübün yönetim işlerini Villalonga'ya bırakacağını belirten haberi doğruladı
Valencia yine karıştı...
Barça forması hiç yakışmamış Dani'ye.![]()
Bence de yakışmamış.İkiside koyu renk olunca öyle oluyor,ama çok iyi transfer.
Başlık biraz ağır olmuş
İşin esprisi bi yana ama yapılan açıklama her zaman aynı oluyor.Hiç ticari amaçları yok alanların.Sadece futbola aşıklar ne gerekirse yaparlar zaten!
Brezilya hakkındaki yorumuna katılıyorum ama birde Anderson'un ManU da göstereceği performanstan sonra konuş(fiziği katmassak). Fiziği de katarsak verebileciğim örnekler Defoe, dediğin gibi Tevez, aslında Martins de diyebiliriz ama o çevik bu 3 futbolcu bile tek hızları ve çeviklikleri ile başarılı olmuş sayılan adamlar.
Robinho bence İngilterede en iyi sol kanat oynayabilir![]()
portonun bir çok maçını izleyen birisi olarak zaten andersonu çok iyi tanıyorum.onun başarılı biri olacağından zaten şüphem yok.brezilyalılarla ilgili genel bir ifade olduğu için yazdım öyle.
Zaten bende;demişim, onlar orada bir seviye daha kötü oynuyorlar normal seviyelerinden.Brezilya hakkındaki yorumuna katılıyorum
Porto forması giyen brezilya'lı defans Pepe'nin Real Madrid'e transferi resmi olarak duyruldu.
İlk söylenenlere göre 28 milyon euro ödendi.
Porto'nun savunma oyuncusu, İspanya Şampiyonu'yla 5 yıllık kontrat imzalayacak. Açıklama, bugün, Real Madrid kulübünden geldi.
24 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu, 3 sezondur Porto'da forma giyiyordu. Kariyeri boyunca sadece Portekiz takımları için ter döken Pepe, böylece ilk kez komşu ülkeye, İspanya'ya geçmiş olacak.
Pepe, Real'in yeni sezon için savunmaya yaptığı ikinci transfer olmuş oldu. La Liga Şampiyonu, hatırlanacağı gibi daha önce de Alman Millî Takım futbolcusu Christoph Metzelder'i transfer etmişti.
Real Yönetimi Capello'yu defansif oynatıyor diye gönderdi. Kendileri hala defansa futbolcu alıyolar nasıl iş anlamadım
oyuncu çok iyi bi isim fazla söze gerek yok.wikipedia ve transfermarkt.de ye göre transfer 30 milyon avro ya gerçekleşmiş.
not:özgür abi bu adam juventusun transfer listesinde milito nun alternatifi değilmiydi.bu adam 30 ederse milito 20 etmezmi
Evet alteratifti,Porto saçmalayana kadar.Milito 20 milyon ise Pepe en fazla 15 milyon eder.Bu bile bir risk henüz 24 yaşında ve Portekiz dışına hiç çıkmamış bir defans oyuncusu için.
Eğer gerçekten 28-30 milyon verildiyse inanılmaz bir rakam.
Bu adam gerçekten harika 1 milyon Euroya aldılar 30 a satıyolar ha. Büyük iş valla ama çok kaliteli bir adam.
yani real i kazıklamışlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca bu porto acayip takım bu sezon anderosnu 30 a pepe yi 30 a sattılar.quaresmayı 20-25 arası luchoyu da 15-20 arası na satıcaklar.yaklaşık 100 milyon avro.
Porto biraz daha uğraşsa bir defans oyuncusu için ödenen en yüksek parayı alabilirdi neredeyse.
Rio Ferdinand 40 milyondu galiba.
Hayırlı olsun ama çok para vermişler...
Hatırlarsam dönemin ve halen bu dönemin en iyi defanlarından Nesta bile 27m€ transfer oldu...
Brezilyalı defans oyuncularına ödenen paralara acıyorum...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bence Brezilyalı ii defans oyuncuları da var. Stoper olarak diyorsanız örneğin bir Lucio bir Juan bir Cris bir Caçapa.İşin içine bek de girerse zaten bu rakam çokça artabilir.
Çaçapa bence iyi değil, ortalama bir futbolcu ama kötüde değil.
Bunların yanına ekleyebileceğim ve çok sevdiğim Alex var.
Yuh be ne para![]()
Para önemli değil Madrid için.İyi bir oyuncu olduğunu biliyorum.Hayırlı olsun.Cannavaro-Ramos-Helguera-Metzelder-Pepe.Stoper olarak oynayabilecek isimler.Biraz fazla sanki.![]()
So what?
Saike
UEFA Kupası Şampiyonu Sevilla'nın Malili yıldızı Frederic Kanoute takımda kalmak için şart koştu! Maaşına zam yapılması halinde takımda kalacağını açıklayan yıldız futbolcu, Sevilla'dan ayrılması durumunda ise İngiltere'ye gideceğini kaydetti.
Bir süredir İngiltere Premier Ligi ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunduğu iddia edilen Sevilla'nın Malili golcüsü Frederic Kanoute, takımda kalmak için aldığı ücretin arttırılmasını istedi.
Kanoute, konuyla ilgili olarak İspanya'da yayın yapan El Pais Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Kulüple, biraz daha fazla para kazanmak isteğimle ilgili olarak konuşmak istiyorum. Sevilla'da mutluyum ancak takım arkadaşlarım gibi ücret almak istiyorum" dedi.
Kanoute ayrıca, Sevilla'dan ayrılması durumunda İngiltere'ye gideceğini de sözlerine ekledi.
29 yaşındaki Kanoute, 2005 yılı Ağustos ayında Tottenham'dan yaklaşık 7 milyon euroya transfer edilmişti. Geçtiğimiz sezon 21 gole imza atan Kanoute, Tottenham'ın yanı sıra, West Ham United ve Lyon gibi takımlarda da top koşturmuştu. Kanoute, son olarak attığı golle takımına İspanya Kupası'nı kazandırmıştı.
Ajansspor
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Capello'yu göndermemeliydi Real Madrid.Bosque olayına dönecek gibi geliyor bana.
So what?
Saike