Sayfa 337 / 439 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
10,081 ile 10,110 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    yedekte kalacağını sanmam öyle olsaydı sözleşme yenilemezlerdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu gece copa americada brezilya - uruguay maçı var izleyecek olanınız var mı?
    Ben izlicem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    İnşAllah alınacak oyuncu Alex'i yedek bırakır
    Büyük ihtimalle öyle olacak ama alexin arkasında 3 işçide(appiah mehmet deniz) koyabilir zico

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizin yönetim transfer bitti diyor ama kontejyan açılımna yabancıların gidişine kayıtsız kalamaz... belkide geçen senenin etkisi büyüktür jefferson musampa marcelinho djokaj vs. hepsi fos çıktı ve yönetim maddi açıdan zarara uğradı :

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben öyle olacağını sanmıyorum ama temennilerim Alex'in yedek klaması yönünde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Wink

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ben kaç yıldır bu takımın arkasındayım Beşiktaşlılığıda,Beşiktaşlı duruşunu da çok iyi bilirim ama bazıları insanların duygularıyla oynuyor.Koskoca Beşiktaşın son 12 yılda 1 şampiyonluğu var ne demek bu Beşiktaşı yönetenlerin suçu değil de ne Beşiktaşın forması 2.liğe oynar zaten adam gelmiş 2.lik başarı diyor bu başarı ise ben böyle bir başarı istemiyorum.Biz tepki göstermedikçe Beşiktaşımızı kullanmaya devam ediyorlar her yıl Türkiye Kupasını alıp bizi uyutmaya devam ediyorlar.Bu cefakar taraftar daha ne yapsın bu takım için söyler misin?

Ben zaten yönetim çok başarılı demiyorum.Yaptığı icraatları çok beğendiğim falanda yok.Ama kesinlikle saygı duyuyorum.Çünkü o benim ugruna canımı bile verebileceğim Beşiktaş'ımın Başkan'ı.Tüpçü ne demek ya.Bir Beşiktaş taraftarına yakışıyomu hiç.Biz ki bizi para için satanlara bile büyüklüğümüzü gösterip sessiz kalıp,helal olsun dedik.Sen sanıyormusun ki Beşiktaş kötü gittiği için Yıldırım Demirören zil takıp oynuyor.Hepimizden çok üzülüyodur.Kulübün 40 Milyon € borcu Başkan'adır.Buda demek oluyo ki senin tüpçü dediğin adam o tüpçülük mesleginden kazandığı parayla Beşiktaş JK camiasına katkıda bulunmaktadır.Kullandığımız kelimeleri daha dikkatli seçelim.Lütfen...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex gbi oyuncu varsa mutlaka oynamalı bence özellikle türkiye için...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hedeflerimizde Türkiye değil,Avrupa daha ön planda olmalı

+1'i gelecek vaad eden bir genç alarak kullanmalıyız bence.

Deivid-Souza yolcu

Yabancı kontenjanının açıklanmasının ardından yönetimin Deivid'i yurtdışına, Souza'yı da Türkiye'den bir kulübe kiralayacağı öğrenildi.

ROTA BREZİLYA

Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanında 6+1 kararının ardından sarılacivertlilerin, Deivid ile Souza'yı kiralama yoluna gidecekleri öğrenildi. Yönetim, Deivid'i Brezilya'da bir kulübe kiralamak için girişimlere başladı. Golcü oyuncunun durumu kampta netlik kazanacak.

YİNE BURSASPOR

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da kiralık olarak oynayan Souza'nın ise Anadolu kulüplerinden birine kiralanması gündemde. Brezilyalı futbolcunun tekrardan Bursaspor'a dönme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edilirken, Manisaspor'un da bu oyuncuya yeşil ışık yaktığı söyleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    +1'i gelecek vaad eden bir genç alarak kullanmalıyız bence.
    Artık gelecek vaad eden furbolcu bile Türkiyede ilk 11 oynamaya çalışıyor kardeş
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gelecek vaad eden oyuncular zaten avrupa devlerinin kıskacında öle bir isim bulmalıyız ki çok yetenekli ama hiç göz önünde olmayan buda pek mümkün gmözükmediği için biz transfer politikamızdan şaşmamalıyız

Ayrıca genç oyuncular çok bonservis istiyo klübleri... Bizim Ülkemizde gençlere yatırım yapılmıyo Kaka msla... Galiba yıllar önce FB almamış... Parayı fazla bulmuş...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Neden mümkün olmasın ki ? İyi bir scout yardımıyla çok yetenekli oyuncular bulunur.

Scout sistemi bizim Ülkemizde yok denecek kadar az v kötü...
    Ayrıca parlayan oyuncularıda kapıyolar... Msla Gago 20m€ küsür sence FB verirmiydi o parayı... Kaldıkı Gago gelirmiydi...

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

fenerbahçenin yapacağı ve yaptığı iki iş var
    ya büyük yıldız almak(ortega , anelka , carlos ....) yada nokta atışı diye tabir edilen (2003-2005 yılları arası brezilya ekolü ve gelen şampiyonluk) transfer
    Hakemlerde maçları iyi yönetirse FB nin karşısında hiç bi takım duramaz
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Benim demek istediğim şu: Çok yetenekli olup,henüz piyasa yeni girmiş oyuncular bulunup getirilmeli ama bunun için risk gerekir. +1 sistemiyle genç oyuncu almaz bizm kulüplerimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hepsi fos çıkmadı fos çıkarıldı sevgili teknik direktörümüz ZD tarafından..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Alıp böyle genç isimlere şans vermemiz gerekir.Çoğu Avrupa kulübünde genç oyuncular banko oynuyor.+1'in genç oyuncu olarak alınmasını isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nese artık santa cruz veya kuranyi diyolar bakalm nolacak hiç ismi çkmamış bi ismde olabilr ama önce transfer içn kaynak bulnması gerekiyormş adnan polat öyle dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Alıp böyle genç isimlere şans vermemiz gerekir.Çoğu Avrupa kulübünde genç oyuncular banko oynuyor.+1'in genç oyuncu olarak alınmasını isterim
    biz bildiğimizden şaşmayalım boşver
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İnşAllah alınacak oyuncu Alex'i yedek bırakır
    öyle oyuncu buluruz inşallah

Msla Ratinho bence geleceğin Cafu su... Dani Alves gibi kısa bir süre sonra herkesi peşinden koşturcak... Bu adamı alabilmen için takıma 10m€ varcen... Sizce hangi klbümüz bu parayı veriri... Hiç biri... İlla kendini ıspatlamış ismi olan oyuncular peşindeyiz...Bu tarz yatırımlar lazım...Ama malesef Böyle gelmiş böyle gider demekten başka bir söz gelmiyor aklıma...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Büyük ihtimalle öyle olacak ama alexin arkasında 3 işçide(appiah mehmet deniz) koyabilir zico
    bakın şu dizilişte olur 4lü savunma çift önlibero kanatlar çift forvet

fm tabiriyle şöyle dl-dc-dc-dr-dm-dm-ml-mr-fc-fc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şuan kulüplerimizde scout sistemi olmadığından getirilecek oyunculara pek güvenmem açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Deivid-Souza yolcu

Yabancı kontenjanının açıklanmasının ardından yönetimin Deivid'i yurtdışına, Souza'yı da Türkiye'den bir kulübe kiralayacağı öğrenildi.

ROTA BREZİLYA

Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanında 6+1 kararının ardından sarılacivertlilerin, Deivid ile Souza'yı kiralama yoluna gidecekleri öğrenildi. Yönetim, Deivid'i Brezilya'da bir kulübe kiralamak için girişimlere başladı. Golcü oyuncunun durumu kampta netlik kazanacak.

YİNE BURSASPOR

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da kiralık olarak oynayan Souza'nın ise Anadolu kulüplerinden birine kiralanması gündemde. Brezilyalı futbolcunun tekrardan Bursaspor'a dönme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edilirken, Manisaspor'un da bu oyuncuya yeşil ışık yaktığı söyleniyor.
    gitsinler biletleri benden
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Msla Ratinho bence geleceğin Cafu su... Dani Alves gibi kısa bir süre sonra herkesi peşinden koşturcak... Bu adamı alabilmen için takıma 10m€ varcen... Sizce hangi klbümüz bu parayı veriri... Hiç biri... İlla kendini ıspatlamış ismi olan oyuncular peşindeyiz...Bu tarz yatırımlar lazım...Ama malesef Böyle gelmiş böyle gider demekten başka bir söz gelmiyor aklıma...
    bizde daha doğrusu türkiyede scouting ne yazıkki oturamadı daha bu işi de herzamanki gibi büyük kulüpler yapıyor yıldızlarıda onlar kapıyor scouting olayı önemli

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bir ara Fenerbahçe Alex Weiss ile anlaştı scouting için falan deniliyordu ama sonra hiç duyulmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Meksika-Paraguay maçında Guardado'yu izledim gerçekten muhteşem bir tekniği var. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi kulüplerimiz güvenemiyor bu oyunculara.
    Deivid & Zico & Deniz üçlüsünün olmadığı Fenerbahçe'yi kimse tutamaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bir ara Fenerbahçe Alex Weiss ile anlaştı scouting için falan deniliyordu ama sonra hiç duyulmadı
    Türkiye'de kontenjan sorunu devam ettiği sürece scout fln olmas. sadece +1 için araştırılmaz. yabancı takımların alt yapılarına baktığımızda yabancılar çoğunlukta...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Acaba bu yabancı kararı bir daha ne zaman değiştirilecek? Yeni TFF üzerinde değişiklik yapabilir mi? Bi fikri olan var mı?

Bursaspor’a Kamerunlu golcü

Yeşil-beyazlı yönetim, Kamerun Milli Takımı’nın forveti Herve Tum ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Bursaspor, Kamerun Milli Takımı’nın santrforu Herve Tum ile anlaştı.Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ve bazı yöneticiler, Bursa’ya gelen Tum ile Almira Otel’de yaklaşık 2,5 saat görüştü. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Karasu, Kamerunlu futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Kayserispor iyi transferler yapıyor...

Sanmıyorum değiştireceklerini.6+1 ile Edirne dışına çıkmamız zor olacak bu sene.

Mesaj Yetkileri