Sizin yönetim transfer bitti diyor ama kontejyan açılımna yabancıların gidişine kayıtsız kalamaz... belkide geçen senenin etkisi büyüktür jefferson musampa marcelinho djokaj vs. hepsi fos çıktı ve yönetim maddi açıdan zarara uğradı :
Ben öyle olacağını sanmıyorum ama temennilerim Alex'in yedek klaması yönünde![]()
Ben zaten yönetim çok başarılı demiyorum.Yaptığı icraatları çok beğendiğim falanda yok.Ama kesinlikle saygı duyuyorum.Çünkü o benim ugruna canımı bile verebileceğim Beşiktaş'ımın Başkan'ı.Tüpçü ne demek ya.Bir Beşiktaş taraftarına yakışıyomu hiç.Biz ki bizi para için satanlara bile büyüklüğümüzü gösterip sessiz kalıp,helal olsun dedik.Sen sanıyormusun ki Beşiktaş kötü gittiği için Yıldırım Demirören zil takıp oynuyor.Hepimizden çok üzülüyodur.Kulübün 40 Milyon € borcu Başkan'adır.Buda demek oluyo ki senin tüpçü dediğin adam o tüpçülük mesleginden kazandığı parayla Beşiktaş JK camiasına katkıda bulunmaktadır.Kullandığımız kelimeleri daha dikkatli seçelim.Lütfen...
Alex gbi oyuncu varsa mutlaka oynamalı bence özellikle türkiye için...
Hedeflerimizde Türkiye değil,Avrupa daha ön planda olmalı
+1'i gelecek vaad eden bir genç alarak kullanmalıyız bence.
Deivid-Souza yolcu
Yabancı kontenjanının açıklanmasının ardından yönetimin Deivid'i yurtdışına, Souza'yı da Türkiye'den bir kulübe kiralayacağı öğrenildi.
ROTA BREZİLYA
Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanında 6+1 kararının ardından sarılacivertlilerin, Deivid ile Souza'yı kiralama yoluna gidecekleri öğrenildi. Yönetim, Deivid'i Brezilya'da bir kulübe kiralamak için girişimlere başladı. Golcü oyuncunun durumu kampta netlik kazanacak.
YİNE BURSASPOR
Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da kiralık olarak oynayan Souza'nın ise Anadolu kulüplerinden birine kiralanması gündemde. Brezilyalı futbolcunun tekrardan Bursaspor'a dönme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edilirken, Manisaspor'un da bu oyuncuya yeşil ışık yaktığı söyleniyor.
Gelecek vaad eden oyuncular zaten avrupa devlerinin kıskacında öle bir isim bulmalıyız ki çok yetenekli ama hiç göz önünde olmayan buda pek mümkün gmözükmediği içinbiz transfer politikamızdan şaşmamalıyız
Ayrıca genç oyuncular çok bonservis istiyo klübleri... Bizim Ülkemizde gençlere yatırım yapılmıyo Kaka msla... Galiba yıllar önce FB almamış... Parayı fazla bulmuş...
Neden mümkün olmasın ki ? İyi bir scout yardımıyla çok yetenekli oyuncular bulunur.
Scout sistemi bizim Ülkemizde yok denecek kadar az v kötü...
Ayrıca parlayan oyuncularıda kapıyolar... Msla Gago 20m€ küsür sence FB verirmiydi o parayı... Kaldıkı Gago gelirmiydi...
fenerbahçenin yapacağı ve yaptığı iki iş var
ya büyük yıldız almak(ortega , anelka , carlos ....) yada nokta atışı diye tabir edilen (2003-2005 yılları arası brezilya ekolü ve gelen şampiyonluk) transfer
Hakemlerde maçları iyi yönetirse FB nin karşısında hiç bi takım duramaz
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Benim demek istediğim şu: Çok yetenekli olup,henüz piyasa yeni girmiş oyuncular bulunup getirilmeli ama bunun için risk gerekir. +1 sistemiyle genç oyuncu almaz bizm kulüplerimiz.
Hepsi fos çıkmadı fos çıkarıldı sevgili teknik direktörümüz ZD tarafından..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Alıp böyle genç isimlere şans vermemiz gerekir.Çoğu Avrupa kulübünde genç oyuncular banko oynuyor.+1'in genç oyuncu olarak alınmasını isterim
nese artık santa cruz veya kuranyi diyolar bakalm nolacak hiç ismi çkmamış bi ismde olabilr ama önce transfer içn kaynak bulnması gerekiyormş adnan polat öyle dedi
Msla Ratinho bence geleceğin Cafu su... Dani Alves gibi kısa bir süre sonra herkesi peşinden koşturcak... Bu adamı alabilmen için takıma 10m€ varcen... Sizce hangi klbümüz bu parayı veriri... Hiç biri... İlla kendini ıspatlamış ismi olan oyuncular peşindeyiz...Bu tarz yatırımlar lazım...Ama malesef Böyle gelmiş böyle gider demekten başka bir söz gelmiyor aklıma...
Şuan kulüplerimizde scout sistemi olmadığından getirilecek oyunculara pek güvenmem açıkçası
Bir ara Fenerbahçe Alex Weiss ile anlaştı scouting için falan deniliyordu ama sonra hiç duyulmadı
Meksika-Paraguay maçında Guardado'yu izledim gerçekten muhteşem bir tekniği var. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi kulüplerimiz güvenemiyor bu oyunculara.
Deivid & Zico & Deniz üçlüsünün olmadığı Fenerbahçe'yi kimse tutamaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Acaba bu yabancı kararı bir daha ne zaman değiştirilecek? Yeni TFF üzerinde değişiklik yapabilir mi? Bi fikri olan var mı?
Bursaspor’a Kamerunlu golcü
Yeşil-beyazlı yönetim, Kamerun Milli Takımı’nın forveti Herve Tum ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşmaya vardı.
Bursaspor, Kamerun Milli Takımı’nın santrforu Herve Tum ile anlaştı.Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ve bazı yöneticiler, Bursa’ya gelen Tum ile Almira Otel’de yaklaşık 2,5 saat görüştü. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Karasu, Kamerunlu futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Kayserispor iyi transferler yapıyor...
Sanmıyorum değiştireceklerini.6+1 ile Edirne dışına çıkmamız zor olacak bu sene.