Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 194 / 422 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
5,791 ile 5,820 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

harika bir yetenek deportivodan daha iyi takımlara transfer olabilirdi.deportivo iyi bir fiyata almış..zaten wonderkid di kendisi bir fm yıldızı daha transfer oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Deportivo uzun bir aradan sonra iyi bir transfer yaptı . Eski Deportivo'yu arıyoruz açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Muhteşem bir transfer..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Luque Mallorca’yı İstiyor

Albert Luque, kulübü Ajax'dan ayrılmaya hazır olduğunu ve İspanyol futboluna, eski kulübü Real Mallorca forması giyerek geri dönmek istediğini söyledi.

30 yaşındaki futbolcu 3 sene İngiltere ve Hollanda’da geçirdiği formsuz uzun bir dönemin ardından tekrar kariyerinin eski günlerine dönmek istiyor.

Ancak Mallorca’nın bu transfer konusunda bazı çekinceleri olduğu öğrenildi. Mallorca’nın eski sol kanatı Luque’nin, Newcastle United ve Ajax’ta eski günlerinden çok uzak bir performans sergilemesi bu kulübü tedirgin ediyor.

Newcastle’da yaşadığı form düşüklüğü ve ardından gelen sakatlık sonrası Ajax’a satılan, ancak burada da çok etkisiz bir oyun sergileyen Luque, eski günlerini Mallorca transferi ile bulacağını ümit ediyor.

Luque şimdi, Mallorca sportif direktörü Nando Pons ile bu yaz içinde gerçekleşmesini umduğu transferleri görüşecek. Ancak asıl kararı teknik direktör Gregori Manzano verecek.

Teknik direktör Manzano ise her pozisyonda takımının takviyeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Takım içi rekabet oluşturmak isteyen Manzano, eğer Luque’yi gelecek sezon düşünürse bu oyuncu belki tekrar eski günlerine bir dönüş yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dün StarSpor'da Ronaldo'nun Real Madrid'e transferiyle ilgili 2 kişi duyumlarını açıklamış.Bir tanesi İspanyol tenisçi Nadal'ı maçtan sonra tebrik eden Real Madrid başkanı Nadal'a Merak etme Ronaldo bizdedir derken duymuş.Sanırım Nadal Real Madrid taraftarı.Bir diğer kişide Ronaldo ameliyata girerken babasıyla diyaloğunu duymuş.Babası Real'de başarılı olacaksın gibi bir şeyler söylüyormuş.Ne kadar doğru bilemem ama doğruysa Real Madrid çok büyük bir transfere imzasını atmış olacak..
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Deportivo uzun bir aradan sonra iyi bir transfer yaptı . Eski Deportivo'yu arıyoruz açıkçası.
    Eski Deportivo zor artık

2000 lerin başında şampiyonlar liginde fırtına gibi estiler.milan'ı 4-0 yendikleri rövanş maçı onların zirvesi olmuştu.

Ancak Makaay,Luque,Tristan,Jorge Andrade hepsi sırayla ayrıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi transfer deportivo ileride iyi kar sağlar maddi olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Süper transfer hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

inş. reale gitmez

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

1-2 sene daha geliştirseydi kendini öyle gitseydi iyi olurdu.U-21 yaş altı şampiyonasında izledim çok iyi oyuncu

Nesil
    2006

Guardado için bir basamak olur Deportivo
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

drenthe çok yetenekli çocuk sol açık oynuyor marceloysa arka kanat ikiside birlikte oynayabilir sorun olmaz

haydaaa seydou keita lyon a gtmişti hani çok şaşırdım

İyi transfer yapmış Deportivo hayırlı olsuN...

Nesil
    2006

Abdulkader Keita gitti Lyon'a
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Marcelo varken Drenthe kim ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ronaldo kendı dogdugu kulupten ayrılmaması gerekio bence yeterınce parayı alıyor zaten fazla parayı mezaramı goturecek.Kariyeri için dusunuosa M.utd R.madridden daha iyi zaten.

Del Piero_10 Misafir

Blatter transferden komisyon alacak herhalde.Cidden, gitmek isteyen birini yollamak en iyi çözümdür.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ronaldo kendını bıtırıyo bundan sonra erotık flımlerde falan oynar anca

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Beckham'ın yolu kötü mü Aygün.Paraya para demiyor. Ama Ronaldo M.United'da kalırsa kendisi için daha hayırlı olur bence..
    Ronaldo'nun ManU 'da kalması taraftarıyım ayrıca Beckham'ın kazandığı paraların çoğu reklamlardan Elbette eski futbolculuğuna diyecek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İstediğini açıkça söyleyemiyor ancak Madrid'i istediği belli Portekiz'li sonuçta belki o ligi kendine daha yakın buluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Holllanda'lı Orta Saha , hadi bakalım , güzel transfer bence..

Marcelo da var... Bakalım nsl bir oyun sistemi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Birebirde çok etkili bir oyuncu.Deportivo süper transfer yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Deportivo'ya gitmiş ya ben Psv sanıyordum bulamadım Demekki bendeki Fm de almış onu Psv.
    Çok iyi bir transfer, uyum sorunu yaşayacağınıda zannetmiyorum

galiba bonservisinin %75 ini almış deportivo iyi transfer 30-40 milyon euroların havada uçuştuğu bu dönemde deportivo çok ucuza almış sayılır real madrid alsaydı kim bilir kaç para bayılırdı?
    bir de ben bu oyuncunun stilini biraz messi ye benzetiyorum özellikle dünkü maçta çok benzettim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok iyi bir transfer yapmış deportivo

barça defansı gençleştirmeye çalışıyor

Abidal 27-28 yaşlarında, Gabriel Milito 26-27 yaşlarında, yani gençleştirme denilemez, tutup da 20 yaşında defans almadılar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by dick View Post
    Palop'u sadece UEFA kupası maçlarında izledim ve beni etkilemeyi başardı,demek ki ligte dikiş tutturamamış -bkz. Dudek'in Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig performansları- yoksa Sevilla böyle bir transfer yapmazdı
    Bende UEFA performansına göre iyi bir kaleci olarka biliyordum.Demek ki ligde o kadar iyi değilmiş ki De Sanctis'i aldılar.De Sanctis iyi bir transfer.İhtiyaç varsa karşılar.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri