harika bir yetenek deportivodan daha iyi takımlara transfer olabilirdi.deportivo iyi bir fiyata almış..zaten wonderkid di kendisi bir fm yıldızı daha transfer oldu.
harika bir yetenek deportivodan daha iyi takımlara transfer olabilirdi.deportivo iyi bir fiyata almış..zaten wonderkid di kendisi bir fm yıldızı daha transfer oldu.
Deportivo uzun bir aradan sonra iyi bir transfer yaptı . Eski Deportivo'yu arıyoruz açıkçası.
Muhteşem bir transfer..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Albert Luque, kulübü Ajax'dan ayrılmaya hazır olduğunu ve İspanyol futboluna, eski kulübü Real Mallorca forması giyerek geri dönmek istediğini söyledi.
30 yaşındaki futbolcu 3 sene İngiltere ve Hollanda’da geçirdiği formsuz uzun bir dönemin ardından tekrar kariyerinin eski günlerine dönmek istiyor.
Ancak Mallorca’nın bu transfer konusunda bazı çekinceleri olduğu öğrenildi. Mallorca’nın eski sol kanatı Luque’nin, Newcastle United ve Ajax’ta eski günlerinden çok uzak bir performans sergilemesi bu kulübü tedirgin ediyor.
Newcastle’da yaşadığı form düşüklüğü ve ardından gelen sakatlık sonrası Ajax’a satılan, ancak burada da çok etkisiz bir oyun sergileyen Luque, eski günlerini Mallorca transferi ile bulacağını ümit ediyor.
Luque şimdi, Mallorca sportif direktörü Nando Pons ile bu yaz içinde gerçekleşmesini umduğu transferleri görüşecek. Ancak asıl kararı teknik direktör Gregori Manzano verecek.
Teknik direktör Manzano ise her pozisyonda takımının takviyeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Takım içi rekabet oluşturmak isteyen Manzano, eğer Luque’yi gelecek sezon düşünürse bu oyuncu belki tekrar eski günlerine bir dönüş yapabilir.
Dün StarSpor'da Ronaldo'nun Real Madrid'e transferiyle ilgili 2 kişi duyumlarını açıklamış.Bir tanesi İspanyol tenisçi Nadal'ı maçtan sonra tebrik eden Real Madrid başkanı Nadal'a Merak etme Ronaldo bizdedir derken duymuş.Sanırım Nadal Real Madrid taraftarı.Bir diğer kişide Ronaldo ameliyata girerken babasıyla diyaloğunu duymuş.Babası Real'de başarılı olacaksın gibi bir şeyler söylüyormuş.Ne kadar doğru bilemem ama doğruysa Real Madrid çok büyük bir transfere imzasını atmış olacak..
So what?
Saike
Çok iyi transfer deportivo ileride iyi kar sağlar maddi olarak
Süper transfer hayırlı olsun![]()
inş. reale gitmez
1-2 sene daha geliştirseydi kendini öyle gitseydi iyi olurdu.U-21 yaş altı şampiyonasında izledim çok iyi oyuncu![]()
Guardado için bir basamak olur Deportivo
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
drenthe çok yetenekli çocuksol açık oynuyor marceloysa arka kanat ikiside birlikte oynayabilir sorun olmaz
haydaaa seydou keita lyon a gtmişti hani çok şaşırdım
İyi transfer yapmış Deportivo hayırlı olsuN...
Abdulkader Keita gitti Lyon'a
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Marcelo varken Drenthe kim ?![]()
Ronaldo kendı dogdugu kulupten ayrılmaması gerekio bence yeterınce parayı alıyor zaten fazla parayı mezaramı goturecek.Kariyeri için dusunuosa M.utd R.madridden daha iyi zaten.
Blatter transferden komisyon alacak herhalde.Cidden, gitmek isteyen birini yollamak en iyi çözümdür.
ronaldo kendını bıtırıyo bundan sonra erotık flımlerde falan oynar anca
İstediğini açıkça söyleyemiyor ancak Madrid'i istediği belli Portekiz'li sonuçta belki o ligi kendine daha yakın buluyor.
Holllanda'lı Orta Saha , hadi bakalım , güzel transfer bence..
Marcelo da var... Bakalım nsl bir oyun sistemi olur...
Birebirde çok etkili bir oyuncu.Deportivo süper transfer yapmış.
Deportivo'ya gitmiş ya ben Psv sanıyordum bulamadımDemekki bendeki Fm de almış onu Psv.
Çok iyi bir transfer, uyum sorunu yaşayacağınıda zannetmiyorum![]()
galiba bonservisinin %75 ini almış deportivo iyi transfer 30-40 milyon euroların havada uçuştuğu bu dönemde deportivo çok ucuza almış sayılır real madrid alsaydı kim bilir kaç para bayılırdı?
bir de ben bu oyuncunun stilini biraz messi ye benzetiyorum özellikle dünkü maçta çok benzettim
çok iyi bir transfer yapmış deportivo
barça defansı gençleştirmeye çalışıyor
Abidal 27-28 yaşlarında, Gabriel Milito 26-27 yaşlarında, yani gençleştirme denilemez, tutup da 20 yaşında defans almadılar![]()