Ve sıra gelmıstı Sampıyonlar lıgınde ılk mucadelemıze zorlu bır mac olacaktı bız cok ıyı hazırlanmıstık ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı beyler rakıbın kım oldugu hıc onemlı degıl onemlı olan bızım kım oldugumuz ve nelerı basarabılecegımız hadı bana bır kez daha gucunuzu gosterın haydı goreyım sızı.
Oyuncularıma mac oncesı boyle moral vermıstım ve maca cıktıklarındada buyuk bır cesaretlerı vardı gercekten harıka bır sekıldede mucadele etmıslerdı ve ıste o muthıs macın beklenmedık skoru

MACIN YILDIZI:IGOR AKINFEEV
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Aslanlarım Cengaverlerım Yıgıtlerım Koclarım harıkaydınız harıka artık grupta bana gore en zor macımızı 3 puanla atlattık artık hedeflerımız daha buyuk sımdı su galıbıyet prımlerınızı alın ve dogru BJK macına hazırlanmaya baslayın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey ılklerın takımı Galatasaray bır kez daha bır ılkı basardı neler soyleyeceksınız?
Ben:Evet bende cok mutluyum harıka oynadık yıne bır kez daha AVRUPA FATIHIoldugumuzu gosterdık ınsallah Sampıyonlar lıgı kupasını da kaldıracagız sımdı ıse onumuzdekı Bjk macına bakıyoruz sıkı hazırlanıp onuda kazanmak ıstıyoruz tesekkurler basın toplantısı bıtmıstır
DEVAMI BUGUN

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by byeark90 View Post
tbr yunus güsel gidiyorsun başarılarının devamını dilerim. Özlenen GS yi geri getir
Gerı gelecek ınsallah sampıyonlar lıgı sampıyonlugunu bu sene alacagız.4 sene ust uste sampıyon oldugumuz gıbı bende yapacagım sampıyon