Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyonluğa Kim Ulaşır?

Voters
149. You may not vote on this poll
  • MehmeTopcu07 ( Manu )

30 20.13%
  • Tr.Captain ( Liverpool )

21 14.09%
  • Sekocan (Arsenal)

14 9.40%
  • Murat Özdemir ( Chelsea )

84 56.38%
Sayfa 14 / 35 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Ada'da Büyük Kapışma

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yaw yedek takımımda oynasa ligde onlar da 2.olacak ama

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Favorim chelsea idi ama artık livepool çünkü harika transferler yapmış gerçekten chelsea ile liverpool zirveye oynarken manu ve arsenal ise alt sıralarda yer alırlar ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

4 takımda Ligden Kopmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    4 takımda Ligden Kopmuş
    bu takımlara, bu sıralar

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Chelsea şampiyonluk ipini göğüslüyo inş. öyle devam eder ama liverpoolun teknik direktörü kaptan bana sürpriz bi transfer hazırlıyo gibi geliyo murat abinin acele etmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yok yaa...

Başka şekilde zevk yok artık maçları önemsemiyorum..Arkadakiler gelsin hele bi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

IŞTE BÜYÜK DERBİİ 2-1

Black 1 Arse 2

Sheff 0 - 0 Liverpool

Manchster önemli bir galibiyet almış...

Bu arada 3maçta da sakat var...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sırada MORECAMBE diye bir takımla FA CUP maçı var tüm taraftarlarımızdan özür dileyeceğim o maçla beraber...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

machester haftayi karli kapamis
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Manchester beklenmedik bir galibiyet almış Helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Sırada MORECAMBE diye bir takımla FA CUP maçı var tüm taraftarlarımızdan özür dileyeceğim o maçla beraber...
    Yok abi o nası söz biz chelseayi yensede yenilsede seviyoruz forever chelsea

Hem takımın başına senin gelmenden dolayı head hunters forumlarında bi hareketlilik oldu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Manchester beklenmedik bir galibiyet almış Helal olsun
    Eyv.Allah sağ olasın ama Ummadık taş baş yarar..

Lightbulb

SIR MURAT OZDEMIR, eger Chelski taraftari MORECAMBE galibiyetiyle mutlu oluyorsa bu takiminizin buyuklugunun tartisilir olmasi anlamina gelir kanimca

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

,Man U'nun artık yetişmesi zor...Derbiyi kazanmış olsa bile..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Arda Turan Chelsea'de

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Biz takımımızı 1 maç yendi veya 1 maç yenildi diye sevmedik !!!

Sadece taraftarımın moralini yerine getirmek için zevkli bir maç çıkarmak istediğimi bildirdim.

Bu böyle biline !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

favorim arsenaldır henryle kimse başa çıkamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyvallah Cnm. Yüzünü kara çıkartmam

Biz takımımızı 1 maç yendi veya 1 maç yenildi diye sevmedik !!!

Sadece taraftarımın moralini yerine getirmek için zevkli bir maç çıkarmak istediğimi bildirdim.

Bu böyle biline !!!
    <

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Ben daha önceki sayfalarda da belirtmiştim. Chelsea'de düşüş olacak diye. son hafta ki maçlara bakarsanız haklı çıktığımı görürsünüz. Ama böyle gideceğini tahmin etmiyorum. Chelsea toparlar 2 hafta içinde.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

tr.captain transfer edeceğin yıldızın ismini merakla bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by lucho View Post
    tr.captain transfer edeceğin yıldızın ismini merakla bekliyoruz.
    Butce yetmiyor. Kulüpten istiyorum vermiyorlar. Kuyt'ı satarak 27 m YTL kazanacağım. Üstünü de oynatmadığım diğer oyuncuları satarak tamamlamaya çalışıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Butce yetmiyor. Kulüpten istiyorum vermiyorlar. Kuyt'ı satarak 27 m YTL kazanacağım. Üstünü de oynatmadığım diğer oyuncuları satarak tamamlamaya çalışıyorum.
    İlla peşin alman mı gerekiyor? taksitle yapamazmısın? Ya da 30 maç oynasın 20m€ veririiz felan yapsan?!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    İlla peşin alman mı gerekiyor? taksitle yapamazmısın? Ya da 30 maç oynasın 20m€ veririiz felan yapsan?!
    Taksitle yaptığımız zaman da transfer bütçesinden düşüyor. Taksit'in mantığı transfer bütcesinden gidiyor fakat kulüp bütcesinden gitmiyor. 30 maç sonra olayını yaptığımız zaman neredeyse %25 artıyor fiyatı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Takas düşünürmüsün kuyt ı ve bir oynatmadığın oyuncu ile birini satıp üstüne azıcık para ekleyip iyi bi oyuncu alabilirsin ama takasa her takım sıcak bakmıyor maalesef

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bu arada ukalalık olmasın ama liverpool'un ciddi bir playmaker eksikliği var. Bence o bölgeye alınabilecek en iyi adam Diego. Üstelik 21 yaşında olması ve diğer genç yetenekler gibi gelişmeye mecbur olmaması harika. Yani bence oyunun sayılı playmakerlarından. Uzaktan şutları, çalımları, inanılmaz milimetrelik pasları. Kaçırılmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Takas düşünürmüsün kuyt ı ve bir oynatmadığın oyuncu ile birini satıp üstüne azıcık para ekleyip iyi bi oyuncu alabilirsin ama takasa her takım sıcak bakmıyor maalesef
    Evet dedigin gibi genelde kulupler takasa sıcak bakmıyorlar. Kuyt'ı 27'ye satıp üstüne para koyup almak mümkün ancak

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Bu arada ukalalık olmasın ama liverpool'un ciddi bir playmaker eksikliği var. Bence o bölgeye alınabilecek en iyi adam Diego. Üstelik 21 yaşında olması ve diğer genç yetenekler gibi gelişmeye mecbur olmaması harika. Yani bence oyunun sayılı playmakerlarından. Uzaktan şutları, çalımları, inanılmaz milimetrelik pasları. Kaçırılmamalı.
    Öneriler benim için önemlidir. Sene başında bu mevkide eksik olduğunu düşündüm Rafael Van der Vaart'ı almaya çalıştım 55 m YTL'ye kadar çıktım fakat vermediler. Bende Carragher+10 m YTL vererek Rosicky'i aldım. Diego'yu 18'e alabilirdim Rosicky'i alınca iptal ettim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

DEV TAKAS'A AZ KALDI !!!

Uzun süredir peşinde olduğumuz MAXİ RODRİGUEZ ile prensipte anlaştık.

Sezon başında Liverpool'dan 15 trilyona aldığımız Sissoko'nun yanı sıra 5 trilyon ücret ödeyerek Maxi için kulübü Athletico Madrid ile anlaştık.

Transfer her an gerçekleşebilir.Tek sorunun Sissoko'nun Chelsea'den ayrılmak istememesi..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Öneriler benim için önemlidir. Sene başında bu mevkide eksik olduğunu düşündüm Rafael Van der Vaart'ı almaya çalıştım 55 m YTL'ye kadar çıktım fakat vermediler. Bende Carragher+10 m YTL vererek Rosicky'i aldım. Diego'yu 18'e alabilirdim Rosicky'i alınca iptal ettim.
    Bilemeyecem ama şu ana kadar neredeyse oynadığım her oyunda rosicky'i almışımdır ama hiçbirinde ne takımı sırtlayabilmiş bir lider, ne de gerçek bir oyun kurucu olmuştur. Üstelik skora katkısıda çok az.

Not: "madem işine yaramıyor e niye alıyorsun?" diyenlere mantıklı bir cevabım olmadığını belirtmeliyim. Zaten 10 hafta oynadıktan sonra yedeğe çekerim.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

DEV TAKAS'A AZ KALDI !!!

Uzun süredir peşinde olduğumuz MAXİ RODRİGUEZ ile prensipte anlaştık.

Sezon başında Liverpool'dan 15 trilyona aldığımız Sissoko'nun yanı sıra 5 trilyon ücret ödeyerek Maxi için kulübü Athletico Madrid ile anlaştık.

Transfer her an gerçekleşebilir.Tek sorunun Sissoko'nun Chelsea'den ayrılmak istememesi..
    O takasın olabileceğine pek ihtimal vermiyorum, çünkü sissoko gibi oyunda son derece gözde bir futbolcunun, kendi kapasitesindne çok daha düşük bir takıma gitmesi imkansız. Ayrıcda A. Madrid, sissoko'ya senin verdiğin parayı veremez.

Sayfa 14 / 35 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri