Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyonluğa Kim Ulaşır?

Voters
149. You may not vote on this poll
  • MehmeTopcu07 ( Manu )

30 20.13%
  • Tr.Captain ( Liverpool )

21 14.09%
  • Sekocan (Arsenal)

14 9.40%
  • Murat Özdemir ( Chelsea )

84 56.38%
1 ile 30 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Ada'da Büyük Kapışma

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Takas düşünürmüsün kuyt ı ve bir oynatmadığın oyuncu ile birini satıp üstüne azıcık para ekleyip iyi bi oyuncu alabilirsin ama takasa her takım sıcak bakmıyor maalesef
    Evet dedigin gibi genelde kulupler takasa sıcak bakmıyorlar. Kuyt'ı 27'ye satıp üstüne para koyup almak mümkün ancak

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Bu arada ukalalık olmasın ama liverpool'un ciddi bir playmaker eksikliği var. Bence o bölgeye alınabilecek en iyi adam Diego. Üstelik 21 yaşında olması ve diğer genç yetenekler gibi gelişmeye mecbur olmaması harika. Yani bence oyunun sayılı playmakerlarından. Uzaktan şutları, çalımları, inanılmaz milimetrelik pasları. Kaçırılmamalı.
    Öneriler benim için önemlidir. Sene başında bu mevkide eksik olduğunu düşündüm Rafael Van der Vaart'ı almaya çalıştım 55 m YTL'ye kadar çıktım fakat vermediler. Bende Carragher+10 m YTL vererek Rosicky'i aldım. Diego'yu 18'e alabilirdim Rosicky'i alınca iptal ettim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Öneriler benim için önemlidir. Sene başında bu mevkide eksik olduğunu düşündüm Rafael Van der Vaart'ı almaya çalıştım 55 m YTL'ye kadar çıktım fakat vermediler. Bende Carragher+10 m YTL vererek Rosicky'i aldım. Diego'yu 18'e alabilirdim Rosicky'i alınca iptal ettim.
    Bilemeyecem ama şu ana kadar neredeyse oynadığım her oyunda rosicky'i almışımdır ama hiçbirinde ne takımı sırtlayabilmiş bir lider, ne de gerçek bir oyun kurucu olmuştur. Üstelik skora katkısıda çok az.

Not: "madem işine yaramıyor e niye alıyorsun?" diyenlere mantıklı bir cevabım olmadığını belirtmeliyim. Zaten 10 hafta oynadıktan sonra yedeğe çekerim.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

DEV TAKAS'A AZ KALDI !!!

Uzun süredir peşinde olduğumuz MAXİ RODRİGUEZ ile prensipte anlaştık.

Sezon başında Liverpool'dan 15 trilyona aldığımız Sissoko'nun yanı sıra 5 trilyon ücret ödeyerek Maxi için kulübü Athletico Madrid ile anlaştık.

Transfer her an gerçekleşebilir.Tek sorunun Sissoko'nun Chelsea'den ayrılmak istememesi..
    O takasın olabileceğine pek ihtimal vermiyorum, çünkü sissoko gibi oyunda son derece gözde bir futbolcunun, kendi kapasitesindne çok daha düşük bir takıma gitmesi imkansız. Ayrıcda A. Madrid, sissoko'ya senin verdiğin parayı veremez.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Bilemeyecem ama şu ana kadar neredeyse oynadığım her oyunda rosicky'i almışımdır ama hiçbirinde ne takımı sırtlayabilmiş bir lider, ne de gerçek bir oyun kurucu olmuştur. Üstelik skora katkısıda çok az.

O ki o kadar kötü bir oyuncu, sen neden neredeyse oynadığın her oyuna Rosicky'i alıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    O ki o kadar kötü bir oyuncu, sen neden neredeyse oynadığın her oyuna Rosicky'i alıyorsun?
    mesajımı düzgün okursan cevabını verdiğimi görürsün. yani rosicky'i reel hayatta gerçekten seviyorum.

Mesaj Yetkileri