Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
Öneriler benim için önemlidir. Sene başında bu mevkide eksik olduğunu düşündüm Rafael Van der Vaart'ı almaya çalıştım 55 m YTL'ye kadar çıktım fakat vermediler. Bende Carragher+10 m YTL vererek Rosicky'i aldım. Diego'yu 18'e alabilirdim Rosicky'i alınca iptal ettim.
Bilemeyecem ama şu ana kadar neredeyse oynadığım her oyunda rosicky'i almışımdır ama hiçbirinde ne takımı sırtlayabilmiş bir lider, ne de gerçek bir oyun kurucu olmuştur. Üstelik skora katkısıda çok az.

Not: "madem işine yaramıyor e niye alıyorsun?" diyenlere mantıklı bir cevabım olmadığını belirtmeliyim. Zaten 10 hafta oynadıktan sonra yedeğe çekerim.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

DEV TAKAS'A AZ KALDI !!!

Uzun süredir peşinde olduğumuz MAXİ RODRİGUEZ ile prensipte anlaştık.

Sezon başında Liverpool'dan 15 trilyona aldığımız Sissoko'nun yanı sıra 5 trilyon ücret ödeyerek Maxi için kulübü Athletico Madrid ile anlaştık.

Transfer her an gerçekleşebilir.Tek sorunun Sissoko'nun Chelsea'den ayrılmak istememesi..
O takasın olabileceğine pek ihtimal vermiyorum, çünkü sissoko gibi oyunda son derece gözde bir futbolcunun, kendi kapasitesindne çok daha düşük bir takıma gitmesi imkansız. Ayrıcda A. Madrid, sissoko'ya senin verdiğin parayı veremez.