Gökhan Ünal özellikle, mutluluktan havalara uçmak üzere..![]()
halay çekerek basın toplantısı yapacak halleri yokbasın toplantııs ciddi iştir gökhan zaten hep öyledir
Bu resimleri bilbordlara koymak lazım Kayseri de...
geçen mehmet topuzla konuştum bu basın toplantısının yapıldığı gün msnde kendisiyle aramız iyidir Hugo ve Egowich arkadaşlarımıza sorabilirsiniz onlara ss atmıştım ne dediklerini biliyor onlar
Ben zaten satısnlar demiyorum ama adamlar artık öle bir baskıda ki mutluyuz mutluyuz diyorlar işte gerçek bu mutlu değiller Kayseri buna rağmen klüpte tutuyor ne kadar insanlığa sığar bilemem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne dedikleri ilgilendirmez...onmlar baskı altındalar demek zorundalar yüz ifadeleri herşeyi anlatmıyor mu
sana o konuşmanın ss atmayı çok isterdim ama sildim egemende varsa alır atarım.
Mehmet topuz benim çok sevdiğim bir abidir ben onu tanırım oda beni tanır bu söylentileri kendisine sordum ben onları salla sen dedibiz işimize bakalım bu sende buradyız millet bahane arıyor kendikendine dedi
deniz kardeş bak M.Topuz bunu söyler orası çokta önemli değil ... ben derim ki Yunanlıyım Ben derim Kalemim Ben Derim Ölüyüm ama bunlar benim türk olduğumu insan olduğumu ve canlı olduğumu değiştirmez... M.Topuz kayseride doğmuş büyümüş bir insan butun ailesi arkadaşları oarada ister istemez burada çok mutluyuym gitmem filan der ama yüz ifadesi açık değil mi kalbinden geçeni okuymıyor musun... Ben aynı durumda olsam bende çok mutlyuym derdim
adamlar basın toplantısında ne yapacak halay çekerekmi toplantı düzenleyecek belki idmandan çıktılar belki belki yorgunlar bu devirde kimse kimseye zorla istemediği şeyi yaptıramaz ikiside profesyonel futbolcu ntakımı hiç istemese çıkar basına söyler bunların menejeri var hiç yoktan onlar söyler bize düşmez biz onların ağzından çıkana bakarız öyle fotoğrafa falan bahane bulmakla olmuyor bu işler ilk bakarsan cangelede kayserispora ilk geldiğinde yüzü asık duruyordu bu doğal şey birde bu fotoğrafa bak bakalım
burdan neden gülüyorlar ha belki arkadan silah tutuyorlardır demi güleceksin diye hani baskı var ya
Neden saptırıyorsun Adamlar 24 saat ağlayacak değil ya ??
Orada basın toplantısı yapılıyor Çok mutluyuz diyorlar gitmeyeceğiz diyorlar oradaki yüz ifadesi önemli sahada gitmiyoruyz mesajı vermek için ağlayacak mı
sen konuyu saptırıyorsun
bak maç yaparken kola içerken tv izlerken maç yaparken antreman yaparken güler ağlar vs.
O anda verilen mesaj GİTMİYORUZ ÇOK MUTLUYUZ mesajı değil mi ? ama yüzler ne diyor ??
Dostum MTopuz GÜnal Kaysride onu herkes biliyor Kayseridede kalacak... Ben sadece mecburen mutluyuz mutluyuz diyen İNSANLARIN gerçek ruh halini yansıtmak istedim Özellkile GUnal moralmen bitmiş durumda... Bakın çok önemli bir ayrıntı kayserisporun resmi sitesine baktım bu haber var ama bu resimler yok sadece o pano var neden kayseri bu resimleri kullanmadı bi sakıncası mı var ?? Neyse resimleri gören gördu kimse kimseyi kandıramaz ha değişen ne hiç bi şey ..Kayserinin hedefi ne şampiyonluk mu ligde göruşucez gelirsiniz istanbula her takımdan 4 yiyip dönersiniz ancak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugun TeleGol'dede görduk herşey çok çok açık futbolcuların uzerınde cok baskı var ...
Dün Topuz Gökhan ve Hurma star tvde canlı yayına katılı bir kaç sor ve cevabını size aktarayım
Bağlantı kurulduğunda Spiker Ertem, Oyuncularımıza Galatasaray, Fenerbahçe yada Beşiktaş forması ile Avrupanın büyük takımlarına karşı Şampiyonlar Liginde oynamak isteyip istemediğini sordu. Ertem Spiker soru öncesinde Süleyman HURMA' dan çekindiği için olsa gerek Kayserispor' u küçük görmediğini sevdiği vb. yağlama operasyonlarını yaptı. HURMA' nın tepkisi sonrası ısrarını sürdürdü.
Gökhan' ın cevabı ise çok güzeldi. O takımlara karşı Kayserispor Forması ile oynayacağını söyledi... Ancak bu cevap duymamazlıktan gelindi.
ve ziya şengülmüdür nedir o oyunculara baskı yaıpyorsunuz dedi
Topuz en sonda baski filan yok, zorla tutmuyorlar bizi burda, biz kalmak istiyoruz dedi.
Şerefsizler programın başında transferle ilgili soru sormayacğız diye anlaşmışlar yoksa çıkmayacaklarmış ama bizimm basın sahtekar....
En sonunda hepsi Hurmadan iyi birer kapak alıp canlı yayını kapadılar
Hala kafası almayan bu kalın kafalı basın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.TOpuzbiz burda kalmak istiyoruz diyor Gökhan Avrupada kayseri formasyıla oynarım diyor ama hala anlamıyorlar anlamayana afiş bastırmışlar fazlamı?...En sonunda Erciyes Dağının tepesine çıkıp haykırmalarımı gerek?....
Bir an gündemden düşünce Kayserispor hemen bu haberleri basına yayıyorlar gündemde kalmak için..
Gerçekten sıktınız..
Kim sıktı be dün Mehmet Topuzlada msnde görüştüm yıldık usandık bıktık artık diyor kim sıktı basın yalan haber yaptıkça kulüpte bunu yalanlamak zorundadır kuşlübün taraftarını bilgilendirmesi kadar normal bişey yoktur gazetelere bektığımızda hergün ynei bir haber kim sıkıt bizmi sıkmış oluyoruz kulüp ne yapsın yalanalamasında ortalık iyicemi bozulsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu basının tek amacı oyunvcuların kafasını karıştırıp performansını düşürmek kayserisporun büyümesine engel olmak topuda gökhanda dün kalacağız diyor programda adam hala 3 büyüklerde reale karşı oynamak istemezmisin diyor gökhanda en büyük cevabı verdi şerefsizlere 'Ben o Takıma karşı Kayserispor formasıyla oynamak siterim'
herkes kendi takımını savunur ben siz hepiniz istanbul takımını tutuyorsunuz haliylede onu savunacaksınız bende kayserisporu tutuyorum bende onu savunurum buraya yazmak isteyipte yazamadığım bir çok konu var kayserispor.orga girin okuyun oraları bir burada tek başıma kimseyle tartışamam ben
şunu söyleyim anadoludan şampiyon çıksın deyipte başarılı bir anadolu takımınının önünü tıkamak isteyen şerefsizler bu kez sağlam kayaya çarptılar.Bu kez başaramıyacaklar artık o devir bitti anadoludan her istedğini oyuncuyu alma devri Kayserisporda bitti.Kimseye ihtiyacıda yok kayserisporun Lige az kaldı bu sene tozunu atacağız o zaman ne diyecekler bakalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
milletin işi gücü kalmamıs kayserisporda kayserispor başka bişey yok sanki satmıyoruz anlamıyolar kalın kafalılar
Süperligin canım...Göreceksin inşallah bu laflarının arkasında durursun lig zamanında
Yalaka basından Gökhan ve Topuz transfer saçmalıkları
http://www.youtube.com/watch?v=UQr5aUnqCoM
Her zaman laflarımın arkasındayım.Kayserispor bu sene en iyi ilk 8 e girer.
Senin söylediğin "tozunu atmak" herkesin işi değildir.
Sadece Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal sayesinde gündeme gelen ve hiçbir bir başarısnını göremediğimiz bir Anadolu kulübü başımıza dev kesildi.Geç bunları Deniz.
Tabiki herkes kendi takımını savunacaktır amca gerçeklerden şaşmamak lazım.
Geçen yıl o kadroyla il5e giren takım seneye 8e mi girer hahahahahahah dostum haberin yok heralde transfer yapıldı bu takıma oyuncular kaldı.Sizler kayserisporun başarılı olmasını çekemiyorsunuz bu bu kadar basit bir şey bunu tüm anadolu takımını tutan herkes anlar
kayseri baskanının vs akp ile ilgisi var mı bilen var mı??
Kayserispor forumlarında görüyoruz İstanbul takımlarına Bizanslılar denildiğini. Siz İstabul takımlarını kendinize düşman bellemişsiniz Kayserispor olarak. Ve İstanbul takımlarına olan kıskançlığınızı bu şekilde belli ediyorsunuz. FİFA'ya gitmeler falanlar filanlar, amacı ne Kayserispor'un? Reklam yapmak. Afişler asılıyor, Yıldızlar Hep Göklerde Kaldı. Yere İnmediler v.s v.s. Yere inmedi dediğiniz takımlar Türkiye'nin en büyük 3 kulübüdür. Hadi görelim bu yıl M.Topuz'la, G.Ünal'la şampiyon olacaksınız. Lincoln'e karşı, Carlos'a karşı, Kezman'a karşı, Rico'ya karşı M.Topuz ve Gökhan Ünal ile şampiyon olun hadi bakalım. Dünya kulübü olacaksınız ya Kayserispor. Ligin tozunu attırıyorlarmış. Yavaş attırın fazla toz kalkmasın.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
trabzon olamıo 25 senedir sampiyon kayseride kimmis..1-2 sene ilk 4-5 e girdi die gaza gelinmis..haa imkan var mı elbet..zengin sehir maddi sorunu olmaz ok ama sampiyonluk ole kolay bi is degil..anadoluda tsden sonra sampiyon olabilcek tek takim bursadir..
Bursa,Kayseri,Ankara...
Geçeceğiz bunları.Şimdiye kadar neredeydi acaba..
Bu arada ben "tosunpasa" arkadaşın yazdıklarını yeni gördüm ve hak veriiyorum.3 büyükleri düşman olarak görme olayı kesinlikle doğru..
Trabzonspor'un 6 şampiyonluğu var ama nedense hiç te karalama çalışması ile işleri olmuyor.Adamlar başarılı olunca sevinirler, olamayınca seslerini çıkarmazlar.Net aleminde sallayıp tutmak kolay değil mi?