1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Topuz ve Ünal: Hiç bir yere gitmiyoruz!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben zaten satısnlar demiyorum ama adamlar artık öle bir baskıda ki mutluyuz mutluyuz diyorlar işte gerçek bu mutlu değiller Kayseri buna rağmen klüpte tutuyor ne kadar insanlığa sığar bilemem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    geçen mehmet topuzla konuştum bu basın toplantısının yapıldığı gün msnde kendisiyle aramız iyidir Hugo ve Egowich arkadaşlarımıza sorabilirsiniz onlara ss atmıştım ne dediklerini biliyor onlar
    ne dedikleri ilgilendirmez...onmlar baskı altındalar demek zorundalar yüz ifadeleri herşeyi anlatmıyor mu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ben zaten satısnlar demiyorum ama adamlar artık öle bir baskıda ki mutluyuz mutluyuz diyorlar işte gerçek bu mutlu değiller Kayseri buna rağmen klüpte tutuyor ne kadar insanlığa sığar bilemem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ne dedikleri ilgilendirmez...onmlar baskı altındalar demek zorundalar yüz ifadeleri herşeyi anlatmıyor mu
    sana o konuşmanın ss atmayı çok isterdim ama sildim egemende varsa alır atarım.

Mehmet topuz benim çok sevdiğim bir abidir ben onu tanırım oda beni tanır bu söylentileri kendisine sordum ben onları salla sen dedibiz işimize bakalım bu sende buradyız millet bahane arıyor kendikendine dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    adamlar basın toplantısında ne yapacak halay çekerekmi toplantı düzenleyecek belki idmandan çıktılar belki belki yorgunlar bu devirde kimse kimseye zorla istemediği şeyi yaptıramaz ikiside profesyonel futbolcu ntakımı hiç istemese çıkar basına söyler bunların menejeri var hiç yoktan onlar söyler bize düşmez biz onların ağzından çıkana bakarız öyle fotoğrafa falan bahane bulmakla olmuyor bu işler ilk bakarsan cangelede kayserispora ilk geldiğinde yüzü asık duruyordu bu doğal şey birde bu fotoğrafa bak bakalım

burdan neden gülüyorlar ha belki arkadan silah tutuyorlardır demi güleceksin diye hani baskı var ya

Mesaj Yetkileri