1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Topuz ve Ünal: Hiç bir yere gitmiyoruz!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dostum MTopuz GÜnal Kaysride onu herkes biliyor Kayseridede kalacak... Ben sadece mecburen mutluyuz mutluyuz diyen İNSANLARIN gerçek ruh halini yansıtmak istedim Özellkile GUnal moralmen bitmiş durumda... Bakın çok önemli bir ayrıntı kayserisporun resmi sitesine baktım bu haber var ama bu resimler yok sadece o pano var neden kayseri bu resimleri kullanmadı bi sakıncası mı var ?? Neyse resimleri gören gördu kimse kimseyi kandıramaz ha değişen ne hiç bi şey ..Kayserinin hedefi ne şampiyonluk mu ligde göruşucez gelirsiniz istanbula her takımdan 4 yiyip dönersiniz ancak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugun TeleGol'dede görduk herşey çok çok açık futbolcuların uzerınde cok baskı var ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün Topuz Gökhan ve Hurma star tvde canlı yayına katılı bir kaç sor ve cevabını size aktarayım

Bağlantı kurulduğunda Spiker Ertem,
    Oyuncularımıza Galatasaray, Fenerbahçe yada Beşiktaş forması ile Avrupanın büyük takımlarına karşı Şampiyonlar Liginde oynamak isteyip istemediğini sordu. Ertem Spiker soru öncesinde Süleyman HURMA' dan çekindiği için olsa gerek Kayserispor' u küçük görmediğini sevdiği vb. yağlama operasyonlarını yaptı. HURMA' nın tepkisi sonrası ısrarını sürdürdü.
    Gökhan' ın cevabı ise çok güzeldi. O takımlara karşı Kayserispor Forması ile oynayacağını söyledi... Ancak bu cevap duymamazlıktan gelindi.

ve ziya şengülmüdür nedir o oyunculara baskı yaıpyorsunuz dedi

Topuz en sonda baski filan yok, zorla tutmuyorlar bizi burda, biz kalmak istiyoruz dedi.

Şerefsizler programın başında transferle ilgili soru sormayacğız diye anlaşmışlar yoksa çıkmayacaklarmış ama bizimm basın sahtekar....

En sonunda hepsi Hurmadan iyi birer kapak alıp canlı yayını kapadılar

Hala kafası almayan bu kalın kafalı basın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.TOpuzbiz burda kalmak istiyoruz diyor Gökhan Avrupada kayseri formasyıla oynarım diyor ama hala anlamıyorlar anlamayana afiş bastırmışlar fazlamı?...En sonunda Erciyes Dağının tepesine çıkıp haykırmalarımı gerek?....

Mesaj Yetkileri