Sayfa 370 / 439 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420 ... SonSon
11,071 ile 11,100 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Siz konuşmnaya devam edin.. benm bünye iflas etti

işten gelmişim zaten yorgun argın 6 saattir pinekliyom buralarda..

İyi geceler diliyorum öncelikle. Sonra da ama fazla hararelendirmeyin burayı diyerekten firefox'un sağ üst köşesindeki X işaretine tıklamak sûretiyle aranızdan ayrılıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaslar madem Ntv ve Atv'de Moriantes ile anlasıldı yazmıssa büyük ihitmalle gelecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baptista suanda copa amerikada bunuda bilin!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

JunkChorn kardesm Emurafuya edilen laflar beni de acıttı nedeni bu laflarn

çk agr olması çnkü hçbi zaman kesn kelimesi agzndan çkmamasna ragmen boş yere suçlandı benm isyanm buna

herkes okusaydı böyle demzlerdi bence

arkadaslar iyi geceler insallah yarın güzel haberlerle uyanırız

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Siz konuşmnaya devam edin.. benm bünye iflas etti

işten gelmişim zaten yorgun argın 6 saattir pinekliyom buralarda..

İyi geceler diliyorum öncelikle. Sonra da ama fazla hararelendirmeyin burayı diyerekten firefox'un sağ üst köşesindeki X işaretine tıklamak sûretiyle aranızdan ayrılıyorum..
    iyi geceler

emurafu saviye kesin demedi

Nesil
    2003

Dünya basınına göre Saviola haberleri:
    07.07.07
    Emrah: Bu haberleri tasidin guzel ama bu haberler zaten kaynak olarak Turk basinini gosteriyor. Turk basinin kaynagi da, ozellikle son zamanlarda, taraftar forumlari.

Butun takimlar icin gecerli bu. O yuzden duyumcular vs. onemsiz. Bir oyuncu gelir, imza atar, forma ile resim cektirir, antrenmana katilir ve bizler de ah ne guzel gelmis deriz. Bu kadar ustune gitmenin, transfer oldu olacak demenin bir yarari yok. Olacaksa olur. Bu kadar heyecana gerek yok..

Tabii anliyorum sizleri de. Bundan 10 sene once, hatta daha da oncesinde sizlerin yasinda ve ayni heyecandaydim ben de. Kosecki, Hagi, Popescu, Kubilay Turkyilmaz vs. vs. transferleri hep boyle haberler sonrasi gerceklesti. Ama bu gerceklesenlerin disinda bunun 100 kati kadar yalan haber de yapildi. Ne duyumlar cikti hem de. Gelir, imza atar biz de seviniriz iyi bir futbolcu seyredecegimiz icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beyler suan da hiçbirsey cıkmaz
    anlasılan yönetimin elinde altenatifler bol baptista ile anlasılmamıs galiba kendisi copa amerıkada morientes ile bonservis sorunu varmıs oda bu aksam halledilmiş resmi acıklama kaldı sadece tıpkı lincoln olayında oldugu gibi bundada sabır...............iyi geceler

Ömer abi yorumuna katılıyorum tavsiyeni dikkate alıcam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Diğer konuda da Baptista bizdeydi ne çabuk buraya gitmiş
    Baptista sene basından beri bizdeydi olm size gitti bize gelmedi bizde bizim olanı geri almaya calısıyoruz.

Halil ısrarı
    Transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli yönetim, teklif yaptığı Halil Altıntop için Schalke'den yanıt bekliyor.

KULÜBÜNDE MUTSUZ
    Fenerbahçe, transferde gözünü Appiah'ı isteyen Schalke'ye çevirdi. Sarı-lacivertlilerin, Halil Altıntop için Alman kulübüne 5 milyon euro'luk bir teklif sunduğu öğrenildi. Milli oyuncunun, abisi Hamit'in Bayern Münih'e gitmesinden sonra Schalke'de mutsuz olduğu ve Fenerbahçe'nin önerisine sıcak baktığı belirtildi.

HER AN İMZA ATABİLİR
    Kaiserslautern'deki havayı bir türlü bulamayan ve kısır sezon geçiren Halil'e yapılan bu teklif sonrasında Schalke'nin Fenerbahçe'den zaman istediği ifade ediliyor. Kulübe yakın çevrelerde, gurbetçi oyuncunun önümüzdeki günlerde sarı-lacivertli kulübe imza atmasının sürpriz sayılmaması gerektiği vurgulanıyor.

FotoMaç

Anıl çok daha iyi

İsveçliye verilen paraya yazık. Vasat birisi Bouzid de gereksiz. En büyük transfer Anıl

Galatasaray-Young Boys maçında Lincoln dışındaki yeni oyuncuları gördüm. En çok da seyretmeden iyi futbolcu olmayabilir dediğim için inanılmaz sayıda tepki maili aldığım Linderoth'u merak ediyordum. Sonunda muradıma erdim. Linderoth aynen düşündüğüm gibi çıktı. Olsa da olur, olmasa da. Bildiğim kadarıyla bonservisi 2.5 milyon euro. Yazık olmuş. Okan Buruk ve Ayhan kesinlikle Linderoth'tan iyiler. Kimsenin beğenmediği Cihan bile. Cihan hem ondan daha fazla koşar, hem de daha iyi kafaya çıkar. Maçın ilk yarısında not tuttum, rakipten hiç top çalmadı. Bir atağı kayarak kesti, birkaç faul yaptı. Hava toplarında çok etkisizdi. İki kafa vurdu, birincisini yirmi metreden Orkun'a geri pası, diğerini ise gene yirmi, yirmibeş metre uzaklıktan bu sefer rakip kaleye doğru pas atmak isterken kötü vurarak rakip kaleciye kullandı. Bazen iki metre yanına, bazen de en fazla beş metreye pas verdi. İkinci yarıda bir etkisiz uzun topu var. İlk Galatasaray golünde, kendisine gelen pası rakipten kurtarmak isterken, 6 numaralı siyahi oyuncuyla aynı anda müdahale ettiler ve o top Barış'a gitti. Onun vuruşu da gol oldu. Bazı yorumcular bunu asist olarak görmüşler, alakası yok.

Barış ve Serkan'da ışık var
    Abartıldığı gibi bir oyuncu kesinlikle değil. Yıl içinde baskısı yüksek maçlarda, Lincoln'ün markaj altında olduğu durumlarda onun ne kadar etkisiz olduğunu benim görüşüme katılmayanlar daha kolayca anlayacaklar. Ayrıca kaleye hiç şut atmadı, gol pası da vermedi. Büyük takımlarda oynayan oyuncuların muhakkak gözle görülür bir farklığı olmalı. Özel olmalılar. Basit oynayan bu tür oyuncuları beğenmiyorum. Barış ve Serkan'ın da iyi futbolcular olamayacağını söylemiştim. Süper değiller ama itiraf edeyim beklentimin üstünde çıktılar. Oynarlar mı, büyük maçları kaldırabilirler mi, ciddi takımlar ve futbolcular karşısında neler yapabilirler onları zaman içinde görüp değerlendirmek istiyorum. Servet kesinlikle sağ bek oynayamaz. Savunması kötü değil, kolay çalım yemiyor ama Galatasaray takımının sağ beki bir maçta en az dört beş defa sıfıra inip gol pası verebilmeli. Bu maçta bir defa bile yapamadı. Servet'in çalım atma yeteneği az, hücum becerisi zayıf. İsmail Bouzid de beni coşturmadı. O da bu kadroda olmasa kimse bir şey demez. Maliyetinin ne kadar olduğunu bilmiyorum. Volkan ekstra bir futbolcu değil. Kötü oynamadı ama onun işini de yapacak futbolcular Galatasaray'ın kadrosunda mevcut.

Anıl mükemmel oynadı
    Galatasaray'ın en büyük transferi Anıl. Aslında şaşırmadım. Onu yakından tanıyorum. Hatta üç ay önce bir takıma önermiştim. Galatasaray'da profesyonel olup 4.5 yıllığına sözleşme imzaladığını o zaman duydum. Kampa götürüleceğini biliyordum. Linderoth değil, Anıl 40 yıllık Galatasaraylıymış gibi oynadı. Aferin ona. Üstelik de sol bekte. Ümit Karan'a attırdığı gol öncesi Volkan'la yaptığı verkaç ve topu kesişi mükemmeldi. Ama Anıl'ın esas yeri stoper. Orada sol tarafta oynadığından daha iyi oynar. Çabuk olduğu kadar dayanıklılığı da müthiş. Hava toplarında da çok iyi. Zıplaması muazzam. Stoper oynarsa İsmail Bouzid'den, orta saha oynarsa Linderoth'tan daha faydalı olur. Üç yıl önce Hagi, Anıl'ı antrenmanlara çıkarıyordu. O gittikten sonra Anıl geldiği PAF takıma bile değil, genç takıma gönderilmişti. 90-91 doğumluları daha önce profesyonel yaptılar, ama Anıl'ı gözden kaçırdılar. Öğrendim ki (burada hakkını vermeliyim çoğu zaman eleştiriyorum) Adnan Polat, Konya'da oynanan PAF maçında Anıl'ı görüp, "Kim bu çocuk. Bir an önce bunu profesyonel yapalım" demiş. Bu sayede Anıl profesyonel olmuş. İyi de olmuş. Eğer Feldkamp, Anıl'ı Galatasaray'a ve Türk futboluna kazandırırsa kendisi hakkındaki fikirlerim değişebilir.

Ayhan Akbin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

ilhan parlak yılın transferi olacak
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Egemen su adamın yazısını bilerekmi koydun.........Adam scout ekibine alınmadıgı icin sürekli kötülüyor bizi
    Gs BaptistaYi Neden Kiralasinki Morientes Eger Bonservis Ile Beraber Gelecekse? buda bir soru

İYİYGECELER..............

ilk maçtan belli olmaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    baptistayı kiralamak yerine morientesi alalım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tobias linderotha boş adam diyen birisini pek kaile almam açkçası adam ın geçmişini bi kez okuması yeterli olacaktr fikirlerinn degişmesi içn ve 1 maçla bu kdr kesn konuslmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

suni cimde ayaga kayılırmı hiç biz bile halı sahada oynarken korkuyoruz adamın dizi kayınca neoluyor biliyormusunuz..........suni çimde oynamak kolay degil zamanlama hatası oluyor hep ayhan dspordaki yorumunu yine yapmıs onun yüzünden dsporu kapatım o gün insallah pazar günü o olmaz

Yüküm ağır
    Young Boys maçının yıldızı seçilen genç forvet "G.Saray gibi bir takımın formasını giymek hiç kolay değil" dedi.

G.Saray'ın, Almanya'da 3'üncü Lig'e düşen Essen'den transfer ettiği Serkan Çalık, yükünün ağır olduğunu söyledi. Maçın yıldızı seçildiği Young Boys karşılaşması sonrası içini döken genç santrfor, "Karşılaşmanın başlarında çok heyecanlandım. G.Saray gibi bir takımın formasını giymek hiç kolay değil" diye konuştu.

HOCAM RAHATLATTI
    Maçtan
    önce Feldkamp'ın kendisine, "Sana çok güveniyorum. Forvette serbest oynayacaksın" dediğini dile getiren Serkan, "Onun bu güveni ile rahatlasam da mücadelenin başında bocaladım. Başkanımızın maçı seyrediyor olması heyecanımı daha da artırdı. Neyse ki ilerleyen dakikalarda heyecanımı yendim ve iyi bir maç çıkardım" ifadelerini kullandı.

MAHCUP ETMEM
    Devre
    arası arkadaşlarının kendisini rahatlatmak için seferber olduğunu vurgulayan genç forvet, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür borçluyum. Yükümün ağır olduğunu biliyorum. Ama bu yük benim için onurdur. Daha çok çalışıp, bu onuru taşımaya devam edeceğim. Bana güvenenleri mahcup etmeye hakkım olmadığını biliyorum."
    YAŞAR YALÇIN SÜLEYMAN GÜLTEKİN

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tekrar tekrar söylyorm bu yıla damgasnı vuracak adam serkan çalık

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

koray sanli oynasin defansta raziyim ya defans alinmasin iyi bi forvet alinsin artik kilit oyuncular gelmis olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tavsan geldi işte Serkan cok iyi adam stili saviolaya benziyor

Bu takımda serkan ve yabancı forvet ilk onbirde oynar kesin veya serkan 2. yarı falanda girerse rakibi çökertir cünkü rakip yorgun olacak..ee haaliyle de serkan hızlı adam her yönden iş yapar

kabze ve necati ise yol yakınken gitmesi lazım yoksa mac kadrosuna giremezler

bobo istikrarlı olsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tavsan geldi işte Serkan cok iyi adam stili saviolaya benziyor
    Kolpa tavşan.Dediklerin dogruysa süperbir oyuncu bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Kolpa tavşan.Dediklerin dogruysa süperbir oyuncu bu.
    Nesi yalanki kardes dsporda herkez izledi pardon FEED de herkez izlediabartmıyorum saviola gibi adam sadece bitiricilik az

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

serkan çalık carlosun bonusu siz kafanızı rahat tutun .. bence bu yıl en iyi transferimzden biri serkan olacak çk büüyk konustm belki ama adamda acaip bi yetenek var deplasmandada çk işe yarar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Nesi yalanki kardes dsporda herkez izledi pardon FEED de herkez izlediabartmıyorum saviola gibi adam sadece bitiricilik az
    Bizde uydu yok izleyemedim malesef.Dedikleriniz kadar iyi bir oyuncuysa forvet niye alıyorsunuz.

erdemzorer moriye kaç numarayı vereceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Ya şu yorumlara bakıyorumda hep aynı kişiler FMci olduklarıda belli yani
    Ben bunu alırım şunu alırım, Deivid gitsin, Mateus kiralık verilsin, appiah satılsın veyahutta çok iyi paraya satılıp Kuranyi, Adriano, Ronaldo, Zigic vs..vs.. alınsın yok genc yetenek alınsın.. Hep aynı şeyler karşılıklı dialoglar.. Kardeşim alın MSNlerinizi MSNden konusun.. gözlerim yoruldu valla, bi haberi okuyamıyorum bulamıyorum yani dialoglardan..

Neyse Appiah bu sene takımda kalacak, yani şuan satılması söz konusu değil ama çok iyi bir teklif gelirse değerlendirilecek..
    Deivid'e gelince.. Yönetim çok kaliteli bi santrafor bulursa yolcu.. benden söylemesi

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.. Bu seneki transfer politikaları gerçekten çok iyi. Heleki Serkan..
    Bir de genç çocuklardan Anıl ile Barış büyük gelecek vaad ediyor. YoungBoys maçını izlerken heyecan verdiler. Lakin şöyle bir şey var, Umit Karan'ın takımda kalması yanlıştı bence. Iyi bir paraya satılabilirdi. Rakip ezeli, dostluk ebedi.. başarılar Galatasaray'a..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ayhan Akbin
    Yazık olmuş. Okan Buruk ve Ayhan kesinlikle Linderoth'tan iyiler. Kimsenin beğenmediği Cihan bile. Cihan hem ondan daha fazla koşar, hem de daha iyi kafaya çıkar.
    Nedense insanlar onlerine ekran ve klavyeyi alinca birdenbire kendilerini yazar, futbol maci seyredince de kendilerini futbol ulemasi saniyorlar.

Linderoth'un oyun stilini begenmeyebilir ancak ozellikle Ayhan ve Cihan ile karsilastirmakla buyuk hata etmis.

Ayhan, takim arkadasinin ayaginda top oldugu zaman kendisine yaklasmayan, bosa kacmayan, pas almayan ve ancak top ayaginda oldugu zaman birseyler yapmaya calisan bir oyuncu. Ayrica bir omuz darbesi ile kolaylikla yere dusen, topu kaptiran ve bu nedenle de defansin ustune gereksiz yuk bindiren bir oyuncu. Yaraticiligi az, kanatta ve ceza sahasina yakin oldugu zaman etkili ancak orta sahada oynamak icin hem fizik hem de oyun okuma becerisi zayif olan bir oyuncu. Soguk kanli degil, pozisyon almayi bilmez, paslari ya kisa duser ya uzun. Ama Ayhan mucadele eder, kapasitesinin yettigi kadar ugrasir. Tipik bir Turk oyuncudur Ayhan cunku oyunun zihinsel yonu zayiftir.

Cihan yine iyi niyetinden en ufak suphe etmedigim, sahanin neresine koyarsan koy mucadele edecek ve kapasitesinin yettigi kadar oynayabilecek bir oyuncudur. Ancak Cihan da soguk kanli degildir, pozisyon almasini pek bilmez, top kontrol etmeye calisirken ayagindan 1 metre acar ve bu nedenle cabuk baski yer, tek pas oynamaya calistigi zamanlarda paslari isabetli degildir, pas almak icin bosa kacar ama topu ayagina aldiktan sonra ne yapacagini kestirmesi uzun surer.

Linderoth ise (daha once Ingiltere'de ve Kopenhag'da izledigim Linderoth) mmodern on liberonun yapmasi gerektigi gibi ilk once defanstaki aciklari kapatir. Teknigi Ayhan kadar iyi degildir belki ama saha icinde dogru kararlari verme, cabuk dusunup uygulama konusunda Ayhan'dan cok daha ileridedir. Konsantrasyonu ust seviyededir, ayakta kalir bir omuz darbesi ile dagilmaz, topu iyi saklar bos adami rahatlikla bulur.

Okan'i karsilastirmaya katmiyorum cunku bence Okan kariyerinin zirvesinde iken Linderoth kadar iyi belki de hatta daha iyi bir oyuncu idi. Oyun zekasi halen ust seviyede ancak ben kendisinde artik eski kuvveti goremiyorum.

Mesaj Yetkileri