Sayfa 380 / 439 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430 ... SonSon
11,371 ile 11,400 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

bize ağır gelir bunlar be

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncay gitmese ben başarıya kesin gözüyle bakıodumda tuncay gitti aklımda ?? var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Carusca iyi paraya giderse baptista da kontratı ile alıncakmıs morientes kesinmiş ikiside gelirse düsünemiyorum...............
    İyi para dediğin kaça mesela?

2 oyuncuyu da bonservisiyle alacak parayı verebildiğine göre Carrusca'dan gelecek paranın pek önemi yoktur bence. Carrusca satılamadı diye Baptista'nın alınma ihtimali varken vaz mı geçilir sence?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Carusca 2 mılyon dolara giderse ayrıca baptista transferinde sponsor yardımıda varmıs.......Morientes ise alındı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok çeşitli senaryolar var gerçekten, kime inanacağımı şaşırdım.. İkisinden biri gelse yeter yav, aç gözlü olmaya gerek yok..

bence 2si birlikte çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kroldrup gelmiyor!!!!!!!! starda son dakika vermısti.baska aday kim suan için bir ara yepes var diyorlardı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Carusca 2 mılyon dolara giderse ayrıca baptista transferinde sponsor yardımıda varmıs.......Morientes ise alındı
    Ben de diyorum ki Baptista alınabilecek durumdaysa, Carrusca'ya üste para verip de göndermek bile mantıklı olur. Yani 2 oyuncuyla da anlaşıldıysa Carrusca sorun olmaz.

Morientes için resmi açıklama yapıldı mı, alındı demişsin de?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Benim Morientes avatarıma lincoln avatarım gibi isim yazabilecek olan varmı???????

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

baptistanın bonservislyle alnması çk kolay olmayabilr peşnde baya takm olacaktr çnkü ama umarm gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben de diyorum ki Baptista alınabilecek durumdaysa, Carrusca'ya üste para verip de göndermek bile mantıklı olur. Yani 2 oyuncuyla da anlaşıldıysa Carrusca sorun olmaz.
    Serkan sanırım caruscadan gelecek parayıda koyacaklar üste baptista yalanda olabilir cünkü kendisi copa amerika finalinde anlasıldıysa menejeri ile anlasmıslardır

Carlton Cole transferi kesinse BJK stoper almayabilir.Bundan 1 hafta önce Celal Kolot'un bir açıklamasını dinledim.+1'i kullanırsak hocamıza danışıp genç birini alacağız diyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Morientes için resmi açıklama yapıldı mı, alındı demişsin de?
    Açıklama yok şu anda, ama tekbuyuk.com hayırlı olsun yazdı.. Bu site Lincoln gelmeden 5 gün önce de aynı şekilde açıklama yapmıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan sanırım caruscadan gelecek parayıda koyacaklar üste baptista yalanda olabilir cünkü kendisi copa amerika finalinde anlasıldıysa menejeri ile anlasmıslardır
    Baptista'yı almak için kesenin ağzını baya açmak gerekiyor. Carrusca'dan gelecek 2 milyona ihtiyaç yoktur. Hatta Carrusca'yı göndermek için para bile verseler olur eğer Baptista gelecekse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

morientes lincoln gibi oldu kesnleşti bence ama baptista haber kolpa olabilr adam copa amerika finalnde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Açıklama yok şu anda, ama tekbuyuk.com hayırlı olsun yazdı.. Bu site Lincoln gelmeden 5 gün önce de aynı şekilde açıklama yapmıştı..
    Ha, öyle tamam. Alındı deyince resmi açıklama yapıldı sandım bende.

Anlaşma sağlandıysa resmi açıklama ne zaman yapılır ya da yakın zamanda basın toplantısı falan yapacak mı yönetimden birileri?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Anlaşma sağlandıysa resmi açıklama ne zaman yapılır ya da yakın zamanda basın toplantısı falan yapacak mı yönetimden birileri?
    Serkan olay aynı lincoln olayına döndü bundada sabır lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

diğer gidenler o kadar önemli değil de dediğin gibi tuncay büyük kayıp oldu... bakalım tuncayın gidişi takım üzerinde nasıl bir etki yapacak? bunu izleyip göreceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stadla ilgili 19.07.2007 de açıklama olcak.. Dünya Fenerbahçeliler günü oluyor galiba.. Belki orda söylerler..

Tuncay ruhu ile oynayan,takım için oynayan bir futbolcuydu.Gidenler arasında en çok onu arayacağız bence.

Takımın en iyi oyununu oynayıp bu yokluğu doldurması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar ülkemiz için bu macıda farklı kazanmamız lazım kesinlikle sakin olmamızlazım bulgaristan falan bizi gecmek üzere insallah kazanır trbazonspor ziya hocadan bunu düsünerek kadro cıkarmasını bekliyorum mac hangi kanalda bu arada????lig tv mi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan olay aynı lincoln olayına döndü bundada sabır lazım
    Lincoln olayında Lincoln'ün takımdan ayrılmak istediğini ve bonseris bedeli konusunda pazarlıklar devam ettiği için açıklanmamıştı. Bu transferde ki durum ne? Onu merak ediyorum. Yani oyuncu ile anlaşıldı mı? Yoksa önce kulüple anlaşıldı şimdi oyuncu ile mi görüşmeler sürüyor?

Lincoln konusu daha açıktı, gelişmeleri biliyorduk. Burada ne gibi gelişmeler var?

Umarım gelir demiştim, Monaco'yu finale taşıyan oyunculardan biriydi, GS'da da böyle bir başarı yakalayabilir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Evet maç Lig Tv'de 21.00 da..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

sabırla resmi açıklamayı bekleyeceğiz ne yapalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lincoln olayında Lincoln'ün takımdan ayrılmak istediğini ve bonseris bedeli konusunda pazarlıklar devam ettiği için açıklanmamıştı. Bu transferde ki durum ne? Onu merak ediyorum. Yani oyuncu ile anlaşıldı mı? Yoksa önce kulüple anlaşıldı şimdi oyuncu ile mi görüşmeler sürüyor?

Lincoln konusu daha açıktı, gelişmeleri biliyorduk. Burada ne gibi gelişmeler var?

Umarım gelir demiştim, Monaco'yu finale taşıyan oyunculardan biriydi, GS'da da böyle bir başarı yakalayabilir...
    oyuncuyla anlaşıldı kuluple görüşmeler sürüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ntv, oyuncuyla her konuda anlaşıldı.. Valencia ile bonservis pazarlığı sürüyor denildi.. Ama benim scout ekibinde tanıdığı olan arkadaşım 4.8 milyon euro'ya anlaşıldı.. Bu transfer bitti diyor.. Ne kadar doğrudur, bilemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stadla ilgili 19.07.2007 de açıklama olcak.. Dünya Fenerbahçeliler günü oluyor galiba.. Belki orda söylerler..
    Ohoo 19'una daha çok var.:P Kalli değil miydi kamptan sonra dünya yıldızı gelse de istemem diyen.

Henüz anlaşma sağlanamadı bence, çünkü anlaşıldığı anda yönetim açıklayacaktır bunu. Bekleyecek birşeyleri yok, resmi açıklamayı beklemekteyiz, uzun sürmez umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

maç bilgileri

FK Vllaznia
    Grimaj
    Sukaj
    Kaçi
    Kotri
    Lici
    Lika
    Norra
    Teli
    Norra
    Osja
    Taviko

Trabzonspor
    A. Şahin
    Ferhat
    Çağdaş
    Tayfun
    Mustafa
    Ayman
    Serkan
    Yattara
    Adnan
    Umut
    E.Martin

Stat: Loro Boriçi
    Saat: 21.00
    Yayın: Lig TV
    Hakem: Alan Kelly (İrlanda)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    sabırla resmi açıklamayı bekleyeceğiz ne yapalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

oyuncuyla anlaşıldı kuluple görüşmeler sürüyor
    Teşekkür ederim.

Ntv, oyuncuyla her konuda anlaşıldı.. Valencia ile bonservis pazarlığı sürüyor denildi.. Ama benim scout ekibinde tanıdığı olan arkadaşım 4.8 milyon euro'ya anlaşıldı.. Bu transfer bitti diyor.. Ne kadar doğrudur, bilemiyorum..
    Sana da teşekkür ederim. Ne diyelim uzun süre beklemeyiz inşallah...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bu maçları ilgili bilgiler burada paylaşmayalım aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47253
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Ne diyelim uzun süre beklemeyiz inşallah...[/quote]
    amin

Mesaj Yetkileri