bize ağır gelir bunlar be
bize ağır gelir bunlar be
Tuncay gitmese ben başarıya kesin gözüyle bakıodumda tuncay gitti aklımda ?? var![]()
Carusca 2 mılyon dolara giderse ayrıca baptista transferinde sponsor yardımıda varmıs.......Morientes ise alındı![]()
Çok çeşitli senaryolar var gerçekten, kime inanacağımı şaşırdım.. İkisinden biri gelse yeter yav, aç gözlü olmaya gerek yok..![]()
bence 2si birlikte çok zor
Kroldrup gelmiyor!!!!!!!! starda son dakika vermısti.baska aday kim suan için bir ara yepes var diyorlardı
Benim Morientes avatarıma lincoln avatarım gibi isim yazabilecek olan varmı???????
baptistanın bonservislyle alnması çk kolay olmayabilr peşnde baya takm olacaktr çnkü ama umarm gelir
Carlton Cole transferi kesinse BJK stoper almayabilir.Bundan 1 hafta önce Celal Kolot'un bir açıklamasını dinledim.+1'i kullanırsak hocamıza danışıp genç birini alacağız diyordu
morientes lincoln gibi oldu kesnleşti bence ama baptista haber kolpa olabilr adam copa amerika finalnde
diğer gidenler o kadar önemli değil de dediğin gibi tuncay büyük kayıp oldu... bakalım tuncayın gidişi takım üzerinde nasıl bir etki yapacak? bunu izleyip göreceğiz![]()
Tuncay ruhu ile oynayan,takım için oynayan bir futbolcuydu.Gidenler arasında en çok onu arayacağız bence.
Takımın en iyi oyununu oynayıp bu yokluğu doldurması gerekiyor.
Arkadaslar ülkemiz için bu macıda farklı kazanmamız lazım kesinlikle sakin olmamızlazım bulgaristan falan bizi gecmek üzere insallah kazanır trbazonspor ziya hocadan bunu düsünerek kadro cıkarmasını bekliyorum mac hangi kanalda bu arada????lig tv mi
Lincoln olayında Lincoln'ün takımdan ayrılmak istediğini ve bonseris bedeli konusunda pazarlıklar devam ettiği için açıklanmamıştı. Bu transferde ki durum ne? Onu merak ediyorum. Yani oyuncu ile anlaşıldı mı? Yoksa önce kulüple anlaşıldı şimdi oyuncu ile mi görüşmeler sürüyor?
Lincoln konusu daha açıktı, gelişmeleri biliyorduk. Burada ne gibi gelişmeler var?
Umarım gelir demiştim, Monaco'yu finale taşıyan oyunculardan biriydi, GS'da da böyle bir başarı yakalayabilir...
"YÜCE ATATÜRK"
Evet maç Lig Tv'de 21.00 da..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ntv, oyuncuyla her konuda anlaşıldı.. Valencia ile bonservis pazarlığı sürüyor denildi.. Ama benim scout ekibinde tanıdığı olan arkadaşım 4.8 milyon euro'ya anlaşıldı.. Bu transfer bitti diyor.. Ne kadar doğrudur, bilemiyorum..
"YÜCE ATATÜRK"
maç bilgileri
FK Vllaznia
Grimaj
Sukaj
Kaçi
Kotri
Lici
Lika
Norra
Teli
Norra
Osja
Taviko
Trabzonspor
A. Şahin
Ferhat
Çağdaş
Tayfun
Mustafa
Ayman
Serkan
Yattara
Adnan
Umut
E.Martin
Stat: Loro Boriçi
Saat: 21.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Alan Kelly (İrlanda)
Bu maçları ilgili bilgiler burada paylaşmayalım aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47253
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ne diyelim uzun süre beklemeyiz inşallah...[/quote]
amin