Medjani kotu basladi.

Rosenborg un Arsenalle yaptigi hazirlik macinda ilk defa siyah beyaz li formayi giyen Carl Medjani kotu performansiyla. kafalarda soru isareti yaratti.

Son iki dakikaya Arsenal karsisinda 3-1 onde giren takiminin son 2 dakikada yaptigi hatalarla 2 gol birden yemesine ve macin 3-3 bitmesine yol acan futbolcu medyanin hedefi oldu.

Ozgur Ozdemir bunun bir hazirlik maci oldugunu ayrica 2 gun once takima katilan Medjaninin ilk macinda super performans beklemedigini takima alismasi icin ilk 11 de oynattigini belirtti. Ayrica takiminin performansindan memnun olugunu da ekledi. Ayrica Medjaninin soyunma odasinda goz yaslarini tutamayip zirlaya zirlaya agladigini belirten Ozdemir `Medjaninin bu kadar uzgun olmasinin basari istegine ve hirsina isarettir. Bu da benim icin sevindirici oldu`. Bu arada adi aciklamayan bir futbolcunun Medjaninin uzuntuden degil
sogukta yuzune top carpmasinin etkisiyle oldugunu soyledigi konusuluyor...

Valla ben de killanmadim deil bu Medjani den ama bilemiyom artik gorecez..

------------------------------------------------------------------------------------

2007 yilbasi
Lerkendal stadi mac sonrasi

Muhabir: Ozgur bey bugun Roar Strand in jubile macinda Barcelona yla oynadiniz. Zorlu bir mac oldu ve 2-1 kaybettiniz neler diyeceksiniz.
Ozgur: Her seyden once cok sevincliyim cunku Roar bugun burada kendisine gosterilen sevgi seline karsi koyamadi ve biraz once bana gelip emekliligini bir sene erteledigini soyledi.

iste sevgi seli arasinda bogulan Roar Strand

Mac icin de soylenecek pek bir sey yok. Biz buraya jubile maci icin geldik performansin cok onemiyok ayrica gerek Arsenal gerek Barcelona sezonun ortasinda olan takimlar form duzeyleri ve kadro kaliteleri cok yuksek benim oyuncularim da onlarla basa bas bir oyun cikardilar.
Muhabir: Medjani icin ne soyleyeceksiniz.
Ozgur: Medjani yi bosver de ben gecen gunku soylentiyi kim cikardi onu merak ediyom. Yok top carpmis ondan aglamis. Adam mac sonunu mu bekliycek aglamak icin. Hem ben yalan mi soyluyom. Sen biliyon mu kim soyledi.
Muhabir: Valla ben Felipe soylemis diye duydum..
Ozgur: Tamam olum transfere para da lazim. Hem bana hoca birak fatih terim taktigini kendini de sevmem deyip duruyo. Su andan itibaren Felipe satiliktir kardesim 3.5 milyon avro getirene felipe bedava.
Muhabir: Konu acilmisken soreyim transfer sezonu acildi gelismeler var mi.
Ozgur: Cigerim kasa yam takir icine dusen farelerin kafasi yarilmis. Para bulursam hemen ponceyi aliyom. Bi de simdi genie scouttan bosman olayina bakacam yakinda belli olur..