Internet sorunlari nedeniyle ara verdigim kariyere devam ediyoruz. Baya bi ilerledigi icin kisa kisa vercegim olaylari.
En son Carl Medjaninin kotu bir baslangic yaprigindan bahsetmistim. Jorgen baskan malum cok eli acik baskan ama benim de klubu dusunmem lazim onun icin bol bol hazirlik maci yaptim ust duzey takimlarla. Chelsea maci haric performansim iyiydi.
Hazirlik donemimde takim ici dengeler biraz daha oturdu. Bu donemin yildizi. Size kariyer baslangicinda bahsettigim zenci norvecli daniel braaten oldu. Gercekte de benim yakindan takip ettigim bir futbolcu bence yakinda yildizi parlayacak.
Eduardo Ratinho gecen sezon baslangicinda gosterdigi basariyi tekrarladi ve 4 ay sakatlandi sampiyonlar ligine anca yetisecek.
Transfer donemim ise medjani disinda suskun gecti. Besiktas tan tanigimiz zago yu antrenor olarak alamayinca ben de futbolcu olarak tranfer ettim daha sonra antrenor sozlesmesini kabul etti.
Ligin ilk yarisi sonucu olusan puan tablosu.
Gecen sezonun ilk yari tablosundan pek farki yok higuain in sik sik sakatlanmasi gol yollarindaki sorun cikardi. Carl Medjani de asistanim ozyyy19 la verdigi mangal partileriyle takimla kaynasti artik iyi de oynuyor. ozellikle defansta hava topu kacirmiyordu.
Kupada muthis sonuclar aldim.
Ikinci on eleme turundan katildigim sampiyonlar ligin de rakibim Litvanya nin metalurgs takimiydi. Artik genis kadromda oynat ma sansini pek bulamadigim bir suru oyuncu kendini gosterebilecekti.
3. tur kurasi cekildiginde ise daha guclu bir takimla eslesecegimi biliyordum ama bir cok guclu takim arasindan disime gore bir takim cikti sansima.
Roma, Arsenal, Chelsea, Sampdoria gibi takimlardan cok cekinmistim. Shaktar tam disime goreydi ama once Metalurgs u
elemem gerekiyordu ve ilk mac Lerkendal da oynamanin avantajiyla ciktik ve net bir sonuc aldik.
Gol yememiz hic de iyi olmamisti. Macin daha farkli bitmesi gerekliydi ama o gun bitricilik konusunda takimim cok sanssizdi. 12 sut kaleyi bulmamisti kolay yedigim gol de beni endiselendirmeye baslamisti. Rovansta kotu bir surprizle karsilasmak istemiyordum...
1 Agustos 2007, Daucava Stadi mac oncesi.
Ozgur: Cocuklar surpriz istemiyorum. Cikin gercek kimliginizi yansitin. Herkesin sizden bekledigini yapin turu gecin.
Takim hep bir agizdan `Ayipsin abi..`
Mac Sonrasi
Ozgur: Olum naaptiniz siz ya. manyakmisiniz siz. Steffen ne yaptigini zannediyosun sen. Yapilir mi bu. Herkesin bi serefi var ya.
Steffen: Bu daha bi sey mi sen bizi esas bundan sonra gor..
Takimim butun uyarilarima ragmen bir surpriz yapmis ve CL de bir rekora imza atmisti. Steffen iversen ise bir macta en cok gol atan oyuncu olmustu CL de. 2 macta 6 golu vardi ve geri kalan maclarda Adriano nun 9 golluk en cok gol atan oyuncu rekorunu kirmamasi icin hic bir sebep yoktu..
Ama gercek mucadele simdi Shaktar Donetskleydi ve Rosenborgun CL biletini Ukraynadan alacaktik..
DEVAMI ILERLEYEN SAATLERDE...