guzel gidiyorsun tebrikler
guzel gidiyorsun tebrikler
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
5 Eylul 2006 Lerkendal Stadi Mac Oncesi
Ozgur: OOO fabiocuum naber nasilsin.
Capello: Iyidir olum sen nerelerdesin tutturdun nottinghamdir Rosenborg dur uzun suredir avrupa arenasinda goremedik seni.
Ozgur: Aga Uefa karar almis haberin yok mu benim guclu takim yonetmem yasaklandi.
Capello: Hehehhe. hadi koc ben soyunma odasina gidiyom basarilar. Sansa ihtiyacin olacak.
Ozgur: Iyi oynayan kazansin fabio. Mactan sonra beraberiz kimseye soz verme mangal yakcaz.
Ve mac basliyor.
Ilk yari karsilikli ataklar ve orta saha mucadelesiyle gecti. Rosenborg beklenenin aksine direncli cikmisti.
Ikinci yariya real madrid hizli basladi.
Dk. 50: Robinho soldan ceza sahasina girdi. Medjani onu karsiladi. Geriye beckham a cikardi. Beckham ceza sahasina sagdan bindiren Ruud Van Nistelrooy ugorud ve ucan hollandali bos kaleye topu yuvarladi.
GOOOOOOOOOOOL Rosenborg:0 R.Madrid:1
Dk.52: Rosenborg baskiyi hafifletmek icin kanatlarda top ceviriyor. Takim golden sonra daha hirsli sanki. Soldan Kevin Larsen kendini bos alan yaratmak istiyor. Ortada Persilcan i gordu. Guzel bir verkac larsen soldan sifira indi simdi karsisindaki Sergio Ramosu gecti kafasini kaldirdi ve topu arka direge ortaladi. Lebohang Mokoena golun kokusunu aldi bombos pozisyonda topu aglara gonderdi.
GOOOOOOOOOOOOOL Rosenborg: 1 R.Madrid:1
Dk:62: Sayin seyirciler golden sonra rosenborg ataklari ardarda geliyor. Artik kisa paslarla agir tempoda oyun kuruyorlar ve yaraticiliklarinin sinirlarini zorluyorlar. Persilcan higuain i gordu. Ceza sahasinin onunde salgado onu karsiladi. Guzel bir vucut hareketiyle Higuain Salgado yu ekarte ederek ceza sahasina girecekken kendini yerde buluyor. Ve hakem penalti noktasini gosteriyor.
Topun basindaki iversen topu ve casillas i farkli koselere gonderiyor.
GOOOOOOOOOOOOOOL Rosenborg:2 R.Madrid:1
Dk.90: Artik uzatma dakikalarinda Rosenborg kendi sahasina cekildi. Becham in ortasini ceza sahasinda medjani kafayla karsiladi. Bosta kalan topu eduardo ratinho aldi ve uzun bir pasla higuain i hareketlendirdi. higuain le kontrataga cikan rosenborg real madrid i 2 ye 1 yakaladi. higuain ceza sahasina girerken kaleciyle karsi karsiya pozisyonda daha musait pozisyondaki iverseni goruyor. Iversen bombos pozisyonda kale de bos. Ancak topu ayagina dolastirinca sergio ramos mudahele ediyor. Boylece rosenborg mutlak bir gol sansini degerlendiremiyor. Hakemin son duduguyle sevinen taraf rosenborg oluyor.
Mactan sonra Ozgur un evinin bahcesinde..
Ozgur: Fabio iki uskumru daha atiyom patlican da atayimmi.
Fabio: At be ozgurum. ozlemisim mangal muhabbetini ya.. bu arada olum ne bicim takim yapmisin sen oyle. Helal valla.
Ozgur: Bilader takim guzel. Jorgen baskan saolsun parayi akitti ben de genc kadro kurdum. Gecen seneden beri ben CL yi bekliyom zaten. Bu non EU larin hepsini oynatamiyoz ligde.
Fabio: Olum kadron genis sat bi kac adam hem takima para lazim diyon.
Ozgur: Valla aga Jorgen baskana haciz gelcek maliyeden kulubu aradilar ben konustum ona soylemedim. Sorunca da mali durum iyi diyo. Belli etmiyo yani. Ben felipeyi sattim zaten 850 bin avroya bosman dan 4-5 adam aldim satilacak onlari surcem pazara bi de CL den gelcek para iyi olacak.
Fabio: Olum istiyosan ben alayim bi iki adam .
Ozgur: Sana yariyacak adamlar bana lazim kotu adamlari da baskasina satarim. yine de saol fabiom. hadi serefe.
Fabio: Hadi ozgurum serefine.