Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 136 arası toplam 136 sonuç

Konu: Kuzey Kutbunda Futbol Atesi

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Gercekten cok iyi gidiyorsun bencede cl braz büyük bir hayal
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    çok iyi gidiyorsun. CL alma hayali fazla fantezi oluyor gibi geliyor bana..
    Sevgili hugo ben de farkindayim ancfak benim hayat felsefem sudur.

` BASARILI OLMAK ICIN MERDIVENINI YILDIZLARA DAYAMALISIN`

bu arada kura da moralimi bozmadi degil yani.

Ilk mac evimde insalllah basaririm benim icin dua edin..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kimse yorum yapmamis kuraya yahu. Ben de transfer donemimde oldugum icin oynayamadim henuz maclari CL ve Royal League bitince de kariyere ara verip nottingham a gidiyom malum premier lige cikmamiz lazim.

aga pardon seni yorumsuz bıraktık.. forumda dun aksamdan bu yana sıkntı vardı sanırsam yada bizim sehirden kaynaklanıo olabilir bennde uzun sure giremedim dun gece..ondan sonrada bugunde acmaz die takılmadım..sen baya ileri goturmussun işleri hayırlı olsun.lig ve kupadan emindik zatende cl dede gayet basarılı sonuclar bence.gruptan cıktın simdi sıra kurtların cocukları(roma)da.onlarıda dewiririsin sen sana guvenioz.royal ligide pek onemseme o kupa cok bos muhabbet lig bitince takımlar boslukta kalmasın die uydurulmus bi kupa. ama sen onu da al kupadan zarar gelmes.

CL eleme turu ilk mac
    Lerkendal stadi

iMaca defansif bir anlayisla ciktim rakibi orta sahada presle bogup defans derinliginde teknik becerisi yuksek rakibime bos alan birakmamayi amacladim. kontrataktan buldugum golle ilk yariyi onde kapattim. Ikinci yarida gizli golcu de rossi sahneye cikti. bundan sonra ise fak yememek icin taktik degisikligi yapmadim. Rovans icin sans gerekliydi. Beraberlik iyi sonuc ancak gol yemem kotu oldu roma da mutlaka gol bulmaliydim.

Benim umudum var ne dersin ozi.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

umut tükenmez.......

valla umutların bittiği yerde hayat biter onun için roma olimpiyatı yıkmaya gidioss yakarız bu gezegeni....zaten kılım onlara(malum lazio luyuz) malup olursanda haber ver bizim laziolu eski futbolcu di canio ya o onlara bi hareket ceker..

Default Bu arada royal lig de devam eder.

Mac sontasi

Muhabir: Ozgur bey bi hafta once Lyn e sattiginiz doudin bugun ilk macinda size karsi 2 golatti ne diyeceksiniz.
    Ozgur: Charles adina sevindim. Bizde oynama sansi bulamiyodu. Lyn teklif verince ilk once satmak istemedim gelecegi parlak bi oyuncumdu. Sonra dusundum ki takima para lazim hem de norvec futboluna da katkimiz olsun malum lig zevksiz geciyo.
    Muhabir: onunuzde zorlu bir roma maci var. Tur icin sansiniz var mi hala.
    Ozgur: Valla amacimiz CL de final. onun icin bu turu gecmemiz lazim. Ancak kura cekilince ben cok uzuldum. Birincisi Roma bu oyunun en guclu takimi bence. De rossi. totti, chivu, mexes, curci, **uilani mevkilerinde en iyi oyuncular. allahtan manciniyi intere satmislar. ikincisi benim romayla gonul bagim var romada 5 sezon menejerlik yaptim butun kupalari aldik. Ben zaten dogma buyume romaliyim. Ama bizim asistan ozi Laziolu bu turu ozi icin gecmem lazim yoksa cok kizar.
    Muhabir: basarilar

Roma macini simdi oynadim bir iki yorum yazin oyunun ss leri ve roportajlari hazirliyom..

valla bi laf vardır ayran içtik ayrı dustuk ole oldu bu mesele.. sende romalı cıktın ama bu turu sadece benim için deil tum norvec için gecmen lazım ...ilerde bu kariyerler bittikten sonra senlen bi roma-lazio kariyeri yapalım zewkli olr(adıda ROMA İKİMİZE DAR GELİR )

hadi ozgur guveniyoruz sana..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    iversen in sakatlığı ciddi mi peki?

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    valla bi laf vardır ayran içtik ayrı dustuk ole oldu bu mesele.. sende romalı cıktın ama bu turu sadece benim için deil tum norvec için gecmen lazım ...ilerde bu kariyerler bittikten sonra senlen bi roma-lazio kariyeri yapalım zewkli olr(adıda ROMA İKİMİZE DAR GELİR )
    valla senin lazio avatarini gordugumden beri aklimda da su nottinghami da premiere cikarayim. Gelecek hafta sali gibi baslayalimortak kariyere msn den de konusalim kariyerin adi cok heyecanlandirdi beni. Forumda olay yaratiriz bu kariyerle.

Mac oncesi

Jorgen: Ozgurum bak ozinin gazina geldim dort ucak kaldirdik. Rezil olmayalim.
    ozgur: Olur mu be abi sen yapma bunu bana.
    Jorgen: Kizma hemen be ozgurum sana guveniyoz ama adamlar cok iyi. Philip lahm i da almislar. crespoyla i**uinta da var o acidan.
    Ozgur: .....
    Jorgen: Hemen kusme la olum dort ucak kaldirirymiydim ben sana guvenmesem. Hem bak ne buldum Roma da ro ile basliyo biz de. ro-ro oluyo. Hani benim de ro-ro gemilerim falan var ya. Ulan ne matrak oldu be.
    Ozgur: Abi bak ben bu espriler yuzunden ara verdim nottingham kariyerime kirmayayim seni de. maca konsantre oluyom bi rahat dur.

Soyunma odasi

Ozgur: Cocuklar ben herbirinizin yeteneklerine guveniyorum. Romayi da yakariz biz ama olimpiyat stadi bunu bilmiyor. Hadi cocuklar ben merdiveni yildizlara dayadim. Bugun ucma zamani -Aga cok pis ghaza geldim beaa-

VE MAC BASLIYOR>>

Maca dusunulenin aksine atak bir oyunla baslayan rosenbor romayi rakip sahada karsilyor. Derin defansi ilk yari boyunca bosluk vermedi. ilk yari golsuz sonuclaniyor

devre arasi soyunma odasi.

Ozgur: Cocuklar cok iyiyiz. Aythami, Corluka, harikasiniz. Iversen abicim farki sen yaratacan bu macta.
    Iversen: Ayipsin abi yanliz golumu atarim aksam romada raki balik ismarlican.
    Ozgur: Lan olum sen golu at romayi yakip mangal yapcam sana.
    Ozi: Yakarim uleeaa..
    Ozgur: abicim birak o bidonu elinden biz ortak kariyer yapcaz o zaman yakcaz romayi..

IKINCI YARI..
    ikinci yariya da atak baslayan rosenborg bu defa kisa toplarla yavas tempoyla oyun kuruyor. totti, crespo ve de rossi ve siki markaj uyguluyor, Ancak orta sahasini biraz daha gerde tutup kanatlardan surpriz ataklar ariyor.
    Dk. 59: De rossi nin ortasini corluka karsiladi yukselen topa chivu mudahele etmek istedi ancak topa istedigi gibi vuramadi. Iversen hizli davranip topu aldi ve bombos roma yari sahasinda ilerliyor. iversen. iversen ah bir gol ativersen. iversen curciyle karsi karsiya. iversen topu sag caprazi cekip topu bos kaleye yuvarliyor.
    GOOOOOOOOOOL roma:0 rosenborg:1

Golden sonra geri cekilen roma son dakikalarda boslik vermemeye calisiyor ancak roma tum gucuyle yukleniyor. Bu arada yardimci hakem 3 dakikalik uzatma suresi gosteriyor.
    Dk.:90+3
    Ceza sahasi ana baba gunu curci de ileri cikti. korneri de rossi kullandi. kafalardan seken top pizarro nun onunde kaldi. sik bir vurusla topu aglara gonderiyor ve romaya hayat opucugu veriyor. rosenborglu oyuncular adeta yikiliyor, ve mac uzatmalara gidiyor.
    Soyunma odasi
    Ozgur: Cocuklar hic uzulmeyin siz bu maci hakettiniz zaten simdi maci sogutuyoruz penaltilara uzatin. orda lansen halleder. hadi cocuklar.

Uzatmalarda atak olmuyor ve macta penalti atislarina geciliyor.

Ilk atis icin topun basina iversen gecti ve GOOOL.
    Romanin golunu atan pizarro tpoun basinda. Kaleci lund hansen kurtardi.
    ....
    3. penalti atisini rosenborglu ogbuke kaciriyor.
    romanin 4. penalti atisini christian chivu auta yolluyor.
    artik nefsler tutludu topun basinda aythami var. Kahraman olabilir. Ozgur gozlerini kapatiryor. aythami topa dogru geliyor. ve GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ROSENBORG CL DE CETREK FINALDEEEEEEE

ceyrek finalde rakibim arsenal. Bu arada gunun surprizi ni de inter i eleyen espanyol yapti, benim romadan sonra en cok korktugum takimdi inter.

tebrikler arsenali yenmen dilegiyle

lay lay lay ozgur0zdemir lay lay lay ozgur0zdemir...
    roma olimpiat stadı-,soyunma odası:
    ozi: olm nottingham dan sonra burayıda yaktık ya helal olsun....
    ozgur:bilader senin için rahat olsun bu gazla deil roma kralı gelse tanımam...
    ozi:aga mactan sonra italyan kızları falan diodun ama iversene soz verdin mangala kacıoz bak cocugu ekersek arsenal macında surat asar ona gore bi yere gitmek yok bastan anlasalım..
    TAKIM STAD TAN AYRILIRKEN..OZİ VE OZGUR OLİMPİYAT STDINA Bİ DAHA BAKARlar VE GELECEKTEKİ MÜCADELEYİ GöRüR GİBİ OLURLAR.....

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    lay lay lay ozgur0zdemir lay lay lay ozgur0zdemir...
    roma olimpiat stadı-,soyunma odası:
    ozi: olm nottingham dan sonra burayıda yaktık ya helal olsun....
    ozgur:bilader senin için rahat olsun bu gazla deil roma kralı gelse tanımam...
    ozi:aga mactan sonra italyan kızları falan diodun ama iversene soz verdin mangala kacıoz bak cocugu ekersek arsenal macında surat asar ona gore bi yere gitmek yok bastan anlasalım..
    TAKIM STAD TAN AYRILIRKEN..OZİ VE OZGUR OLİMPİYAT STDINA Bİ DAHA BAKARlar VE GELECEKTEKİ MÜCADELEYİ GöRüR GİBİ OLURLAR.....
    BEN YOLLADIM IVERSENI JORGENLE TAKILIYO ONLAR. SIMDILIK BEN YATIYOM YARINDA NORVECI BITRIP NOTTINGHAM A GECERIM BU KARIYER MUHABBETINI MSN DEN KONUSAK
    [email protected]
    BEN KARIYERLERI BITIRIRKEN HAZIRLIK YAPALIM ORTAK KARIYERE> FIRTINILAR YARATALIM.

KURTLAR KARTALLAR KARSI KARSIYA

ii geceler aga yarın gorusuruz ....

tebrkler ozgur sewindim.Sampiyonluk bekliyorum senden yalnız..

Helal olsun Özgür.Artık kupayı alırsın CL'DE

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri