Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 136 sonuç

Konu: Kuzey Kutbunda Futbol Atesi

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    valla bi an aklımdan cıktı asisitan menejer oldugum .. aga napayım bi nottinghama bi norvece gidioz kafam karıstı.. alkolü fazla kacırıom bu sıralar azaltmam lazım alzheimer olcam yoksa.. bi bakmısın kendimi bile unutmusum.. nese gecelim bunlarıda transferlere gelelim.. sen bu senede unut bence yuksek profilli futbolcuyu gecen sene ne kadar gelcek adam varsa hepsini soledim. onlar bile gelmemiş.senin yapcagın tek iş sırf baskanın gonlu olsun die bi tane 34-35 yasında yaslı kurt al takıma oynatmasanda olr.. bu arada gecen sene onerdiklerimden olan danimarkalı gravgaard ı rangers a aldım adam hem dc hem forvet oynuo aklın durur tam bi profesyonel almanı tavsiye ederim.. artık adama hostes mi ayarlarsın yoksa her gece mangal mı yaparsın bilmem. ama getirmeye calıs.bu arada bi isim onereyim sag kanatta roar abiyi kaybettin ta onun yerine bi isim .. shakhtar da srjna var adam klupten ayrılmak için can atıo deil norvece somaliye bile gider o adam hem klas bi isim sag kanadı toparlar.yalnız maliyeti biras yuksek ama olsun elimizde acık cek var
    eyvallah aga saol tavsiyelerin icin. Sag kanada ratinho yu hazirliyom. Graavgardi ben de cok istedim gelmedi. Transferim asagida kapali kutu bakam ne olacak.

FLAS FLAS.. GECEYARISI OPERASYONUYLA CARL MEDJANI ROSENBORGLU OLDU...

Spor servisimize son gelen habere gore Lorient in ve Fransa umit milli takimi oyuncusu cezayir asilli Carl Medjani kendini 2010 yilina kadar Rosenborglu yapan imzayi atti.
    Oyuncu hedefleri olan bir takima geldiginin kendisinden beklentileri bosa cikarmayacagini soyledi. Ozgur Ozdemir in musluman olmasinin tercihinde etkili oldugunu ekledi.
    Rosenborg menejeri Ozgur Ozdemir ise Ponce Waldo ve Mauro Zarate transferlerinden vazgecip Carl Medjani yi aldigini soyledi. Oyuncusyla yaptigi gorusmede Higuain in tavsiye etmesinin en onemli etken oldugunu hem higuain den hem de medjani den CL de ust duzey performans bekledigini belirtti.
    Spor kamuoyunda tartismalara yol acan transfer icin ponce waldo ve zarate kadar etkili bir oyuncu olmayan carl medjani alan ozgur un hata yaptigi konusuluyor. ayrica Ozgur un icki icmesinin Medjani yi kotu etkileyebilecegi de konusuluyor.
    Bu transfer sonrasi Baskan Jorgen ve Gonzalo Higuain cok sevincli olduklarini belirtti. Higuain Ozgur ocayi ve medjani yi favorilerime ekledim bile dedi. Buyrun iste medjani nin profili..

Valla iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyom. sirf higuainin hatrina aldim karsiladtirdim ponce waldo kadar iyi olmasa da fena degil bi de eu vatandasi.
    Insallah higuain sakatlanmaz. Bi de zarate yi kacirdim ona uzuluyom. Yorumlarinizi alayim..

valla ben begendim bi dmc futbolcusu için iyi.. dayanıklılıgı ve cesareti yuksek hızıda iyi kotu bi transfer diil yane.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sunu esgecmemk lazım yalnız yeni gozume carptı lorientteki 13 mac lık 6,62 lik lig performansı pek iç acıcı deil

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Medjani iyi oyuncu

Medjani kotu basladi.

Rosenborg un Arsenalle yaptigi hazirlik macinda ilk defa siyah beyaz li formayi giyen Carl Medjani kotu performansiyla. kafalarda soru isareti yaratti.

Son iki dakikaya Arsenal karsisinda 3-1 onde giren takiminin son 2 dakikada yaptigi hatalarla 2 gol birden yemesine ve macin 3-3 bitmesine yol acan futbolcu medyanin hedefi oldu.

Ozgur Ozdemir bunun bir hazirlik maci oldugunu ayrica 2 gun once takima katilan Medjaninin ilk macinda super performans beklemedigini takima alismasi icin ilk 11 de oynattigini belirtti. Ayrica takiminin performansindan memnun olugunu da ekledi. Ayrica Medjaninin soyunma odasinda goz yaslarini tutamayip zirlaya zirlaya agladigini belirten Ozdemir `Medjaninin bu kadar uzgun olmasinin basari istegine ve hirsina isarettir. Bu da benim icin sevindirici oldu`. Bu arada adi aciklamayan bir futbolcunun Medjaninin uzuntuden degil
    sogukta yuzune top carpmasinin etkisiyle oldugunu soyledigi konusuluyor...

Valla ben de killanmadim deil bu Medjani den ama bilemiyom artik gorecez..

------------------------------------------------------------------------------------

2007 yilbasi
    Lerkendal stadi mac sonrasi

Muhabir: Ozgur bey bugun Roar Strand in jubile macinda Barcelona yla oynadiniz. Zorlu bir mac oldu ve 2-1 kaybettiniz neler diyeceksiniz.
    Ozgur: Her seyden once cok sevincliyim cunku Roar bugun burada kendisine gosterilen sevgi seline karsi koyamadi ve biraz once bana gelip emekliligini bir sene erteledigini soyledi.

iste sevgi seli arasinda bogulan Roar Strand

Mac icin de soylenecek pek bir sey yok. Biz buraya jubile maci icin geldik performansin cok onemiyok ayrica gerek Arsenal gerek Barcelona sezonun ortasinda olan takimlar form duzeyleri ve kadro kaliteleri cok yuksek benim oyuncularim da onlarla basa bas bir oyun cikardilar.
    Muhabir: Medjani icin ne soyleyeceksiniz.
    Ozgur: Medjani yi bosver de ben gecen gunku soylentiyi kim cikardi onu merak ediyom. Yok top carpmis ondan aglamis. Adam mac sonunu mu bekliycek aglamak icin. Hem ben yalan mi soyluyom. Sen biliyon mu kim soyledi.
    Muhabir: Valla ben Felipe soylemis diye duydum..
    Ozgur: Tamam olum transfere para da lazim. Hem bana hoca birak fatih terim taktigini kendini de sevmem deyip duruyo. Su andan itibaren Felipe satiliktir kardesim 3.5 milyon avro getirene felipe bedava.
    Muhabir: Konu acilmisken soreyim transfer sezonu acildi gelismeler var mi.
    Ozgur: Cigerim kasa yam takir icine dusen farelerin kafasi yarilmis. Para bulursam hemen ponceyi aliyom. Bi de simdi genie scouttan bosman olayina bakacam yakinda belli olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Medjani 4 rating almış

valla ben kıllandıgımı solemiştim adam lorientte hiç basarılı bi sezon gecirmiomus ama rosenborga geldi bi alıssın takıma bakalım bir iki mangal partisine gitsin gelsin alısır alısmassada verirsin yolu gider..rosenborga topcumu yok.

Default Kahrolsun TT NET...

Internet sorunlari nedeniyle ara verdigim kariyere devam ediyoruz. Baya bi ilerledigi icin kisa kisa vercegim olaylari.

En son Carl Medjaninin kotu bir baslangic yaprigindan bahsetmistim. Jorgen baskan malum cok eli acik baskan ama benim de klubu dusunmem lazim onun icin bol bol hazirlik maci yaptim ust duzey takimlarla. Chelsea maci haric performansim iyiydi.

Hazirlik donemimde takim ici dengeler biraz daha oturdu. Bu donemin yildizi. Size kariyer baslangicinda bahsettigim zenci norvecli daniel braaten oldu. Gercekte de benim yakindan takip ettigim bir futbolcu bence yakinda yildizi parlayacak.

Eduardo Ratinho gecen sezon baslangicinda gosterdigi basariyi tekrarladi ve 4 ay sakatlandi sampiyonlar ligine anca yetisecek.
    Transfer donemim ise medjani disinda suskun gecti. Besiktas tan tanigimiz zago yu antrenor olarak alamayinca ben de futbolcu olarak tranfer ettim daha sonra antrenor sozlesmesini kabul etti.

Ligin ilk yarisi sonucu olusan puan tablosu.

Gecen sezonun ilk yari tablosundan pek farki yok higuain in sik sik sakatlanmasi gol yollarindaki sorun cikardi. Carl Medjani de asistanim ozyyy19 la verdigi mangal partileriyle takimla kaynasti artik iyi de oynuyor. ozellikle defansta hava topu kacirmiyordu.

Kupada muthis sonuclar aldim.

Ikinci on eleme turundan katildigim sampiyonlar ligin de rakibim Litvanya nin metalurgs takimiydi. Artik genis kadromda oynat ma sansini pek bulamadigim bir suru oyuncu kendini gosterebilecekti.

3. tur kurasi cekildiginde ise daha guclu bir takimla eslesecegimi biliyordum ama bir cok guclu takim arasindan disime gore bir takim cikti sansima.

Roma, Arsenal, Chelsea, Sampdoria gibi takimlardan cok cekinmistim. Shaktar tam disime goreydi ama once Metalurgs u
    elemem gerekiyordu ve ilk mac Lerkendal da oynamanin avantajiyla ciktik ve net bir sonuc aldik.

Gol yememiz hic de iyi olmamisti. Macin daha farkli bitmesi gerekliydi ama o gun bitricilik konusunda takimim cok sanssizdi. 12 sut kaleyi bulmamisti kolay yedigim gol de beni endiselendirmeye baslamisti. Rovansta kotu bir surprizle karsilasmak istemiyordum...

1 Agustos 2007, Daucava Stadi mac oncesi.

Ozgur: Cocuklar surpriz istemiyorum. Cikin gercek kimliginizi yansitin. Herkesin sizden bekledigini yapin turu gecin.
    Takim hep bir agizdan `Ayipsin abi..`

Mac Sonrasi

Ozgur:
    Olum naaptiniz siz ya. manyakmisiniz siz. Steffen ne yaptigini zannediyosun sen. Yapilir mi bu. Herkesin bi serefi var ya.
    Steffen: Bu daha bi sey mi sen bizi esas bundan sonra gor..

Takimim butun uyarilarima ragmen bir surpriz yapmis ve CL de bir rekora imza atmisti. Steffen iversen ise bir macta en cok gol atan oyuncu olmustu CL de. 2 macta 6 golu vardi ve geri kalan maclarda Adriano nun 9 golluk en cok gol atan oyuncu rekorunu kirmamasi icin hic bir sebep yoktu..

Ama gercek mucadele simdi Shaktar Donetskleydi ve Rosenborgun CL biletini Ukraynadan alacaktik..

DEVAMI ILERLEYEN SAATLERDE...

ozgur cum oslettin kendini ya kac gundur yoksun endişe ettik burda acaba bıraktımı die. bian kutuplarda futbol ateşi soncek die baya korktum. ama nese yine aramızdasın sezon iyi gidio. metalurgs u parcalamıssın hela olsun zaten bu sene lig ve kupada basarı yetmez cl de onemli işler beklioz haberin olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ligde şampiyonluk garanti..Hedefin Final olmalı...

TT net e ragmen kariyere devam.
    Hedefim final. Insallah basarirrim kadrom cok genc. CL kadrosu yas ortalamasi 22. Iversen e ragmen.

yaf bu net surekli kopuo mus bu sıralar aman dikket etmek lasım turkiyede ne dogru işlio ki net işlesin ama kariyer haerketi engellenemez

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

cok guzeL gıdıosun

shaktar macınıda yenıp cL'ye gıtmenı bekLıoz

Default Kuzey Kutbundan avrupa arenasina

Dun yine internet sorunlarindan dolayi iletemedigim maceraya devam ediyoruz.

Kendi sahamdaki ilk karsilasmaya avantajli bir skor icin cikmistim ama basabas mucadeleden gol sesi cikmadi.

Ikinci maca cikarken Lucescunun taktigini cozmustum. FM ancak bu kadar gercege uygun olabilirdi. Bildigim dingil Lucescu GS ve BJK de yaptigi aynisini yapmis hucum hatti cok guclu olan takimini geriye cekmisti bu da benim isime geldi ve ceza sahasinda bir karambolde Gonzalo Higuain bitiriciligini konusturdu ve rosenborg u CL ye tasidi.

Muhabir: Sayin ozdemir artik CL desiniz duygularinizi alalim.
    Ozgur: Bizim icin beklenen sonuc oldu. Biraz zorlandigimizi soyleyebilirim ancak uzun zamandir birarada oynamayan topculari shaya surduk zamanla daha da iyi olacak. CL de final oynamak icin once guplara ckmak lazimdi.
    Muhabir: Grup kuralari icin ne dusunuyorsunuz. Su anda bi sey dusunmuyorum kura cekildikten sonra dusunecegim.

VE KURA CEKILDI.....

Dah kolay bir gruba dusebilirdim ancak daha zor bir gruba da dusebilirdim. Bence iyi bir grup lider olarak cikmayi amacliyoum ilk mac trondheim da Real Madrid le..
    Sizce nasil grup.

Ligde şampiyonluğu zorlanmadan kucaklarsın Özgür.Şampiyonlar ligi
    grubuna bakıyorumda E grubuna düşmeni isterdim.Grubundan 3.cü olarak çıkmalısın

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

CL ye kalmana sevindim ama zor gruba düşmüşsün

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

guzel gidiyorsun tebrikler
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Default CL de ilk mac Rosenborg - Real Madrid

5 Eylul 2006 Lerkendal Stadi Mac Oncesi

Ozgur: OOO fabiocuum naber nasilsin.
    Capello: Iyidir olum sen nerelerdesin tutturdun nottinghamdir Rosenborg dur uzun suredir avrupa arenasinda goremedik seni.
    Ozgur: Aga Uefa karar almis haberin yok mu benim guclu takim yonetmem yasaklandi.
    Capello: Hehehhe. hadi koc ben soyunma odasina gidiyom basarilar. Sansa ihtiyacin olacak.
    Ozgur: Iyi oynayan kazansin fabio. Mactan sonra beraberiz kimseye soz verme mangal yakcaz.

Ve mac basliyor.

Ilk yari karsilikli ataklar ve orta saha mucadelesiyle gecti. Rosenborg beklenenin aksine direncli cikmisti.

Ikinci yariya real madrid hizli basladi.
    Dk. 50: Robinho soldan ceza sahasina girdi. Medjani onu karsiladi. Geriye beckham a cikardi. Beckham ceza sahasina sagdan bindiren Ruud Van Nistelrooy ugorud ve ucan hollandali bos kaleye topu yuvarladi.
    GOOOOOOOOOOOL Rosenborg:0 R.Madrid:1

Dk.52: Rosenborg baskiyi hafifletmek icin kanatlarda top ceviriyor. Takim golden sonra daha hirsli sanki. Soldan Kevin Larsen kendini bos alan yaratmak istiyor. Ortada Persilcan i gordu. Guzel bir verkac larsen soldan sifira indi simdi karsisindaki Sergio Ramosu gecti kafasini kaldirdi ve topu arka direge ortaladi. Lebohang Mokoena golun kokusunu aldi bombos pozisyonda topu aglara gonderdi.
    GOOOOOOOOOOOOOL Rosenborg: 1 R.Madrid:1

Dk:62: Sayin seyirciler golden sonra rosenborg ataklari ardarda geliyor. Artik kisa paslarla agir tempoda oyun kuruyorlar ve yaraticiliklarinin sinirlarini zorluyorlar. Persilcan higuain i gordu. Ceza sahasinin onunde salgado onu karsiladi. Guzel bir vucut hareketiyle Higuain Salgado yu ekarte ederek ceza sahasina girecekken kendini yerde buluyor. Ve hakem penalti noktasini gosteriyor.
    Topun basindaki iversen topu ve casillas i farkli koselere gonderiyor.
    GOOOOOOOOOOOOOOL Rosenborg:2 R.Madrid:1

Dk.90: Artik uzatma dakikalarinda Rosenborg kendi sahasina cekildi. Becham in ortasini ceza sahasinda medjani kafayla karsiladi. Bosta kalan topu eduardo ratinho aldi ve uzun bir pasla higuain i hareketlendirdi. higuain le kontrataga cikan rosenborg real madrid i 2 ye 1 yakaladi. higuain ceza sahasina girerken kaleciyle karsi karsiya pozisyonda daha musait pozisyondaki iverseni goruyor. Iversen bombos pozisyonda kale de bos. Ancak topu ayagina dolastirinca sergio ramos mudahele ediyor. Boylece rosenborg mutlak bir gol sansini degerlendiremiyor. Hakemin son duduguyle sevinen taraf rosenborg oluyor.

Mactan sonra Ozgur un evinin bahcesinde..

Ozgur:
    Fabio iki uskumru daha atiyom patlican da atayimmi.
    Fabio: At be ozgurum. ozlemisim mangal muhabbetini ya.. bu arada olum ne bicim takim yapmisin sen oyle. Helal valla.
    Ozgur:
    Bilader takim guzel. Jorgen baskan saolsun parayi akitti ben de genc kadro kurdum. Gecen seneden beri ben CL yi bekliyom zaten. Bu non EU larin hepsini oynatamiyoz ligde.
    Fabio: Olum kadron genis sat bi kac adam hem takima para lazim diyon.
    Ozgur: Valla aga Jorgen baskana haciz gelcek maliyeden kulubu aradilar ben konustum ona soylemedim. Sorunca da mali durum iyi diyo. Belli etmiyo yani. Ben felipeyi sattim zaten 850 bin avroya bosman dan 4-5 adam aldim satilacak onlari surcem pazara bi de CL den gelcek para iyi olacak.
    Fabio: Olum istiyosan ben alayim bi iki adam .
    Ozgur: Sana yariyacak adamlar bana lazim kotu adamlari da baskasina satarim. yine de saol fabiom. hadi serefe.
    Fabio: Hadi ozgurum serefine.

valla bravoo aga grup ilk bakısta zor gorunuo du bende ikincilik mucadelesi verirsin die bekliodum ama madrid galibiyeti liderliği alabileceginin sinyallari.inş finalde gormek isteriz seni..lig ve kupa yı alınmıs sayıyom..

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    valla bravoo aga grup ilk bakısta zor gorunuo du bende ikincilik mucadelesi verirsin die bekliodum ama madrid galibiyeti liderliği alabileceginin sinyallari.inş finalde gormek isteriz seni..lig ve kupa yı alınmıs sayıyom..
    Bilader bende acikcasi gruptan ilk bakista tirstim ama fikstur iyi geldi ilk mac real madridle evimde olmasi iyi oldu. Proto deplasmanda marsilyayi yendi. evimde porto ve marsilyayi yenip disardan bi puan alsam cikarim. Deplasmanda marsilyayi yenersem lider bile olabiliirim.

marsilyadan 6 puan alırsın gibime gelio.. bence asıl cekişme portoyla olcak sonucları beklioz..

Onlara yanildiklarini kanitlayacagim. favori gosterilen real madrid i yenmeme ragmen hala 40-1 oran vermisler. Butun maasimi yatiriyom simdi. Glen parayla da super transfer yaparim artik.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

basarilar iyi gidiyorsun...

bende bahse giriom butun maas para mal mulk hepsini yatırıom bu sene kupa bisim.. baskanada sole para yatırsın para bulamassa stadı satsın sene sonunda 40 a katlıcaz. o parayla 250 bin kişilik stad yaparız

Dağıtmışın Real'i tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tebrıkler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

tebrikler cok iyi bir basari
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Gerisi Nerede

arkadaslar bende mi sorun vardi bilmiyorum dun uzun sure giremedim forumun sayfasina. Neyse baya bi ilerledim hizli bir sekilde aktariyorum..

CL Maclari

Macin buyuk bolumunu 10 kisi oynayan Porto karsisinda kaleciyi gecemedik macin adami da Helton (portonun kalecisi) oldu. Anderson kalitesini konusturdu.

Maca en az bir puan parolasiyla ciktik fakat defansta Corluka nin yoklugu bizi kotu etkiledi. Real Madrid de Porto deplasmanindan bir puan cikardi. Grup iyice karisti hesaplari gozden gecirme vakti geldi. Artik evimizde ki maclari kazanmaliyiz mutlaka.

Higuain in yoklugunda oynattigim Vitti muthis performans gosterdi. Burda dikkatinizi onemli bir noktaya cekecegim. CL de kazandigin iki macta da Hava topu mucadelelerinde ezici ustunluk sagladim. Real Madrid de Portoyu yenerek liderlige cikti.

Tam bir cekisme yasaniyor.

Iversenin yokluguna ragmen hava toplarinda ustunluk sagladim. Yenildim ama ezilmedim. Spikerin dedigi gibi Rosenborg disli cikti ama Real aldirmadi. Mucize gerceklesti Proto kendi evinde marsilyayla berabere kaldi. Son macim Portoyla kazanmaktan baska carem yok. Iversenin iyilesecek olmasi iyi. Bu arada lig bitti gecen sezondan daha cok puan toplamama ragmen bu sezon Lyn beni oldukca zorladi. Kupa finalinde de yinbe lyn le oynadim 3-2 kazandim. Ayrica Royal League grubumda da Lyn var.

Bu sezon artik Royal Ligi ve CL yi de alip 4 kupa kazanmaliyiz. Takimimda en guvendigim oyuncu Iversen. Higuain in sakatliklari ve formsuzlugunu da iversen kapatiyor. Ben boyle sezon istatistigi gormedim arkadas.

37 macta 46 gol bu sene oynadigi tum turnuvalarin en cok gol atan futbolcusu oldu. Royal Lig haric o da henuz bitmedi. CL de gruplarin bitmesine bir mac var ve 9 golle birinciligi paylasiyor.

2 sezonda 2 lig 2 de kupa alarak Norvec menejerler listesinde 2. lige yukseldim. 1. olurmuyum onu bilemiycem artik..p

Ben ligi bitirdim kupayi da almis artik olum kalim maci Porto ya hazirlanirken evde taktik planlari yapiyordum birden cebim calindi. cendere melodisiyle dogal olarak.

Dindiri dindiri dindiri din.
    Ozgur: Alo jorgen abi hayirdir.
    Jorgen: Olum saat kac.
    Ozgur: 12 yi bes geciyo abi. Gec olmus baya hayirdir sen bu saate kalmazdin uyuyamadin mi.
    Jorgen: Olum ne uyumasi deli misin sen. Bes dakika once transfer sezonu acildi. bana git yuksek profilli bi adam bul yarin basin toplantisi yapacam sabah saat 8 de.
    Ozgur: Abi kasada para yok. Hem sen hacizden yeni kurtuldun.
    Jorgen: Olum yengenin kuzey kutbuna yakin bi arsasi vardi. zamaninda yazlik yapariz diye aldiydim ben ona. Kuresel isinma muhabbetine oralardeger kazaniyo artik. Gecen hafta insaata basladik. Su sondaji yaparken petrol bulmuslar orda artik para sikintimiz olmaz insallah sen soyle 2-3 milyonluk bi adam bul sabah gel.Cattt.

Ozgur: Yine kapatti yuzume yaa. saka maka jorgen Abramovic e bin basar. Ispanya da saat 11 falandir ben su aythami yi arayayim hem sabah gelsin bari.

VE SABAH......

FLAS FLAS.....

Aythami Rosenborg da..

Gece yarisi operasyonuyla siyah beyazli takima kazandirilan genc ispanyol gecen sezon rosenborg gelmek istedigini ancak jorgen baskanin profilini yeterince yuksek bulmadigini, bir sezon boyunca cok calisip profilini yukselttigini ve rosenborg formasini giymek icin sabirsizlandigini bildirdi. Transfere en cok sevinen jorgen baskan oldu. Ozgur Ozdemir de Porto macinda Aythami ye sans verecegini bundan sonra birakin hava topunu ucan kusun bile rosenborg defansini gecemeyecegini acikladi..

VEEE ISTE BUYUK MAC ROSENBORG-PORTO

Aythami macin adami oldu hava toplarinda ezici ustunluk sagladim ve gruplardan cikmayi basardim. CL gruplar da zorlandik. Ancak artik bizi cok dah zor rakipler bekliyor.
    Kuralar yakinda cekiliyor. Barcelona,Arsenal, R. Madrid, inter, chelsea, liverpool, manu, roma ve milan guclu takimlar.
    lyon, stutgart, kobenhavn, werder bremen spartak moskova ve espanyol dan biri cikarsa cok iyi olur.

Bu arada
    royal lig gruplarinda ilk 3 macimi kazandim rahat alirim kupayi gibime geliyo.

Beni izleyin yorumlayin sevgili kariyerseverler.
    Biraz uzun oldu ama iste internet sorunu yuzunden boyle toplu yazmak zorunda kaldim. Artik adim adim sizinleyim.

çok iyi gidiyorsun

çok iyi gidiyorsun. CL alma hayali fazla fantezi oluyor gibi geliyor bana..

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri