-
19.Temmuz.2007, 17:42
arkadaslar bende mi sorun vardi bilmiyorum dun uzun sure giremedim forumun sayfasina. Neyse baya bi ilerledim hizli bir sekilde aktariyorum..
CL Maclari

Macin buyuk bolumunu 10 kisi oynayan Porto karsisinda kaleciyi gecemedik macin adami da Helton (portonun kalecisi) oldu. Anderson kalitesini konusturdu.

Maca en az bir puan parolasiyla ciktik fakat defansta Corluka nin yoklugu bizi kotu etkiledi. Real Madrid de Porto deplasmanindan bir puan cikardi. Grup iyice karisti hesaplari gozden gecirme vakti geldi. Artik evimizde ki maclari kazanmaliyiz mutlaka.

Higuain in yoklugunda oynattigim Vitti muthis performans gosterdi. Burda dikkatinizi onemli bir noktaya cekecegim. CL de kazandigin iki macta da Hava topu mucadelelerinde ezici ustunluk sagladim. Real Madrid de Portoyu yenerek liderlige cikti.

Tam bir cekisme yasaniyor.

Iversenin yokluguna ragmen hava toplarinda ustunluk sagladim. Yenildim ama ezilmedim. Spikerin dedigi gibi Rosenborg disli cikti ama Real aldirmadi. Mucize gerceklesti Proto kendi evinde marsilyayla berabere kaldi. Son macim Portoyla kazanmaktan baska carem yok. Iversenin iyilesecek olmasi iyi. Bu arada lig bitti gecen sezondan daha cok puan toplamama ragmen bu sezon Lyn beni oldukca zorladi. Kupa finalinde de yinbe lyn le oynadim 3-2 kazandim. Ayrica Royal League grubumda da Lyn var.

Bu sezon artik Royal Ligi ve CL yi de alip 4 kupa kazanmaliyiz. Takimimda en guvendigim oyuncu Iversen. Higuain in sakatliklari ve formsuzlugunu da iversen kapatiyor. Ben boyle sezon istatistigi gormedim arkadas.

37 macta 46 gol bu sene oynadigi tum turnuvalarin en cok gol atan futbolcusu oldu. Royal Lig haric o da henuz bitmedi. CL de gruplarin bitmesine bir mac var ve 9 golle birinciligi paylasiyor.
2 sezonda 2 lig 2 de kupa alarak Norvec menejerler listesinde 2. lige yukseldim. 1. olurmuyum onu bilemiycem artik..
p

Ben ligi bitirdim kupayi da almis artik olum kalim maci Porto ya hazirlanirken evde taktik planlari yapiyordum birden cebim calindi. cendere melodisiyle dogal olarak.
Dindiri dindiri dindiri din.
Ozgur: Alo jorgen abi hayirdir.
Jorgen: Olum saat kac.
Ozgur: 12 yi bes geciyo abi. Gec olmus baya hayirdir sen bu saate kalmazdin uyuyamadin mi.
Jorgen: Olum ne uyumasi deli misin sen. Bes dakika once transfer sezonu acildi. bana git yuksek profilli bi adam bul yarin basin toplantisi yapacam sabah saat 8 de.
Ozgur: Abi kasada para yok. Hem sen hacizden yeni kurtuldun.
Jorgen: Olum yengenin kuzey kutbuna yakin bi arsasi vardi. zamaninda yazlik yapariz diye aldiydim ben ona. Kuresel isinma muhabbetine oralardeger kazaniyo artik. Gecen hafta insaata basladik. Su sondaji yaparken petrol bulmuslar orda artik para sikintimiz olmaz insallah sen soyle 2-3 milyonluk bi adam bul sabah gel.Cattt.
Ozgur: Yine kapatti yuzume yaa. saka maka jorgen Abramovic e bin basar. Ispanya da saat 11 falandir ben su aythami yi arayayim hem sabah gelsin bari.
VE SABAH......
FLAS FLAS.....
Aythami Rosenborg da..

Gece yarisi operasyonuyla siyah beyazli takima kazandirilan genc ispanyol gecen sezon rosenborg gelmek istedigini ancak jorgen baskanin profilini yeterince yuksek bulmadigini, bir sezon boyunca cok calisip profilini yukselttigini ve rosenborg formasini giymek icin sabirsizlandigini bildirdi. Transfere en cok sevinen jorgen baskan oldu. Ozgur Ozdemir de Porto macinda Aythami ye sans verecegini bundan sonra birakin hava topunu ucan kusun bile rosenborg defansini gecemeyecegini acikladi..
VEEE ISTE BUYUK MAC ROSENBORG-PORTO

Aythami macin adami oldu hava toplarinda ezici ustunluk sagladim ve gruplardan cikmayi basardim. CL gruplar da zorlandik. Ancak artik bizi cok dah zor rakipler bekliyor.
Kuralar yakinda cekiliyor. Barcelona,Arsenal, R. Madrid, inter, chelsea, liverpool, manu, roma ve milan guclu takimlar.
lyon, stutgart, kobenhavn, werder bremen spartak moskova ve espanyol dan biri cikarsa cok iyi olur.
Bu arada
royal lig gruplarinda ilk 3 macimi kazandim rahat alirim kupayi gibime geliyo.
Beni izleyin yorumlayin sevgili kariyerseverler.
Biraz uzun oldu ama iste internet sorunu yuzunden boyle toplu yazmak zorunda kaldim. Artik adim adim sizinleyim.
Mesaj Yetkileri