1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Forvet: Delgado-Bobo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Forvet: Delgado-Bobo

Forvet: Delgado-Bobo

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kısa bir süre kala forvette tam bir çelişki yaşıyor. Mert Nobre’nin dizinden geçirdiği ameliyat sonrası Avusturya kampında takımla çalışmamasıyla sıkıntıya giren Sağlam’ın, 1 Ağustos’taki ilk eleme maçında forveti Delgado-Bobo’dan oluşturmayı düşündüğü belirtildi.

Önceki akşam oynanan Duisburg maçında bu düşüncesini ilk kez sahaya yansıtan Ertuğrul Sağlam, başkan Yıldırım Demirören, yöneticiler Kenan Öner ve Celal Kolot ile yaptığı görüşmede, “Forvette de savunmada da sıkıntı var. Yeni bir oyuncu alsak bile hemen oynatamayız. Bu nedenle eleme maçlarında ileri ikiliyi Delgado ve Bobo’dan kurmayı düşünüyorum. Geriden de Ricardinho onlara destek verir” dedi.

ERKEN ÖNLEM

Sağlam'ın bu düşüncesindeki diğer bir etkenin ise Ricardinho veya Delgado ikilisinden birinin yedek kalması halinde çıkarabileceği problemleri şimdilik dondurma olduğu da belirtildi.

Kaynak: Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ya bu Bobo ya iyi denen kisilere ilk once Tottenham Fenerbahce sonra diger maclarini izlemesini oneririm..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardesim iyi adam hepsini izledim rahat ol...Bu adama kotu diyorsan Turkiyede iyi forvet yok derim...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by welet View Post
    Kardesim iyi adam hepsini izledim rahat ol...Bu adama kotu diyorsan Turkiyede iyi forvet yok derim...
    Bende sana abartma derim.Ondan iyi birçok forvet var Türkiye'de..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abartma falan yok ortada Bobo kotuyse TsL'de forvet yok...!Bi Ümit Karan var baskada yok..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya varya herşeye hemen muaLefet oLacaksınız konuyu iLLa tartışmaya çekeceksiniz çekmezseniz oLmaz değiLmi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bence çok ta iyi oynar bu 2oyunca birlikte forvette...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by welet View Post
    Abartma falan yok ortada Bobo kotuyse TsL'de forvet yok...!Bi Ümit Karan var baskada yok..
    Umit Karan Kezman Nobre Gokhan Unal... Bunlar sadece aklima gelenler...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Umit Karan Kezman Nobre Gokhan Unal... Bunlar sadece aklima gelenler...
    Nobre mi Bobodan iyi güldürme adamı.Gökhan Ünal konusunda ise daha büyük takımlarda izlemeden iyi olup olmadığına karar veremem.Bobonun kaç yaşında olduğunu da biliyorsundur umarım.Adam daha 21 yaşında ne yapmasını bekliyordun 30 gol atıp gol kralı mı olsun.Ümit Karan konusunda haklısın ama ben Bobonun ilerde ondan da iyi olcağını düşünüyorum.Kezman şu anda Türkiyedeki en kaliteli golcü ama geçen sene iyi performans gösterdiği söylenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bobo-Delgado ikilisi geçici olarak kullanılabilir.Yararlıda olacaklardır ön elemelerde.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ya bu Bobo ya iyi denen kisilere ilk once Tottenham Fenerbahce sonra diger maclarini izlemesini oneririm..
    Arkadaşım bir kere bir oyuncunun iyi yada kötü olduğuna bir maça bakılarak yorum getirilmez.Senin Bobo'ya karşı bir anti patikliğin var.Bu belli.Her Bobo konusunda gelip laf atıyorsun.Bunun nedeni geçen sezon size karşı gol atmış olması olabilir mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Nobre mi Bobodan iyi güldürme adamı.Gökhan Ünal konusunda ise daha büyük takımlarda izlemeden iyi olup olmadığına karar veremem.Bobonun kaç yaşında olduğunu da biliyorsundur umarım.Adam daha 21 yaşında ne yapmasını bekliyordun 30 gol atıp gol kralı mı olsun.Ümit Karan konusunda haklısın ama ben Bobonun ilerde ondan da iyi olcağını düşünüyorum.Kezman şu anda Türkiyedeki en kaliteli golcü ama geçen sene iyi performans gösterdiği söylenemez.
    Kezman gecen sene kotu performans göstermedi sadece kendisinden beklenen performansı gösteremedi o kadar.
    Bobo ya gelince Türkiyede Bobo dan iyi tek forvet Ümit Karan değil.....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Kezman gecen sene kotu performans göstermedi sadece kendisinden beklenen performansı gösteremedi o kadar.
    Bobo ya gelince Türkiyede Bobo dan iyi tek forvet Ümit Karan değil.....
    Doğrudur Kezman kendinden beklenen performansı göstermedi.Ben zaten Türkiyede en kaliteli forvet Kezman dedim iyi bakarsan görebilirsin ama insan nasıl görmek isterse öyle bakarmış.O zaman sen say Bobo'dan iyi forvetleri biz de öğrenmiş olalım.Deividi saymayı da unutma..Gökhan Ünal diyebilirsin ben de onu büyük takımlarda görmeden karar veremem deriM.Çünkü zamanında gol kralı olmuş Zafer Biryol ve Serkan Aykutun büyük takımlarda neler yapbildiğini gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Diğer 3 forvette yedekte durur.Birde forvet alacaksınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Diğer 3 forvette yedekte durur.Birde forvet alacaksınız.
    Aygün olum sen de taktın alacağımız forvete lazım işte.Delgado forvet değil,diğerleri ise yeterli değil

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Aygün olum sen de taktın alacağımız forvete lazım işte.Delgado forvet değil,diğerleri ise yeterli değil
    Yeterli olmayanları satıp iyi bir forvet alın o zaman.

Mesaj Yetkileri