1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Forvet: Delgado-Bobo

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abartma falan yok ortada Bobo kotuyse TsL'de forvet yok...!Bi Ümit Karan var baskada yok..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by welet View Post
    Abartma falan yok ortada Bobo kotuyse TsL'de forvet yok...!Bi Ümit Karan var baskada yok..
    Umit Karan Kezman Nobre Gokhan Unal... Bunlar sadece aklima gelenler...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Umit Karan Kezman Nobre Gokhan Unal... Bunlar sadece aklima gelenler...
    Nobre mi Bobodan iyi güldürme adamı.Gökhan Ünal konusunda ise daha büyük takımlarda izlemeden iyi olup olmadığına karar veremem.Bobonun kaç yaşında olduğunu da biliyorsundur umarım.Adam daha 21 yaşında ne yapmasını bekliyordun 30 gol atıp gol kralı mı olsun.Ümit Karan konusunda haklısın ama ben Bobonun ilerde ondan da iyi olcağını düşünüyorum.Kezman şu anda Türkiyedeki en kaliteli golcü ama geçen sene iyi performans gösterdiği söylenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Nobre mi Bobodan iyi güldürme adamı.Gökhan Ünal konusunda ise daha büyük takımlarda izlemeden iyi olup olmadığına karar veremem.Bobonun kaç yaşında olduğunu da biliyorsundur umarım.Adam daha 21 yaşında ne yapmasını bekliyordun 30 gol atıp gol kralı mı olsun.Ümit Karan konusunda haklısın ama ben Bobonun ilerde ondan da iyi olcağını düşünüyorum.Kezman şu anda Türkiyedeki en kaliteli golcü ama geçen sene iyi performans gösterdiği söylenemez.
    Kezman gecen sene kotu performans göstermedi sadece kendisinden beklenen performansı gösteremedi o kadar.
    Bobo ya gelince Türkiyede Bobo dan iyi tek forvet Ümit Karan değil.....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Kezman gecen sene kotu performans göstermedi sadece kendisinden beklenen performansı gösteremedi o kadar.
    Bobo ya gelince Türkiyede Bobo dan iyi tek forvet Ümit Karan değil.....
    Doğrudur Kezman kendinden beklenen performansı göstermedi.Ben zaten Türkiyede en kaliteli forvet Kezman dedim iyi bakarsan görebilirsin ama insan nasıl görmek isterse öyle bakarmış.O zaman sen say Bobo'dan iyi forvetleri biz de öğrenmiş olalım.Deividi saymayı da unutma..Gökhan Ünal diyebilirsin ben de onu büyük takımlarda görmeden karar veremem deriM.Çünkü zamanında gol kralı olmuş Zafer Biryol ve Serkan Aykutun büyük takımlarda neler yapbildiğini gördük.

Mesaj Yetkileri