1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

arkadaslar fm genie scout oyunda sadece default veritabanını mıacıyo benim editörden yaptıgım veritabanindaki kayıtlı oyunları neden acmıyo (konuyu yanliş yere actıysam kusura bakmayın)şimdiden tesekkurler

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by ihsang View Post
    pilot takim yaptim kendime ama oyuncu yollamaya calistiimda beyaz cikio tiklanmiyo .. sadece loan la yollayabilirsiniz diyo yardimci olabilcek var mi ?
    Transfer sezonun açık olması gerekiyor bu oyuncuları gönderebilmen için. Yani 1 Ocak-1 Şubat ve 1 Haziran-31 Ağustos arası.

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Cok tesekkur ederim,yolladim scoutlari ins iyi adamlar bulurlar.
    Eğer teşekkür banaysa rica ederim.

Quote Originally Posted by xceza View Post
    merhaba.haberler bölümünde bazen medya size şu soruyu yöneltti gibi bi mesaj alıp ona cevap veriyorum.bana sorulmadan ben medyaya demeç veremezmiyim.bir ara bulmuştum.şimdi arıyorum bulamıyorum.teşekkürler.
    Medyaya sadece oyuncular hakkında demeç verebiliyorsun sana birşey gelmeden.Performansı hakkında. Oyuncu etkileşimi bölümünden.

Quote Originally Posted by batuhan1905 View Post
    cevap vericek yok mu bnim oyuncularım niye gitmek istemiyo
    Oyuncular bazen gitmek istemeyebiliyorlar.Sanırım onun için yapabileceğin birşey yok.

Quote Originally Posted by huseyin91 View Post
    arkadaslar fm genie scout oyunda sadece default veritabanını mıacıyo benim editörden yaptıgım veritabanindaki kayıtlı oyunları neden acmıyo (konuyu yanliş yere actıysam kusura bakmayın)şimdiden tesekkurler
    Çok kapsamlı bir bilgim yok bu konuda ancak açıyor olması gerekir sanırım.Açılmıyorda ne oluyor hata falan mı veriyor??

Mesaj Yetkileri