Emrah abi tüm Gs liler gibi bende düşünceliyim bu konuda ama bence bu kalli bişeyler yapacak bi bildigi var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emrah abi maçı izlediysen bi yorum yapabilrmsn? göze batanlar oldumu ?
veya beklenenin çok altında kalanlar?
Emrah abi tüm Gs liler gibi bende düşünceliyim bu konuda ama bence bu kalli bişeyler yapacak bi bildigi var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emrah abi maçı izlediysen bi yorum yapabilrmsn? göze batanlar oldumu ?
veya beklenenin çok altında kalanlar?
Erdem kardes macta öyle göze batan olmadı her zamanki malum kalli dedi bu gideceklerin son sansı dedi yanlız ümit ve kabze öyle goller kacırdıki adamlarda tek vurus yok ama olsun forvet gelecek kalli artık kafasında gidecekleri belirlemiştir acıklar yakında.................Erdem görmüyormusun hemen kalliye laflar basladı oysaki adam her zamana diyor ben gidenleri belirlicem diyor esas takım istanbulda belli olcak dedi .....................
Bilmeden konusyorlar aygün zor zamanlar için iki mevki öyle önemli ki mesela oyuncu degiştirmede kolaylık falan tanıyor ayrıca aygün sen röportajları izlemissindir bu adam nededi ben gidenleri belirlicemdedi esas maclar istanbulda yapılcak dedi ayrıca ilk onbirde karsıyaka macında herkez görcek dedi yani adama herseyi acıklıyor ama ezbere konusuyorlar................
...............Felkamp Röpotajları.........
Her röportajında herseyı acıklıyor oda diyor gidecekleri belirliyorum diye o yüzden panige gerek yok olur böyle seyler sabır.Ayrıca herkeze forma sansı verdı yanı gonderince bana sans verılmedı demesın diye yani kurtluk yaptı tabi sizde bunu anlamıyorsunuz......Karsıyaka macında cıkacakmı gercek kadro ile...........
haklısın Emrah abi adam burdaki maçlara çok önem vermedi öyle olsa diger büyük takımlarımz gibi maçların çoguna as kadroyla çıkar,kazanırdı
kalli bişey biliyo buna inanyorm..ve senin de dedigin gibi Emrah abi adam açkladı karşıyaka maçnda as kadro çkacak önceki maçları takımı 24 kişiye indrebilmek içn ve takm uyumu için oynadı...