...............Felkamp Röpotajları.........

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
14.07.2007

Lincoln'un Köln maçında oynayıp oynamayacağı yönünde bir soruya "Lincoln Almanya'da değil Türkiye'de oynamak için imzaladı, Lincoln'u İstanbul'daki taraftarlarımız da bekliyor" şeklinde cevaplayan Karl Heinz Feldkamp, mevcut kadrodan hangi oyuncuların gideceği yönündeki soruya ise "Ben daha önce de belirttim. Burada elimizde 29 futbolcu var. Gelenler olabileceği gibi gidecekler de olacaktır. Futbolun doğasında var. Orhan kampın başında rahatsızlık geçirdi ve tam olarak düzelmedi. Orhan ve Cihan'ı yollayacağım şeklinde bir demecim olmadı. Hazırlıkların Almanya'da bitmediğine dikkat çekmek isterim. Ligin başlayacağı tarihe kadar hazırlıklarımız sürecek. Ben 24 kişilik bir kadroyla çalışmak istiyorum. Ancak bu demek değildir ki 24 kişinin dışında kalan futbolcular gönderilecek. 24 kişilik kadronun dışında kalanlar da olacaktır ve onlara ayrı bir grup olarak çalışabilirler.
17.07.2007

Feldkamp bazı oyuncuların alışılmışın dışında farklı mevkilerde oynatılması ile alakalı soruya ise "Hazırlık kampının özelliklerinden birisi de budur. Bazı oyuncuların farklı pozisyonlarda oynayıp oynayamayabileceklerini görebilmemiz açısından bu tercihleri yaptık. Sezona hazırlanmanın amaçlarından biri de budur bizim için. Örneğin Song ileri çıktı, gol pozisyonuna da girdi, gol de bulabilirdi. Sol kanat ve sağ kanattaki ikilileri ve orta sahadaki ikiliyi oturtmaya çalışıyoruz. Takım halinde oynamaya alışmamız lazım. Çalışmalarımız bu yönde devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

19.07.2007

Basın toplantısında Karl Heinz Feldkamp şu açıklamaları yaptı.

“Galatasaray'a ilk geldiğimde 36 futbolcu vardı. Hepsini tanımam zaman aldı, 3-4 haftalık zamanda 29 oyuncuyla tanıştım. Cumartesi günü Bochum maçı, gönderilecek futbolcular için son karar verme maçım olacak. 24 kişilik bir kadroya düşmek için çalışacağım. Artık bundan sonra karar mekanizması çalışacak. Bochum maçına son 3 maçın bir karması ile çıkacağız. Lincoln dışında her oyuncu hemen hemen 90 dakika oynadı. 3 kaleci dahil. 4 hazırlık maçımız daha var. İzmir'de 4 Ağustos'ta son hazırlık maçında 16-18 kişilik bir kadro ile gideceğiz. Esas yol planımız o.

Beş oyuncu bu kadrodan eksilecek. Ama ben şunu söyledim; kararımı ilk önce oyuncularıma söyleyeceğim, ondan sonra basına. Daha onlara söylemedim bile. İlk üç isim belli, ancak henüz daha diğerlerinde kararımı vermedim.

22 Temmuz'da Türkiye'de seçimlerin olması nedeniyle geri döneceğiz, seçimler olmasa bir kaç gün daha Almanya'da kampta kalmak isterdik.

Üç haftadır söylediğim bir şey var. Lincoln'ü tüm pozitif ve negatif ifadeleri dinleyerek aldım. Lincoln'ü Almanya'da oynatmayı düşünmüyorum. Zaten kendisi de Almanya'da oynamak istemediğini söyledi. Lincoln, haftaya İstanbul'daki hazırlık maçında forma giyecek. Normalde o maça 12 bin kişi gelecekse bile belki 25 bin kişi gelecektir. Bu bir kulüp felsefesi de olabilir.

21.07.2007

Feldkamp, takımdan gönderilecek futbolcular hakkında yöneltilen soruya ise "Daha önce de söylediğim gibi, önce oyuncularımla görüşüp, önümüzdeki hafta içinde medyaya konuyla ilgili açıklama yapacağım".

Bir önceki maçta Song'un ve bu maçta da Tomas'ın önlibero olarak oynatılması konusunda yöneltilen soruyla ilgili olarak ise Feldkamp şunları söyledi: "Tomas'ın bugünkü performansından çok memnun kaldım. Oyuncularımı farklı pozisyonlarda denemeyi sürdürüyorum. Tomas, Song ve Servet'ten oluşan iyi bir üçgen kuruldu".

Forvet transferi istiyor musunuz şeklindeki soruya ise Feldkamp şu yanıtı verdi: "Gerekli olduğunu düşünürsek, her zaman isteyebiliriz".

Feldkamp, Lincon ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Lincoln'ü Türkiye'de oynatacağımı daha önce de ifade etmiştim. Lincoln'ün zamana ihtiyacı vardı. Takımına alışması, takım arkadaşlarını tanıması için zaman verilmesi gerekliydi".
Her röportajında herseyı acıklıyor oda diyor gidecekleri belirliyorum diye o yüzden panige gerek yok olur böyle seyler sabır.Ayrıca herkeze forma sansı verdı yanı gonderince bana sans verılmedı demesın diye yani kurtluk yaptı tabi sizde bunu anlamıyorsunuz......Karsıyaka macında cıkacakmı gercek kadro ile...........