Kardes bak şimdi ya antremanı takip etmıyorsun kalli hasana düdük bile attı ama zamanı gelince sakalastı o yüzden sorun olayını sen kafana takma...........
Bu arada sanırım bilmiyorusn necati bu sene bu takımda ilk 18 e giremicek ayrıca her sorun cıkaranı takımdanmı kovcaz yuh yani..................Her takımda sorun oluyor örnek fenerbahce ne oldu hiçbirsey sonucta aile sayılırlar siz kafanıza takmayın bunları...........
Kardeş benim kafama taktığım filan yok ama sonuçta bu oyuncular uyumsuz oyuncular burada hemfikiriz. Ayrıca benim anlatmak istediğim, oyuncular teknik direktör kararıyla kovulmaz burada yöneticilerde var herşeye teknik adam karar verseydi bizim İbrahim Akın'ı tigana takımdan kovmuştu ama hala kadroda demekki herşey teknik direktörde bitmiyomuş![]()
Bu sene Racon kesen Kalli var senin bildigin gibi degil işte mesela kalli şimdi yönetime dese necatiyi elden cıkarın diye bak hemen nasıl satıyorlar.....Adnan sezgin bile acıkladı.......Hersey kalliye baglı belki kabzeyi göndermicek necatiyi sırf bu olaydan dolayı gondercek oyüzden kalli nederse o olur.....
ben necati yi oldum olası sevmem..gitmesine ilk sevinen kişilerden olurum