1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Kalli, Necati Ateş'i takımdan kovdu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Hadi bakalım Görücez Kalli'yi ne kadar otoritesini gösterecek , anlatımına göre patron Kalli olmuş . Zaman gösterecek sözü dinleniyomu dinlenmiyomu şimdi yorum yapmaya gerek yok. Ama bu kadarda kesin konuşmaya gerek yok .
    Eger sen Galatasarayı yakından takıp etseydın bana katılırdın ezbere konusdun evet suana kadar sözü dinleniyor ve sen bunu bilmiyorsun Ya haberlere bile cıktı Racon kesen kalli var herkez biliyor sen bilmiyorsun neyse uzamasın..Bol bol Gs tv izleyin

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Eger sen Galatasarayı yakından takıp etseydın bana katılırdın ezbere konusdun evet suana kadar sözü dinleniyor ve sen bunu bilmiyorsun Ya haberlere bile cıktı Racon kesen kalli var herkez biliyor sen bilmiyorsun neyse uzamasın..Bol bol Gs tv izleyin
    Racon kesmesi öneli değil kafa kesmesi önemli , sonuçta habere göre Necati'yi takımdan kovdu mu kovdu o zaman Necati'nin gönderilmesi gerekir. Ben o zaman Patron Kalli derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Racon kesmesi öneli değil kafa kesmesi önemli , sonuçta habere göre Necati'yi takımdan kovdu mu kovdu o zaman Necati'nin gönderilmesi gerekir ben o zaman Patron Kalli derim.
    Kardes eger dedıklerı gıbı bır olay varsa kallı onu zaten kafasında sılmıstır gıtmese bıle necatı ılk 18 e gıremez her adamı kavcakmıyız hep neyse gereken yapılır ayrıca tek patron kallı ıstedıgını gonderir lütfen uzamasın.....

Mesaj Yetkileri