Vee Dev Mac 3.Hafta Atletico-Barcelona

Mac Oncesi

Muhabir:
Bu mac kendi evinizde barcelona sezona iyi bi giris yapamadi favoride sizsiniz ne dusunuyorsunuz
Ben:Rehavetten uzak olmamiz sart oyuncularimada zaten bu maci kazanabiliceklerini belirttim mac sonu 3 durumda olabilir boyle maclarin favorisi olmaz.

Macin Adami:Pablo

Mac Sonrasi:

Muhabir:90 da messinin golu ofsayt gerekcesiyle verilmedi siz pozisyonu nasil degerlendiriyorsunuz?
Ben:Yav messi mahalle maci zannedior kalenin orda top bekliyor pablo onun en az 5 metre onundeydi bunlar bos laflar.
Muhabir:Macin adami yine defansinizdan bunu nasil degerlendiriyorsunuz?
Ben:Hersey torrese baka hedef oyuncum olmayinca ofansim anlamda isler zora girebiliyor cok gol kacirdik arizmendi saolsun atti bir tane gelcek haftaya bakiyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
Cok Iyi Baslamissin Hazirlik Maclarida Iyi Costinhayi Satman Kotu Olmus Cunku Costinha Ortashayi Toparlardi
Costinhayi satmamin sebebi zaten luccin gibi bi dmc min olmasi para kazanmam gerekiodu bodmeri almam icin vede para edebilcek tek oyuncuydu yorumun icin tsk orta sahada bodmer ve maniche cok caliskanlar zaten ikisi super bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by crazy_boy_safak View Post
Torrese okadar güvenme bence bu oyunda Atletico da iyi oynamıyo kanımca .Ayrıca yeni kariyerin için başarılar.Maxi Rodriguez in alternatifi olarak da sana birini önereyim zaten artık dünya alem biliyor:Steven NAiSMİTH
Torres gelsin gorucez artik beklemedeyim.onerin icin tesekkurler transfer sezonu acilinca almaya calisicam naismithi cok saol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4.Hafta Atletico-Levante

Macin Adami:Cesar Delgado

Mac Sonu

Muhabir:
Cesar Delgado bugun gercek gucunu gosterim 2 gol 1 asist yapti herkes bugun onu konusuyor ne diceksiniz?
Ben:Cesar a guvenim tam cok buyuk golcu torresi yavas yavas 2.yarilarda alarak maclara hazir hale getirmeye calisiyoruz ikisi tam performans guzel seyler yapicaklar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5.Hafta Atletico-Villareal Buyuk Kapisma

Macin Adami:
Cesar Delgado

Mac Sonu
Muhabir:Yine guzel oyun yine galibiyet artik macin adamlari forvetlerden cikiyor ne diyorsunuz hocam?
Ben:Eh torres tam performans oynamaya baslayinca cok iyi anlasmaya basladilar tabi buda cesar a yaradi dahada iyi oynicaz isalla.