Arkadaslar ilk 5 haftayi geride biraktik biraz yorum alalim bi 5 hafta daha arka arkaya gelicek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ilk sayfada gelen ve giden oyuncularin ss lerini koydum ordan bakabilirsiniz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
6.Hafta Atletico-Celta
Macin Adami:Leo Franco
Mac Sonu
Muhabir:Hocam Leo olmasa haliniz harapti ne diceksiniz?
Ben:Valla Leo da olmasa bugun gercekten isimiz zordu ama zorda olsa kazandigimiz icin memnunuz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7.Hafta Getafe-Atletico
Macin Adami:Javier Casquero
Mac Sonu
Muhabir:Hocam bir deil iki deil artik kotu oyun puan kaybi gelmesi lazimdi
Ben:Valla oyuncularim rehavete kapildilar biraz ortada bir macti puanlari paylastik gelcek haftaya bakiyoruz artik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
8.Hafta Atletico-Racing
Macin Adami:Cesar Delgado
Mac Sonu
Muhabir:Naptiniz hocam gecen haftanin acisinimi cikariyosunuz valla delgado performansiniz doruklarinda ne diceksiniz?
Ben:Cesar daha potansiyeline erismedi bence daha iyi olabilir bu galibiyet cok iyi oldu en farkli galibiyetimizi aldik cok memnunum oyuncularimin hepsinin yanaklarindan minciriyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
9.Hafta Deportivo-Atletico
Macin Adami:Leo Franco
Mac Yorumu:
Muhabir:Leo Franco muhtesem bir oyun daha cikardi hocam ne diceksiniz.
Ben:Leo lig icin yeterli ama gelcek sene avrupayi hedefliyorsa daha iyi bir kaleciye ihtiyacimiz olucak maca gelirsek mac ortadaydi ama leo cok iyi kurtarislar yapinca bize dondu oyun guzel skor mutluyuz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Copa del Rey 4th Round R.Sociedad-Atletico
Macin Adami:Darko Kovacevic
Mac Sonu
Muhabir:Oyun yeterli olmasada evinize avantajli bir skorla gidiyorsunuz ne diceksiniz?
Ben:Yeterince avantaj kazandik evimizde bu isi bitiricez isalla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Veee Unutulmaz Madrid Derbisi 10.Hafta Atletico-R.Madrid
Macin Adami:Cesar Delgado
Mac Sonu
Muhabir:Hocam naptiniz siz madrid devine madrid derbisinde 5 cekilir mi ayip valla
Ben:Bu sonucu herkes gibi bende beklemiyorum ama bugun takim olarak muthis oynadik kaleye 22 sut gondermisiz hedefi bulanda 13 tane gercekten muthis.Dolu dizgin gidiyoruz devami gelir isalla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pek Fazla ilgi goremedim sanirim eksiklerim varsa oneride bulunabilirsiniz arkadaslar.ilgisizlikten dolayi kendim devam etmeyi dusunuyorum kariyere o kadar yorum bekledik gelmedi ilgi olursa atletico yu dunya kulubu yapmayi dusunuyorum.