Sayfa 24 / 439 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Sırada Ronaldinho mu var?

Lincoln'ü gölgede bırakacak transfer çalışmalarına devam eden Özhan Canaydın Fransa'da Ronaldinho'nun menajeri ile kısa bir görüşme yaptı. Görüşme sonrasında her iki tarafın surat ifadesinden görüşmenin olumlu sonuçlandığı anlaşıldı. Oyuncuyla her konuda anlaşan Galatasaray için tek problem Ronaldinho'nun bonservisi. Barcelona yönetiminin istediği 113 milyon Euro'yu Galatasaray yönetimi 112 milyon Euro'ya indirmeye çalışıyor. Pazarlıkların sonuçlanması durumunda Ronaldinho Cuma günü öğle namazını müteakiben Galatasaray'a imza atacak...

Kaynak: TotoSpor

Sabır ya rab. Bir taraflarından oyuncu uydurmaktan ne zevk alır bu medyamız...Podolski'ymiş...Gülüp geçiniz lütfen...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benmde aklım morienteste hakikatten çok iyi bi transfer olur..bize forvet degil santrafor lazm ztn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post

Lincoln'ü gölgede bırakacak transfer çalışmalarına devam eden Özhan Canaydın Fransa'da Ronaldinho'nun menajeri ile kısa bir görüşme yaptı. Görüşme sonrasında her iki tarafın surat ifadesinden görüşmenin olumlu sonuçlandığı anlaşıldı. Oyuncuyla her konuda anlaşan Galatasaray için tek problem Ronaldinho'nun bonservisi. Barcelona yönetiminin istediği 113 milyon Euro'yu Galatasaray yönetimi 112 milyon Euro'ya indirmeye çalışıyor. Pazarlıkların sonuçlanması durumunda Ronaldinho Cuma günü öğle namazını müteakiben Galatasaray'a imza atacak...

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post

Sabır ya rab. Bir taraflarından oyuncu uydurmaktan ne zevk alır bu medyamız...Podolski'ymiş...Gülüp geçiniz lütfen...

30 yaşın altında olacak demiş Ünverdi.. Yani Morientes gelmiyor..
    Cassano gelmesin bence. Sevmediğim antipatik biri.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar ztn bize cassano tarzında bir forvet gerekmyor ..hakanın boşlugunu bi nebze olsun doldurabilecek saglam bir santrafor gerekli yani bi başka deyişle pivot forvet gerekiyor bize..(benm düşüncem )

keşke yönetim lima ya geri dönüş yapsa.. o adamda gözüm kalmştı

Del Piero_10 Misafir

KARTAL JUVE'YLE MASADA!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yeni bir isim daha ortaya çıktı. Juventuslu Nicola Legrottaglie, Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldığını ve anlaştığını belirterek, iki kulübün de anlaşması halinde 3 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi.

La Gazzetta Dello Sport'ta yer alan haberde Juventus'un başarılı futbolcusu Nicola Legrottaglie, Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldığını ve kariyeri açısından bu teklifi değerlendirdiğni belirterek, İstanbul'a gelmeyi kabul ettiğini açıkladı.

Juventus'la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Legrottaglie, artık iki takımın anlaşmasını beklediğini açıkladı.

Ajansspor ve Lig TV İtalya temsilcisi Dündar Keşaplı'nın ulaştığı Legrottaglie, Juventus'la sözleşmesi bulunmasına rağmen Torino'da yeterince ilgi göremediğini için ayrılmaya karar verdiğini açıkladı.

Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme yapacağını söyleyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Appiah ve Giunti ile konuştum. İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğu bilgisini aldım. Beşiktaş'ın da Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek olması beni bu anlaşmayı imzalamaya yöneltti" dedi.

Beşiktaş yönetiminin Juventus ile yaptığı görüşmelerinin ise sürdüğü öğrenildi.

2001 2003 yılları arasında forma giydiği Chievo'da patlama yapan Legrottaglie, 2003'te Juventus'a transfer oldu. İlk sezonunda çok iyi bir performans ortaya koyan başarılı futbolcu Cannavaro'nun gelişiyle yerini kaptırdı ve önce Bologna'ya ardından da Siena'ya kiralandı. Geçen sezonu Serie B'ye düşürülen Juventus'ta geçiren yıldız, hava toplarındaki üstünlüğüyle tanınıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Legrottaglie için orta saha demişler.Vay be..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Gürhan'i unutuyorsunuz. Gürhan Appi'nin boslugunu doldurabilir bence.. Deniz'in yerine Gürhan oynamali hic degilse biraz tecrübe edinir.
    gurhanda fizik yoq defans yoq ne isi war dmc de onun yeri amc we aml ah oynatılsada turk futbolu bi yıldız kazansa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlgisizlikten ayrılcaksa tam yerine geliyor valla, ilgi budalası olur burda.. Yabancılara bizim kadar ilgi gösteren başka ülke yoktur herhalde..

Morientes Lyon'a gitti mi kesin yoksa henüz görüşüyo mu??

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

hadi her sene yazdıkLarından aLışıgız bu tur yaLan haberLere saLLıoLar ama bu saLLamanında bı sınırı oLmaLı
    ben bu haberLerı yazan adamLarın zekaLarından suphe edıorum

adnan poLat reaL'Le kardes kuLup vs... dedği ıcın hemen cassano

su oyuncu lısteLerı zamanı geLsede bı an once transferıde ogrensek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gaziantepspor, Hollanda Birinci Ligi kulüplerinden SC Heerenveen takımından Türk forvet oyuncu Uğur Yıldırım ile anlaştı.

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Hollanda'da sürdürdüklerini, SC Heerenveen takımından ünlü oyuncu Uğur Yıldırım ile hür türlü konuda anlaşmaya vardıklarını, bu oyuncunun kampa katılacağını söyledi.

Çelik, yabancı oyuncu arayışlarının sürdüğünü, birçok oyuncu ile temasta olduklarını, anlaşma yaptıklarında bu ismi açıklayacaklarını belirtti.

FRİKİKTE ZİDANE'I GEÇMİŞTİ

Gaziantepspor'un yeni transferi Uğur Yıldırım, 2004 yılında İspanya'da yapilan frikik turnuvasında Zinedine Zidane, Totti, Xavi gibi oyunculari gecerek birinci olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    hadi her sene yazdıkLarından aLışıgız bu tur yaLan haberLere saLLıoLar ama bu saLLamanında bı sınırı oLmaLı
    ben bu haberLerı yazan adamLarın zekaLarından suphe edıorum

adnan poLat reaL'Le kardes kuLup vs... dedği ıcın hemen cassano

su oyuncu lısteLerı zamanı geLsede bı an once transferıde ogrensek
    ztn dogru haber demiyorum ama en azndan mantklı bi açklaması var..haklsn şu listelerin zamanı gelnce belli olur herşey

Del Piero_10 Misafir

Bu haber Juventus forumunda konuşuluyor.Legrottaglie'nin Giunti ve Appiah ile konuştuğu doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sabreden derviş.. (: Aceleniz ne yahu, herşey iyi gidiyor şu anda.. Tadını çıkarın.. (:

Ve Galatasaray'da gönderileceklerin isimleri belli oldu !.. Teknik Direktör Feldkamp yeni sezonda takımda görmek istemediği 4 futbolcuyu açıkladı. İşte Galatasaray'dan gönderilecek isimler:
    Lig TV'nin altyazıyla duyurduğu habere göre Necati, Orhan Ak, Cihan Haspolatlı, Hasan Kabze gönderiliyor.

Hepsini anladım da, Necati nasıl gönderilir.. Kalli yanlış karar vermiş, çok ararız Neco'yu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu ana kadar Beşiktaşla ismi anılan stoperler içinde en iyisi bence Legrottaglie.. Çok faydalı olur..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KaLiteLi bir isim adı geçen isimLer yerine LegrottagLie daha iyi bir transfer oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Uğur iyi transfer.

18. Default

Quote Originally Posted by welet View Post
    Sponsor cocuguymus pehh sen o adamı bi kac mac forvet arkası gör hayran kalacaksın buna eminim...

LuaLua gelirse cok iyi olur ismide JanJanLı forması baya satılır
    Sponsor cocugu olmakla, bir oyuncunun futbolunun alakasi nedir?
    Ulker tarafindan alinmadi mi Delgado? Gecen sene en kotu zamanlarinda bundan dolayi musaama gosterilmedi mi ona?
    Oku, anla, ondan sonra yaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Legro transferi konusunda ise.. Biz geriden oyun kuran bir adam aramiyor muyduk yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Gürhanın oynadığı mevki ile appiahın oynadığı mevki arasından hiç bir alakas yok nasıl bu ilişikiyi kuyrdun anlamadım
    MC oynayan adam rahatlikla ön libero oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    MC oynayan adam rahatlikla ön libero oynar.
    MC'de ne kadar verimli?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kasımpaşa gerçekten çok iyi iki tane BreziLyaLı oyuncu transfer etti.Kasımpaşa yı sırf bu iki oyuncu için bu sezon sık sık takip edicem.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kardes bu dedıklerinde canaydının suçu ne.....Sanki klübte para varda adam cepe indiriyormuş gibi yapıyorsun dünyaca ünlü oyuncu almak okadar kolay degil ayrıca morientes olayı bitmedi..........Sunuda bilki yöneticiler iyi birforvet almak için cok calısıyorlar
    Emurafu , bak kardeşim önce şunu belirteyim ben de koyu bir Galatasaray taraftarıyım benim istediğim şey Galatasarayımızın eski görkemli,ihtişamlı günlerine geri dönmesi,yeniden Avrupayı titretmesi.Ben kendi özgür irademle bir Galatasaraylı olarak,Özhan Canaydın'ı beğenmediğimi bireysel fikrim olarak ifade etme hürriyetine sahibim.Ama sen ne zaman yönetim için, başkan için biraz negatif bir yorum gelse sanki Özhan Canaydın'ın oğluymuşsun gibi davranıyorsun. Bana " Özhan Canaydının suçu ne ?" diye inanılmaz bi laf ediyorsun . Yahu sen ayda mı uzayda mı yaşadın kardeşim bunca sene?? Özhan Canydın'ın bu geçen 5 senede elle tutulur gözle görülür bir tane güzel icraatını söylesene bana.Özhan Canaydın bu geçtiğimiz 5 senede ne yaptı yaa?, nereye bir çivi çaktı?? " Dünya yıldızı almak kolay değil" demişsin bana; kardeşim Özhan Canaydın bizzat kendisi 5 sene önce başkanlık seçimlerinde " Galatasaray'a her yıl 3 tane dünya yıldızı futbolcu alacağız" dedi, " 10 yıl içinde 7 Türkiye Ligi şampiyonluğu , 3 Avrupa kupası finali hedefliyoruz" dedi. Bunu biz demedik,dayatmadık, adam kendi söyledi. Sonra ne yaptı, Rivaldo boştayken ,gelebilecek durumdayken aradaki 1 milyon dolarlık fark için almadı adamı, gitti Petre ve Bratu'ya 5 milyon dolar verdi.Christian diye bi adam aldı ne iş yaptı anlayamadık.Ali Lukunku diye bi yıldız aldı maaşallah bizim 3.ligde Ali Lukunku gibi tonla adam var.Yıldız transfer diye Tamaş , Marek Heinz , Almaguer gibi adamlar hep Özhan'ın başkanlığında geldiler bu takıma. Tonla para boşa gitti. 3 sene evvel Özhan bey çıktı açıklama yaptı " Mutlu günler başlıyor,pazartesi 100 milyon dolar bankaya yatıcak Galatasaray adına" dedi, Sahip Som skandalı böyle patlak verdi. Camiayı küçük düşürdü,herkes tarafından uyarıldığı halde. Bu geçen 5 yılda Özhan Canaydın Galatasarayımızı geri götürdü,marka değerini düşürdü.Taraftarı boynu bükük bıraktı,önünde 5 koca sene vardı Özhan bey'in ama hepsini boşa harcadı, adam gibi bir mali planı tasarlayıp hayata geçiremedi,doğru dürüst net bir proje üretemedi.Şimdi bu sene bi Lincoln geldi diye , seyrantepede bişeyler oluyo diye bu koca 5 yılı unutalım mı sen ve senin gibilerin zihniyetine göre? Kardeşim, bizim müzemizde UEFA kupası ve Süper Kupa var , dünya üzerinde kaç tane takım her ikisine birden sahip ? ( belki Real ve Barça mı ? tam bilemiyorum) Haa, sen Norveç'in balıkçı takımı Tromsö'ye elenmeyi hazmedebiliyorsan bi sorun yok, Inamoto'larla Carrusca'larla, Ali Lukunku'larla sahaya çıkmaktan memnunsan diyeceğim bi laf yok. Ayrıca o çok beğendiğiniz Adnan Polat ta 15 sene önce Kocaelispor'dan 36 yaşındaki Kuzmanovski'yi yıldız diye Galatasaray'a almıştı Şampiyonlar Ligi için. Bir zamanlar Galatasaray'ın kalesinde Brezilya milli takımının kalecisi vardı, ortasahasında dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından bir tanesi vardı,defansında Barcelona'nın kaptanı vardı(Popescu) Senin anlamadığın bir şey var; futbol artık sadece bir oyun değil, dev bir endüstri.. Hele de bizimki gibi bir takımda, isterse bir ayağı kopmuş olsun bir tane dünyaca tanınmış ,kariyer yapmış bir üst düzey futbolcu olmak zorunda; yaşı kaç olursa olsun , bu adamın her maç oynaması da gerekli değil üstelik.Kadroda bulunması yeterli. Bu forumdaki harbi Cimbomlular içinizden kaç kişi Özhan Canaydın'ın bizi dev hedeflere, başarı dolu yarınlara taşıyabilecek yapıda bir başkan olduğunu iddia edebilir? Bugün Fener bu durumdaysa, bunda Özhan canaydın'a çok şey borçlular..Bize gereken dinamik,profesyonel reklamı,uluslararası pazarlamayı çok iyi bilen,klüp yöneticiliğini meslek olarak icra eden insanlar, yoksa tekstilci,otomotivci değil.. Seyrantepe Projesi, Riva olayı çok büyük ve önemli hadiseler, Özhan Canaydın'a bırakılamayacak kadar hayati ve mühim işler.. İnşallah bu sezona iyi bir başlangıç yaparız ve önümüzdeki seçimlerde de Özhan Canaydın inşallah bir daha gelmemek üzere gider. Camiamızın, klübümüzün menfaatinin bunu gerektirdiği kanaatindeyim. Ama Emurafu şimdi sen yine atlarsın ordan, Bırak hocam bu işleri. Eğer bilinçli, yürekten gerçek bi Cimbomluysan, dua et seneye Özhan seçilmesin...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence, Necati kalmalı takımda.İstikrarsız olduğu bir gerçek ama onun çevirdiği veya kazandırdığı birçok maç var.Hırslı bir oyuncu.Bakalım neler olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@ilker29

Yazdıklarının altına imzamı atarım, alıntı yapmadım kirlilik olmasın diye.. İki transferle göz boyadı adam, bu zihniyete lanet olsun..

Fikrimiz değişmedi, Zihniyet İSTİFA..

Ayrıca Necati gönderilmemeli kesinlikle, illa gidecekse de değerine satılmalı.. Bu saatten sonra kalmasının da pek bir faydası olmaz aslında ama, takımda en beğendiğim oyunculardandı yav..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu sponsor çocuğu keLimesine de bir anLam vermedim ben.DeLgado bi kere kaLiteLi bir isim geçen yıL kötü oynadı evet ama eğer iyi bir futboL takipçisi isen neden kötü oynadığını bekLeneni veremediğini rahatça görebiLirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de Legrottaglie çok iyi bir transfer olur.Kalite yönünden diğer adaylardan 1 numara.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

G.Saray Necati ile yolları ayırdı!

Galatasaray’da kadro dışı kalanlar açıklandı... Sarı-Kırmızılı kulüpte Necati Ateş, Hasan Kabze, Cihan Haspolatlı ve Orhan Ak ile yollar ayrıldı…
    A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada; Feldkamp’ın bu oyuncuları kadroda görmek istemediğini ifade etti.
    Almanya kampı sonrası şimdiye kadar ne futbolcularına ne de basına herhangi bir açıklama yapmayan tecrübeli teknik adamın verdiği liste doğrultusunda gönderilmelerine karar verilen futbolcular, kendilerine kulüp bulamasalar bile gelecek haftadan itibaren takımdan ayrı olarak çalışacaklar.

24.07.2007
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Olamaz, inanmıyorum..

Necati gitmeyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cihan ve Orhan Ak zaten bekleniyordu.. İnönü Fatihi Hasan Kabze ve Necatinin gönderilmesi saçmalıktan başka birşey değil bana göre.. Hasan Kabze kiralık olarak gönderilebilirdi.. Ayrıca Orhan Ak'ın da asıl yeri olmamasına rağmen, elinden geldiğini yaptığını düşünüyorum.. Galatasaray'a yakışmayan tek adam Cihandı.. Büyük takım oyuncusu değil kesinlikle, ama diğer oyuncuların gönderilmesi çok yanlış yav.. Okan Buruk gitsin..!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Legrotalie alınabilir.İyi bir transfer olur.

Bu gün UEFA'ya verilecek listede acaba Cole ve Legro'nun adı verilecek mi acaba?Birde ikinci bir liste verilecek mi?
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri