Sayfa 16 / 49 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 33. Hafta

Aston Villa:1-0:Chelsea

Villans şampiyonluğa uçtu

Aston Villa büyük gecede son transferi Cisse’nin golü ile uçtu.

68. dakikada Sosa’nın pasında Cisse sol çaprazdan sert vurup takımına altın değerince üç puan kazandırdı. Böylece Aston Villa puan farkını 5’e çıkarıp 5 hafta kala şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

O zaman Aston Villa ile son senen gibi. Sonuçta hedefine ulaştın sayılır. Artık seni başka liglerde başka maceralarda görmek istiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tam mac yorumunu yaziodum maci eklemissin... Tebrikler... ama ben starfreedom'a katilmiorum ben Aston Villa'da kalmani istiyorum... En azindan Cl'yi alana kadar ama Cl'yi alirsan bence hedefine ulastin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi Helal olsun Şampiyonluğa çok az kaldı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanşı

Man Utd:1-0:Aston Villa

Villans tur için gerekli skoru almasını bildi.

Maçta tek gol Rossi ile 84. dakikada geldi. Böylece toplamda 4-2 ile Aston Villa yarı finale yükselmiş oldu.

Yarı Final eşleşmeleri birazdan! Bizden ayrılmayın
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership’te Haftanın Maçı: Everton – Aston Villa

Üst sıralar için mücadele veren ve şampiyonluğu kovalayan iki ekip arasındaki mücadelede kazanan kim olacak? Maçın kilit adamları kaleciler olacak gibi gözüküyor. Sonuç merakla bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakalim nasil ve hangi ulkeden bir rakiple esleseceksin bence Ispanyol olacak

Everton macinda puan kaybetmessin gibime geliyor

Abİ Kİmle EŞleŞtİn Acaba Çok Meraklandim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harikasın abi harika tebrikler
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bence İnter çıkacak yarı finalde

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 34. Hafta

Everton:1-2:Aston Villa

Villans adım adım şampiyonluğa gidiyor

Aston Villa müthiş gecede 10 kişiyle maçı almasını bildi.

18. dakikada Bianchi’nin ara pasında harekelenen Cisse sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1

43. dakikada Johnson ofsayt taktiğini bozup plase bir vuruşla eşitliği sağladı: 1-1

İkinci yarıda 51. dakikada Haestad ikinci sarı karttan kırmızyı görüp oyun dışı kaldı.

10 kişi de olsa ataklarına devam eden Villans 75. dakikada Jimenez ile öne geçiyordu: 1-2

Bu dakikadan sonra Everton’un çabaları yetmeyince sahadan 3 puanla ayrılan ekip Aston Villa oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şampiyonluğa 4 kala

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Bakalim nasil ve hangi ulkeden bir rakiple esleseceksin bence Ispanyol olacak

Everton macinda puan kaybetmessin gibime geliyor
    Bildin

Şampiyonlar Ligi Yarı Final Eşleşmeleri

Aston Villa'ya kötü kura!

Aston Villa Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile eşleşti. İlk maç Villa Park'ta oynanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

4 kalmadi 2 kaldi... 2 mactan da puan kayipsiz ayrilirsa sampiyon olursun

Bu arada Ispanyol cikti ilk tutturdugum tahmin boylece Bu arada Barcelona zorlu bir rakip

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Ya imageshack.us'da resimler gözüküyorda bu sefer resimlerin açılması yavaşladı

Bu arada bir sayfa önce yazdığım öngörüme bir cevap yazmadın?! Ne olacak acaba?

Zaten bu kariyer baslayali 2-3 sezon oldu. Bu arada Manchester'i umarim gene yenersin Ilhan abi Moore'un performansini merak ediyorum... Umarim Cl'yi de ii bi yerde bitirirsin
    Ozaman 3-4 sezonda bitmesin

Everton deplasmanını da kayıpsız geçmişsin tebrikler Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Ya imageshack.us'da resimler gözüküyorda bu sefer resimlerin açılması yavaşladı

Bu arada bir sayfa önce yazdığım öngörüme bir cevap yazmadın?! Ne olacak acaba?
    Imageschack'te yüklenme olduğundan resimler geç açılıyor. Geç olsun güç olmasın Sezon sonu gitmeyi planlamıyorum. Henüz beni araması gereken takımlar aramadı.

Premiership Ayın Oyuncusu Rolando Bianchi!

Altın kafa bu gururu 3. kez yaşadı. Bu ayki performansı ile bunu hakeden İtalyan milli futbolcu son zamanlarda milli takım forması da giymeye başladı.

mugemmelsın
    Üye olunması gereken sitelerin linkini vermek yasaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Barcelona eşleşmesi kötü olmuş fakat Barcelona elenirse Bence şampiyonlar Ligini alırsın abi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu odulu haketmisti Bianchi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayın Genç Oyuncu Ezequiel Garay

Arjantinli defans oyuncusu genç yaşına rağmen kendini kanıtladı ve ayın genç oyuncusu seçildi. Garay'ı son günlerde Chelsea ve Milan'dan gözlemciler izlemeye başladılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Garay iyi bir defans anlasilan kendi kisa listeme ekleyeyim zaten bana tavsiye etmistim. Bi de yeri degil Ilhan abi ama bana Inter-Toto kupasi icin davetiye geldi onu kabul edersem sampiyonlar ligi'ne katilabilecek bi pozisyon elde etsem bile Inter-Toto'ya mi katilirim yoksa Cl'ye katilabilir miim?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Garay iyi bir defans anlasilan kendi kisa listeme ekleyeyim zaten bana tavsiye etmistim. Bi de yeri degil Ilhan abi ama bana Inter-Toto kupasi icin davetiye geldi onu kabul edersem sampiyonlar ligi'ne katilabilecek bi pozisyon elde etsem bile Inter-Toto'ya mi katilirim yoksa Cl'ye katilabilir miim?
    Hayır tabii ki. UEFA'ya veya Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olursan Inter Toto'ya dahil olmazsın.

Premiership Nisan Ayının Menajeri Aydoğan

İlhan Aydoğan bu ödülün 4. kez sahibi olurken yaptığı açıklamada, şampiyonluğun kendisi için her ödülden daha önemli olduğunu belirtti.

mukemmelsın
    Üye olunması gereken sitelerin linkini vermek yasaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Hayır tabii ki. UEFA'ya veya Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olursan Inter Toto'ya dahil olmazsın.
    Tesekkurler o zaman kabul etmekte yarar var. Nolur nolmaz... Bu arada ayin menajeri olman cok guzel insallah bu odulu sampiyonlukla da suslersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 34. Hafta Puan Durumu

Aston Villa maç fazlasıyla Chelsea'nin 8 puan önünde. Kalan 4 maçın ikisi kazanılırsa şampiyonluk garantilenecek. Bakalım son haftalara girilerken şampiyonluk ipini kim göğüslyecek?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şampiyon sun artık yahu daha kaybetmezsin buradan İlhan.

Şimdiden tebrik ederim. Ama gelecek sene yeni bir kan bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Abi artık şampiyonsun diyebilirizHelal olsun valla büyük başarı

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sampiyon Villains

Sayfa 16 / 49 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri