1 ile 30 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Garay iyi bir defans anlasilan kendi kisa listeme ekleyeyim zaten bana tavsiye etmistim. Bi de yeri degil Ilhan abi ama bana Inter-Toto kupasi icin davetiye geldi onu kabul edersem sampiyonlar ligi'ne katilabilecek bi pozisyon elde etsem bile Inter-Toto'ya mi katilirim yoksa Cl'ye katilabilir miim?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Garay iyi bir defans anlasilan kendi kisa listeme ekleyeyim zaten bana tavsiye etmistim. Bi de yeri degil Ilhan abi ama bana Inter-Toto kupasi icin davetiye geldi onu kabul edersem sampiyonlar ligi'ne katilabilecek bi pozisyon elde etsem bile Inter-Toto'ya mi katilirim yoksa Cl'ye katilabilir miim?
    Hayır tabii ki. UEFA'ya veya Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olursan Inter Toto'ya dahil olmazsın.

Premiership Nisan Ayının Menajeri Aydoğan

İlhan Aydoğan bu ödülün 4. kez sahibi olurken yaptığı açıklamada, şampiyonluğun kendisi için her ödülden daha önemli olduğunu belirtti.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Hayır tabii ki. UEFA'ya veya Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olursan Inter Toto'ya dahil olmazsın.
    Tesekkurler o zaman kabul etmekte yarar var. Nolur nolmaz... Bu arada ayin menajeri olman cok guzel insallah bu odulu sampiyonlukla da suslersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 34. Hafta Puan Durumu

Aston Villa maç fazlasıyla Chelsea'nin 8 puan önünde. Kalan 4 maçın ikisi kazanılırsa şampiyonluk garantilenecek. Bakalım son haftalara girilerken şampiyonluk ipini kim göğüslyecek?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri