1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Süper yetenek Benficada

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Yanlış hatırlamıyorsam, ManU'da denemeye alınmıştı ve çok beğenilmişti ama ailesi izin vermedi diye hatırlıyorum ama kendisi de istememiş olabilir. Ayrıca Benfica'da ilkonbir şansı bulmak diğerlerinne nazaran daha kolay olsa gerek.
    bu haberde de beğenmediği yüzünden alınmamış diyor.

Ferguson beğenmedi, Benfica kaptı

Freddy Adu, Portekiz liginin köklü takımlarından Benfica ile anlaştı..

Geçtiğimiz sezon ortasında Manchester United ile antrenmanlara çıkan ancak Sir Alex Ferguson tarafından beğenilmeyen genç yıldız, yeni sezon öncesinde adı Parma, Porto gibi takımlarla anılmasına rağmen Benfica'nın teklifini kabul ederek Avrupa kıtasına adım attı..

Gana asıllı futbolcu henüz 18 yaşında ve ABD Milli takımının en önemli isimleri arasında gösteriliyor.. Yeteneğini kimse tartışmıyor ama şimdi herkesin merak ettiği konu Avrupa futboluna ayak uydurup uyduramayacağı.. Adu'nun bu transferi ile kulübü 2 milyon dolar kazanırken, kendisinin 5 yıllık imza karşılığında alacağı ücret ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı..
    Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by lucho View Post
    bu haberde de beğenmediği yüzünden alınmamış diyor.

Ferguson beğenmedi, Benfica kaptı

Freddy Adu, Portekiz liginin köklü takımlarından Benfica ile anlaştı..

Geçtiğimiz sezon ortasında Manchester United ile antrenmanlara çıkan ancak Sir Alex Ferguson tarafından beğenilmeyen genç yıldız, yeni sezon öncesinde adı Parma, Porto gibi takımlarla anılmasına rağmen Benfica'nın teklifini kabul ederek Avrupa kıtasına adım attı..

Gana asıllı futbolcu henüz 18 yaşında ve ABD Milli takımının en önemli isimleri arasında gösteriliyor.. Yeteneğini kimse tartışmıyor ama şimdi herkesin merak ettiği konu Avrupa futboluna ayak uydurup uyduramayacağı.. Adu'nun bu transferi ile kulübü 2 milyon dolar kazanırken, kendisinin 5 yıllık imza karşılığında alacağı ücret ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı..
    Maraton
    Haklı olabilirsin, gördüğüm haberi arıyorum ama bulamadım, rüyamı gördüm yoksa?
    Ferguson, Adu'ya "o henüz 18 yaşında, birşey yapamaz" demiş.Belkide yaşından dolayı almadı.

Mesaj Yetkileri