1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Football Managers Sevenler Mutlaka Okusun!

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by TTAYLANN View Post
    Her oyunun veya halka sunulan herşeyin bir formatı vardır.Uzun uzun yazmaya gerek yok.Fm nin formatı TSL için tutmadığı ortada.En son sürümde Cem Sultan diye bir oyuncunun PA sı 175 ti.Ben kendim yeni bir format oluşturdum.Bu formatta yaşlı oyunculara çok fazla PA, geçlerede çok fazla CA vermeyeceğim.Bu benim görüşüm tabi kendi çapımda.Beğenilir yada beğenilmez, benim için önemli değil.
    Kendi "formatini" olusturmakta tabii ki serbestsin sonucta yaptigin is kendini tatmin etmek icin. Amacin eger gercekci bir calisma yapmaksa, goz onunde tutman gerekenleri unutmaman gerekli:

1. Diger ulkelerdeki oyuncularin CA/PA'lari,
    2. SI tarafindan yazilan oyuncu gelisim modeli ve
    3. oyuncu ozelliklerinin, oyuncunun pozisyonuna gore onemli (zaten CA'yi belirleyen de bu).

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kendi "formatini" olusturmakta tabii ki serbestsin sonucta yaptigin is kendini tatmin etmek icin. Amacin eger gercekci bir calisma yapmaksa, goz onunde tutman gerekenleri unutmaman gerekli:

1. Diger ulkelerdeki oyuncularin CA/PA'lari,
    2. SI tarafindan yazilan oyuncu gelisim modeli ve
    3. oyuncu ozelliklerinin, oyuncunun pozisyonuna gore onemli (zaten CA'yi belirleyen de bu).

1.Böyle "tatmin etmek" falan gibi tahrik edici ve imalı laflardan kaçın!

2.Sizin o savunduğunuz oyunun formatını gördük.Milli takımlarda Ramazan Tunç'lar-Sümer Beyhan'lar vs. cirit attı.Sizin kriterlerinizle olmadı işte bunu kabul edin.Benim geliştireceğim format çok daha kusursuz olacak.

3.Diğer ülkeleri ve transferleride takip ediyorum.Merak etmeyin.

Nesil
    2003

Tabii ki kendini tatmin etmek icin yapiyorsun. Bu is bir hobi ise eger, bununla ugrasmanin tek amaci olabilir o da insanin kendi kendini tatmin etmesi. Bence benim tahrik etmemden daha cok sen tahrik olmak istiyorsun..

2.Sizin o savunduğunuz oyunun formatını gördük.Milli takımlarda Ramazan Tunç'lar-Sümer Beyhan'lar vs. cirit attı.Sizin kriterlerinizle olmadı işte bunu kabul edin.Benim geliştireceğim format çok daha kusursuz olacak.
    Eskiden bazi seyler yanlis yapilmissa, bu yanlislari yeni kurulan ekibin yapmasini da beklemek pek dogru olmaz. Biz burada gerektigi kadar bilgilendirdik ve Ocak ayindan beri aktif olarak ugrastigimiz bu iste ne duzeyde ilerlemeler kaydettigimizi anlattik. Yanlis olan bunu bilmemek degil, arastirmayip okumayip ahkam kesmek.. Zaten simdi belli oluyor baska forumlardan neden atildigin..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

3.Diğer ülkeleri ve transferleride takip ediyorum.Merak etmeyin.

Sen bence ÖMER Abiye karşı olan tutumunu değiştir ...

Sen SİGAMES'den yeni oyun için DB'leri alıp gönderdinmi yoksa onlara?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri